Siz dün akşam da konu açmışsınız amcanızın torunu ile ilgili eşiniz doğalgaz parasını istememiş diye.. bence sizin eşinizle ve kendinizle ilgili daha büyük sorunlarınız var..Biz eşimle başkasının tavsiyesi üzerine evlendik, yıldızlarımiz barışmadi aileler anlaşamadı, 2 oğlum var onlar için yaşıyorum, kuzenim evli kocamla bazen ortak iş yapıyorlar alanları aynı, aynı sehirdeydik şimdi biz manisadaysak onlar denizlide, ayda yılda bir görüşürüz, her görüşmemizde kuzenim ve eşimin samimiyeti demekki daha çok artmış şimdi düşünüyorum da, işlerimiz bozuldu neyimiz varsa gitti ama yine durumumuz çok şükür iyi, kuzenimin babası bana kefil oldu baba ölünce işler kuzenime kaldı kuzenimide dava ettiler, e haliyle tel görüşmeleri arttı, eşim gece boyu uyumadı nasıl söyleyecegim fatosa(isimler örnektir) seni dava ettiler diye dedi. Neyse söylemiş, kuzenim ses kaydı atmış üzüldüm hala işlerin düzelmedi gibisine, elimden geleni yaptım yoruldum demiş, eşim kuzenimin kocasıyla ayrı konuşmuş, arkadaşlar şimdi kuzenimin arabası satılıyor eşimin yüzünden,söyle birsey var arabayı başkasına devretselerde kurtulur ama eşim tutturmuş arabanın üzerine ben bir miktar koyacam yenisini alacağız diye..alirda.. E kuzenim hayır der mi, işine gelir, bundan öncede bizim işlerden dolayı para çekemedigi zaman eşim kocasinin bilgisi dahilinde para verdi ama asla geri ödeme istemiyor, ben bozuluyorum valla, ne yalan söyleyim eşim kuzenimin çocuklarını çok seviyor tamam sevsin ama sanki kuzenime yaranmak için... En son konuşmalarında eşim kuzenime asla üzülme arkandayim yanındayım eşinden ayrılsan bile abinim arkandayim sadece bu işler için değil demiş, ben SEVDIM seni demiş kuzenime,kizlar kuzenimin duygusu var da kocam onun duygularını kullanıp ben de biraz duygum varmış gibi gösterim arabasini falan satsin davalardan kurtulalım mi diyor yoksa gerçekten duygusu mu var kızlar?
Kadinin babası size kefil olduğu için siz odemeyince- ki odemiyosunuz- borçlu o, nasıl yok? 4 avukat tutacak nasıl bir dava ki bu? Kadinin zararlı çıkacağına eminim korkmayın araba falan alamaz kocanız ona
İşte aynı kisiSiz dün akşam da konu açmışsınız amcanızın torunu ile ilgili eşiniz doğalgaz parasını istememiş diye.. bence sizin eşinizle ve kendinizle ilgili daha büyük sorunlarınız var..
Aynı kisiDiğer kounuzda bu konunuzda bi garip, pek sağlıklı dusunemiyorsunuz galiba.
belki kocasi sizin bu sacma sapan isleriniz icin kuzeninize sorun cikardi? esiniz de buna mahcup olmus olabilir mi? kim ister ya karisi kuzeninin kocasi icin borca girsin araba devretsin bir ton seyle ugrassin. siz de yani kendi halinize bakip mahcup olacaginiza nelere kafa yoruyorsunuz ne garipsiniz.Kadının borcu yok bizim borçlar var, kadinin yapacağı sey arabasını devretmek bir süreliğine, ona zarar gelmeyecek 4 avukat tuttuk ama eşim araban eski model ben sana yenisini alacağım diyor ve kuzenimin kocası iyi bir adam kocandan ayrilirsan yanındayım demek kocasına saygisizliktir
Buraya baksanız herkes çok rahat ben de sorduğuma pişman oldum ben bende mi bir gariplik var dedim, tamam yanındayız arkandayız da sevdim seni kocandan ayrılsan da yanındayım ya bu kuzenimin bir sürü abisi var benim kocama mı düşmüş, biz kuzenim hariç başkalarından da yardım aldık biz ama sadece buna böyle esimWala ben size çok hak verdim.Daha ne yapabilirsiniz ki.Yapilicak herşeyi yapmışsınız.Sizin eşiniz neden para koyup yeni araba alio ne alaka yani.Dedigim gibi ben sizi haklı buldum.
Biz başkalarından da yardım aldık ama bir buna böyle.esimOrayı okumadım. Adamın kuzene söylediği cümleleri ortaklar söyleyebilir birbirine. Bana vayyy bu ne demek dedirtmedi. Adam zengin ya ondan bence bu huylanma. Kıskanılan şey maddiyat gibi
Bu forum böyle canım.Welcome on boardBuraya baksanız herkes çok rahat ben de sorduğuma pişman oldum ben bende mi bir gariplik var dedim, tamam yanındayız arkandayız da sevdim seni kocandan ayrılsan da yanındayım ya bu kuzenimin bir sürü abisi var benim kocama mı düşmüş, biz kuzenim hariç başkalarından da yardım aldık biz ama sadece buna böyle esim
E bu olay daha dün olmuşKocam benden habersiz neler yapıyor?
Arkadaşlar dogalgaz sozlesmemizi amcamın torununun üzerine almıştık, DEPOZITO parasını EŞIM odedi ama sözleşmeyi amcamın torununun üzerine yapmıştık o dogalgaz bayisinde çalışıyordu bir ara öyle yaptık evli bu kadın, sonra biz bu evi sattık sözleşmeyi iptal ettirdik kadına, kadına depozito...www.kadinlarkulubu.com
Valla siz eften püften bahanelerle kocanıza güvenmemek için yer arıyorsunuz bence. Bu da önceki konunuz mesela.
