• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam izin vermedi..

Ben çalışmak istemeyen ve tembel bi kadın oluyorum sonra onun gözünde..
Siz kirazsınız sanırım. Eşinizin gözünde çalışkan görünmek istiyorsanız maaş aldığınız, sigortanızın yattığı ve çalışma koşullarının insanca olduğu bir işe girin. İlla eşinizin gözünüze tembel görünmemek için çabalamanıza da gerek yok. Niye kendinizi beğendirmeye çalışıyorsunuz ki? Kocanız da adam değildi zaten. O sizin için çabalaması gerekirken sizin laf gelmesin diye uğraşmanız üzücü.

Eğer kişi evliyse cinsiyeti ne olursa olsun ben özgürüm nidalarıyla takınılamaz. Evliyseniz eşiniz ben şehir dışına çıkacağım, senden izin mi alacağım, istediğim yere giderim dese kıyameti koparırsınız büyük ihtimalle.
Bunu ben de savunurum ordi.
Evliyken karsi tarafa her anlamda sorumluluğumuz oluyor lakin olay izin veriyorum/vermiyoruma evrilirse orada bi yanlislik vardir.

Ne diyorsun:KK57: bazı kadınların böyle adamlarla evli kalma motivasyonu nedir? Zampara, haftanın 7 günü karın tokluğuna çalıştırıyor ve izin vermezse hiçbir yere gidilemiyor ama boşanılmıyor da:silah:

Konu sahibi kusura bakmasın da bazı hemcinslerimiz var eşleri ne yaparsa yapsın çekiyorlar ve hayatta tek yaptıkları da sadece hayıflanıp şikayet etmek, iş boşanmaya gelince zınk diye kalıyorlar ne öcü bir şey geliyor şu boşanmak, el alemin yanında işe girseler sigortaları olur en azından bir asgari ücretleri olur hafta sonu tatilleri olur kimseden izin almak zorunda kalmazlar ama illa kendi elleriyle hayatlarını mahvedecekler, ne diyeyim ki 🤷‍♀️
Aynı mahalledeler. Gözünün önünde başkasını mutlu eder, ondan sakındığı ne varsa başkasına yapar korkusu.

haftanın 7 günü çalışıyorsanız, evin işlerini kim yapıyo ben pazar günleri zor yetiştiriyorum. işlerimi

Ona göre hayat müşterek kölelikle alakası yokmuş. Çalışmak sorundaymısım artık herkes çalışıyormuş
Peki evde yemek ve temizlik işlerinde de müşterek davranıyor musunuz? Yoksa sadece iş konusunda mı eşitsiniz? Gerçi maaş ve sigortanız olmadığı için o konuda da eşit falan değilsiniz.

Zevk için boşamalık bir adamı tepenizde gezdiriyorsunuz. Ne diyelim? Ne desek de faydasız zaten.
Allah aşkına boşanmadan burada konu açmayın da moralimizi bu kadar bozmayın bari yahu.

Ben çalışmak istemeyen ve tembel bi kadın oluyorum sonra onun gözünde..
Ol vallahi ol.herkes yerini bilecek ne demek bir insani 7 gun calistirmak kimse icin degmez.uc gun sonra bir sey olur çalistiginla kalirsin yoruldugunla kalirsin bakarsin elinde hic bir sey kalmamamis.bu kadarda kendinizi ezdirmeyin ya.yazik degilmi size

Bunu ben de savunurum ordi.
Evliyken karsi tarafa her anlamda sorumluluğumuz oluyor lakin olay izin veriyorum/vermiyoruma evrilirse orada bi yanlislik vardir.
Bu konu için demedim zaten. Asarım keserim tavırlarında o kim ki diye yok sayılmasından dolayı yazdım.

Konu sahibinin kocasının izin vermene sebebi muhtemelen elemansız kalacağından dolayıdır, ben erkeğim ve izin vermem tavırlarından değildir. Önceki gidişlerinde sorun olmamış. Bir mesajında öyle belirtmiş ya da ben yanlış hatırlıyorum.

Bu konu için demedim zaten. Asarım keserim tavırlarında o kim ki diye yok sayılmasından dolayı yazdım.

