Bu topluma 2. Kiraz fazla gelir olamaz diyordum ki nick değiştirdiğinizi yazdılar.
Sizin börekçi sizi kapının önüne atsa, uzaklaştırma çıkartsa, istemiyorum artık deyip boşanma davası bile açsa siz ayrılmazsınız. Her gün komşu esnafın çalışanlarına asılsa, kadın müşterilerin sosyal medyasına dadansa, gözünüzün önünde aşk yaşasa da siz ayrılmazsınız. Burada konular açıp bizi önce kızdırıp sonra da eğlendiriyorsunuz, bir halinize acıyıp akıl veriyoruz; bir kızıp tersliyoruz ama siz aynı şekilde aynı formdasınız. Ne utanma ne sıkılma gram değişmediniz. Hemcinsimin kendini düşürdüğü hallere bakıp yazık diyorum maalesef.
İzin vermiyorsa vermiyordur, ne gezmesi tozması. Dükkana sigortasız çırak lazım oturun çalışın. Adam da kumar için para biriktirsin, sonra o paraları kumarda kaybetsin, siz de iki misli çalışın tekrar para biriktirsin. Tam bir kısır döngü. Üstelik cebinizde beş kuruşunuz yok.
Ben hatta biz size bu hayatı layık görmüyoruz, o kocanıza denk gelsek yerin dibine sokar çıkarır tekrar sokarız ama maalesef size bir şey yapamıyoruz. Bir gram dahi olsa ne verilen fikirleri dinliyorsunuz ne de gösterdiğimiz yolda yürüyorsunuz. Yazık, ziyan olacak çürüyecek, iş işten geçtikten sonra ah vah edilecek bir hayat. Aynen Kiraz hn. devam edin.