- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
Kuzenin arkasindayiz asla mağdur etmeyiz ne ben ne eşim vs da diyor. Ne dediğini kendi de bilmiyor bence.Son üç satır beni güldürdü kusura bakma. Duygum varmış gibi yapıyım da kadın davadan vazgeçsin diyorsa eşin, yani böyle diyecek bir adamsa sana göre, evli kalma zaten boşa gitsin. Sevdim seni derken eşin, seni tuttum iyi bir insansın demek istemiş. Şahsen öyle anladım
Orayı okumadım. Adamın kuzene söylediği cümleleri ortaklar söyleyebilir birbirine. Bana vayyy bu ne demek dedirtmedi. Adam zengin ya ondan bence bu huylanma. Kıskanılan şey maddiyat gibiKuzenin arkasindayiz asla mağdur etmeyiz ne ben ne eşim vs da diyor. Ne dediğini kendi de bilmiyor bence.
Ya borcumuz çok battık biz 25 trilyon borcumuz olsa elimizde 5 trilyon var o şekil düşününBorcu ödeyecek paranız yoksa nasıl kuzene 4 avukat tuttunuz? Bir de borcunu odeyemezken nasıl biliyorsunuz asla mağdur etmez? Konu çok anlamsız ya
Kadının bası sizin yüzünüzden derde girmiş , parasını cekememiş, arabası satılacakmış , davalar açılmış siz ne diyorsunuz Allah askına? Kuzeniniz bu kadar yardımcı olurken bu söylediğiniz “duygular “ yok muydu ??
İnsan biraz kuzenini düşünmez mi ? Cok bencilsiniz, deyim yerindeyse kasap et derdinde koyun can derdinde ..
Jke88 .!.:Kuzeniniz mi arabasını devretse kurtulur. Sanırım olayı anlamadim
Kadın ne kadar borçlu sizin yüzünüzden peki?Ya borcumuz çok battık biz 25 trilyon borcumuz olsa elimizde 5 trilyon var o şekil düşünün
Jke88 .!.:Kadının bası sizin yüzünüzden derde girmiş , parasını cekememiş, arabası satılacakmış , davalar açılmış siz ne diyorsunuz Allah askına? Kuzeniniz bu kadar yardımcı olurken bu söylediğiniz “duygular “ yok muydu ??
İnsan biraz kuzenini düşünmez mi ? Cok bencilsiniz, deyim yerindeyse kasap et derdinde koyun can derdinde ..
Kadının borcu yok zamanında bize yardım ettiler diye dava açıldı, bizde tedbir amaçlı üstlerinde birsey görünmesin diye ugrasiyiruzKadın ne kadar borçlu sizin yüzünüzden peki?
Kadinin mağdur olma olasılığı %99 bunu düşünün bence once. Sonra da kendizi
Jke88 .!.:İyilik ek kötülük biç. Kadın hiç size yardım etmeseydi kapısını kapatsaydı bunların hiç birini olmayacaktı sizde böyle art niyetli düşünmeyecektiniz. Tabi bu kez de bize sırtını döndü yardım etmiyor derdiniz. Valla insanlara nasıl yaranır bilmiyorum
Kadinin babası size kefil olduğu için siz odemeyince- ki odemiyosunuz- borçlu o, nasıl yok? 4 avukat tutacak nasıl bir dava ki bu? Kadinin zararlı çıkacağına eminim korkmayın araba falan alamaz kocanız ona.Kadının borcu yok zamanında bize yardım ettiler diye dava açıldı, bizde tedbir amaçlı üstlerinde birsey görünmesin diye ugrasiyiruz
Jke88 .!.:Siz ayrı ilginçsiniz eşiniz ayrı. Kadını sizin yüzümüzden dava etmişler siZin umrunuz değil. Kadının araba gidiyor sizin yüzünüzden sallamıyorsunuz. Bunlar normal mi sizce? Eşiniz de gereksiz ifadeler kullanıyor mesajlarda yok abinin yok sevdim… gereksiz ilişkiler..