Konu sahibinin kocasının izin vermene sebebi muhtemelen elemansız kalacağından dolayıdır, ben erkeğim ve izin vermem tavırlarından değildir. Önceki gidişlerinde sorun olmamış. Bir mesajında öyle belirtmiş ya da ben yanlış hatırlıyorum.
Yine de izin vermiyorum diyemez iste, maasli elamani izin istemiyor ki?

Ha zor durumda kalacaksa, bunu da baska kelimeler ile anlatabilir, iste hayatim soyle boyle/sundan sebep gitmesen daha iyi olur ama SEN BILIRSIN

ama zaten konu sahibi ile esi arasinda normal bir evlilik dönmüyor.

Eğer kişi evliyse cinsiyeti ne olursa olsun ben özgürüm nidalarıyla takınılamaz. Evliyseniz eşiniz ben şehir dışına çıkacağım, senden izin mi alacağım, istediğim yere giderim dese kıyameti koparırsınız büyük ihtimalle.
Kesinlikle ama izin almak demeyelim de birbirimizi haberdar etmek diyelim. Böyle olması gerekiyor aslında. Ha olur ki o gün önemli bi şey bi durum vardır söylersin o zaman hayatım o gün böyle böyle başka zaman git şimdi gitme Dersin.. bi sebep olmalı yani

Büyük oğlum bazen okuldan geldiğinde, cantasini atar atmaz "ben gidiyorum, arkadaslarla şunu şunu yapacagiz" diyor.

Ben höö möö derken ekliyor " ben artik 13 yasindayim"
Hayir yani 13ü ne saniyorsa...

Konu sahibinin de yaşını ve ozgur bir birey oldugunu hatirlamasi gerekiyor.
Hatırlıyorum ve biliyorum zaten sorunda bu ya

Ol vallahi ol.herkes yerini bilecek ne demek bir insani 7 gun calistirmak kimse icin degmez.uc gun sonra bir sey olur çalistiginla kalirsin yoruldugunla kalirsin bakarsin elinde hic bir sey kalmamamis.bu kadarda kendinizi ezdirmeyin ya.yazik degilmi size
Yazık vallahi. Pazar günü de beni çalıştırıyor diye ufak ufak jestler yapmaya çalışıyor aklınca. Mesela sabah dükkana geçmeden önce çorbacıya götürüyor. Sonra şakayla karışık kafama kakıyor çok bi şey yapmış gibi bak sabah sabah karıma çorba içirmeye götürüyorum ohh be ne güsel valla herkes böyle rahat yiyip içemez falan diyor

Doğru hatırlıyorsun bi şey demiyordu son zamanlarda 2 oldu hayır gitme falan diyor. Çekinirdi normalde

Yine de izin vermiyorum diyemez iste, maasli elamani izin istemiyor ki?

Ha zor durumda kalacaksa, bunu da baska kelimeler ile anlatabilir, iste hayatim soyle boyle/sundan sebep gitmesen daha iyi olur ama SEN BILIRSIN

ama zaten konu sahibi ile esi arasinda normal bir evlilik dönmüyor.
Evet zaten sebep yok. Kaldı ki ben köpek gibi çalışıp hala borç ödüyoruz bitmemiş borçları hala 200 bin borcumuz var.

Peki evde yemek ve temizlik işlerinde de müşterek davranıyor musunuz? Yoksa sadece iş konusunda mı eşitsiniz? Gerçi maaş ve sigortanız olmadığı için o konuda da eşit falan değilsiniz.

Zevk için boşamalık bir adamı tepenizde gezdiriyorsunuz. Ne diyelim? Ne desek de faydasız zaten.
Allah aşkına boşanmadan burada konu açmayın da moralimizi bu kadar bozmayın bari yahu.
Evet yemek yani yemek konusunda hiçbir sorun yok. Yapmasam da oluyor, o kendisi yapıyor bazen falan.. temizlikte çok nadiren yardım eder. Ama elinden her iş geliyor yalan söyleyemem. Ama eşit miyiz tabii ki değiliz yine de ev işleri falan çoğunluk bende

Back