“ habire mesele çıkaram, kafama takam, kocamı suçlayam” gibi bir düşünce içerisinde gibisiniz
Canım arkadaşım, haklı olduğun kısımlar var bence de. Dürüst olayım her iki konusunu da detaylı okumadım belki de ondan dolayı kaçırdığım bir şeyler var.E bu olay daha dün olmuşbu konudaki olay da bugün mü olmuş konu sahibi kıskanç olabilir ya da şüpheci ok im buna.Ama Otreracim bana eşi de biraz tuhaf geldi.Birine üste para koyup araba alalım sana dio,ötekine bu para sende kalsın çocuğuna benden bişey alırsın dio
IkisoE bu olay daha dün olmuşbu konudaki olay da bugün mü olmuş konu sahibi kıskanç olabilir ya da şüpheci ok im buna.Ama Otreracim bana eşi de biraz tuhaf geldi.Birine üste para koyup araba alalım sana dio,ötekine bu para sende kalsın çocuğuna benden bişey alırsın dio
Aynı kisi buE bu olay daha dün olmuşbu konudaki olay da bugün mü olmuş konu sahibi kıskanç olabilir ya da şüpheci ok im buna.Ama Otreracim bana eşi de biraz tuhaf geldi.Birine üste para koyup araba alalım sana dio,ötekine bu para sende kalsın çocuğuna benden bişey alırsın dio
Canım arkadaşım, haklı olduğun kısımlar var bence de. Dürüst olayım her iki konusunu da detaylı okumadım belki de ondan dolayı kaçırdığım bir şeyler var.
Ancak genel olarak baktığımda, üye olur olmaz dün bir bugün iki, böyle şüpheci konular açması, biraz da fazla pimpiriklenmesi, bana değişik geldi
Dur bi baştan okuyayım madem
Sizin borcunuz için dava açılmış,arabası satilacakmis demek ki haciz konmuş haciz konulan arabayı nasıl devredecek borcu ödenmeden devir yapamaz.Kadin bankadaki parasinida çekemiyormus demek ki bloke konmuş.Jke88 .!.:
4 avukati var biz tuttuk ben duyarsız kalirmiyim kalamam tabii kuzen benim kuzenim Allah razı olsun babası kendisi yardım ettiler, asla zarar görmeyecek arabasını başkasına devredecek kurtulacak bir süre hatta kullanmaya devam edecek, ama eşim tutturmuş arabanın üstüne ben para koyacağım yenisini alacağız, bunu geçtim kocandan bosanirsan arkandayım demek kocasına saygisizliktir
Evet kocaniza kalmış hatta sizede hem kadını mağdur ediyorsunuz hemde ne ithamlarda bulunuyorsunuz pesBende kuzenimi dava ettiler diye uyumadım ama sizin kuzeniniz ayrılsa eşinden kocanıza mi kalmış arkasında durmak kuzenimin zaten bir sürü abisi var tek başınada ayakta durur yani
Biz eşimle başkasının tavsiyesi üzerine evlendik, yıldızlarımiz barışmadi aileler anlaşamadı, 2 oğlum var onlar için yaşıyorum, kuzenim evli kocamla bazen ortak iş yapıyorlar alanları aynı, aynı sehirdeydik şimdi biz manisadaysak onlar denizlide, ayda yılda bir görüşürüz, her görüşmemizde kuzenim ve eşimin samimiyeti demekki daha çok artmış şimdi düşünüyorum da, işlerimiz bozuldu neyimiz varsa gitti ama yine durumumuz çok şükür iyi, kuzenimin babası bana kefil oldu baba ölünce işler kuzenime kaldı kuzenimide dava ettiler, e haliyle tel görüşmeleri arttı, eşim gece boyu uyumadı nasıl söyleyecegim fatosa(isimler örnektir) seni dava ettiler diye dedi. Neyse söylemiş, kuzenim ses kaydı atmış üzüldüm hala işlerin düzelmedi gibisine, elimden geleni yaptım yoruldum demiş, eşim kuzenimin kocasıyla ayrı konuşmuş, arkadaşlar şimdi kuzenimin arabası satılıyor eşimin yüzünden,söyle birsey var arabayı başkasına devretselerde kurtulur ama eşim tutturmuş arabanın üzerine ben bir miktar koyacam yenisini alacağız diye..alirda.. E kuzenim hayır der mi, işine gelir, bundan öncede bizim işlerden dolayı para çekemedigi zaman eşim kocasinin bilgisi dahilinde para verdi ama asla geri ödeme istemiyor, ben bozuluyorum valla, ne yalan söyleyim eşim kuzenimin çocuklarını çok seviyor tamam sevsin ama sanki kuzenime yaranmak için... En son konuşmalarında eşim kuzenime asla üzülme arkandayim yanındayım eşinden ayrılsan bile abinim arkandayim sadece bu işler için değil demiş, ben SEVDIM seni demiş kuzenime,kizlar kuzenimin duygusu var da kocam onun duygularını kullanıp ben de biraz duygum varmış gibi gösterim arabasini falan satsin davalardan kurtulalım mi diyor yoksa gerçekten duygusu mu var kızlar?
Arkadaşça evli kadına ben sevdim seni denir mi yaBen sevdim seni ne demek ya. Onu bunu bilmiyorum ama kadın bir şey hissediyorsa genelde boş çıkmaz. Neden eşinden ayrılsan bile arkandayım diyor ki çok gereksiz bir cümle. Araları kötü mü kuzeninizin eşiyle. Eğer öyle birşey yoksa bencede şüphelenin