Yahu başlığa bakarsanız zaten kocama ağırlık verdim, kuzeniniz bosansa eşinden kocanıza mi kalmış arkasında durmak kuzenimin zaten bir sürü abisi var tek başınada ayakta durur yaniOrayı okumadım. Adamın kuzene söylediği cümleleri ortaklar söyleyebilir birbirine. Bana vayyy bu ne demek dedirtmedi. Adam zengin ya ondan bence bu huylanma. Kıskanılan şey maddiyat gibi
Hiç kuzeninizi düşünüyor gibi görünmüyorsunuz burdan bakınca. Ayrıca doğal değil mi sizin yüzünden satılan arabanın yenisini almak ya da arabanın ücretini vermek. Karşı taraf hileli satış olduğunu ispatlarsa ne olacak ? Gerçekten herseyi bu kadar kolay mı zannediyorsunuz ? Belki kuzeniniz dedi ki sizin yüzünüzden eşimle aram bozuldu , boşanacak duruma geldik. Eşinizde buna istinaden ben abin olarak arkandayım demiştir.Jke88 .!.:
4 avukati var biz tuttuk ben duyarsız kalirmiyim kalamam tabii kuzen benim kuzenim Allah razı olsun babası kendisi yardım ettiler, asla zarar görmeyecek arabasını başkasına devredecek kurtulacak bir süre hatta kullanmaya devam edecek, ama eşim tutturmuş arabanın üstüne ben para koyacağım yenisini alacağız, bunu geçtim kocandan bosanirsan arkandayım demek kocasına saygisizliktir
Arkandayım demiş yanındayım seninleyim dememiş ki. Destek çıkması güzel bişey degil mi? Ayrıca sizin ihtiyacınız olduğunda hiç düşünmeden kefil olan birine sizinde sonuna kadar güvenmeniz gerekmezmi ? Hala paranın hesabımı yapıyorsunuz .Jke88 .!.:
4 avukati var biz tuttuk ben duyarsız kalirmiyim kalamam tabii kuzen benim kuzenim Allah razı olsun babası kendisi yardım ettiler, asla zarar görmeyecek arabasını başkasına devredecek kurtulacak bir süre hatta kullanmaya devam edecek, ama eşim tutturmuş arabanın üstüne ben para koyacağım yenisini alacağız, bunu geçtim kocandan bosanirsan arkandayım demek kocasına saygisizliktir
4 avukat tutacağınıza borcunuzu ödesenizJke88 .!.:
Wala ben size çok hak verdim.Daha ne yapabilirsiniz ki.Yapilicak herşeyi yapmışsınız.Sizin eşiniz neden para koyup yeni araba alio ne alaka yani.Dedigim gibi ben sizi haklı buldum.Hanimefendi teşekkür ederim 4 avukatı var biz tuttuk, asla zarar görmeyecek zaten tek yapacağı şey bir süreliğine de olsa arabasını güvenilen birine devretmek arabasını kullanmaya devam edecek, ama eşim tutturmuş araban eski model sana yenisini alacağız ben para koyacağım diyor ayrıca kuzenimin kocası iyidir kocanla bosanirsan arkandayım demek kocasına saygisizliktir
Diyorsunuz ki borcumuz çok . Eee madem kuzeninizin sizin yüzünden borcu yoksa ne diye dava açılıyor ? Zamanında yardım etti diye dava açılmaz ki . Madem borç falan yok neden arabayı başkasına devrediyor , bankadaki parasını çekemiyor ? Demek ki icra takibi başladı başlayacak .Ya borcumuz çok battık biz 25 trilyon borcumuz olsa elimizde 5 trilyon var o şekil düşünün
e olur cunku sizin kuzeniniz degil mi bu kadin? kocasindan bosaninca esiniz ve sizinle olan iliskisi neden bozulsun? simdi abisiyse o zaman da abisi olacak. ne olsun baska?Kocamdan ayrılsan bile arkandayım abinim diyor abi demesine ben inanmıyorum