Kocam işleri bahane edip gönlünü mu kaptırdı??

Siz dün akşam da konu açmışsınız amcanızın torunu ile ilgili eşiniz doğalgaz parasını istememiş diye.. bence sizin eşinizle ve kendinizle ilgili daha büyük sorunlarınız var..

Kadinin babası size kefil olduğu için siz odemeyince- ki odemiyosunuz- borçlu o, nasıl yok? 4 avukat tutacak nasıl bir dava ki bu? Kadinin zararlı çıkacağına eminim korkmayın araba falan alamaz kocanız ona

Siz dün akşam da konu açmışsınız amcanızın torunu ile ilgili eşiniz doğalgaz parasını istememiş diye.. bence sizin eşinizle ve kendinizle ilgili daha büyük sorunlarınız var..
İşte aynı kisi

belki kocasi sizin bu sacma sapan isleriniz icin kuzeninize sorun cikardi? esiniz de buna mahcup olmus olabilir mi? kim ister ya karisi kuzeninin kocasi icin borca girsin araba devretsin bir ton seyle ugrassin. siz de yani kendi halinize bakip mahcup olacaginiza nelere kafa yoruyorsunuz ne garipsiniz.

ne kolay soyluyor bir de onluk bir sey yok arabasini devretsin diye. niye?? esinizin yuzunden???

Wala ben size çok hak verdim.Daha ne yapabilirsiniz ki.Yapilicak herşeyi yapmışsınız.Sizin eşiniz neden para koyup yeni araba alio ne alaka yani.Dedigim gibi ben sizi haklı buldum.
Buraya baksanız herkes çok rahat ben de sorduğuma pişman oldum ben bende mi bir gariplik var dedim, tamam yanındayız arkandayız da sevdim seni kocandan ayrılsan da yanındayım ya bu kuzenimin bir sürü abisi var benim kocama mı düşmüş, biz kuzenim hariç başkalarından da yardım aldık biz ama sadece buna böyle esim

Orayı okumadım. Adamın kuzene söylediği cümleleri ortaklar söyleyebilir birbirine. Bana vayyy bu ne demek dedirtmedi. Adam zengin ya ondan bence bu huylanma. Kıskanılan şey maddiyat gibi
Biz başkalarından da yardım aldık ama bir buna böyle.esim

Bu forum böyle canım.Welcome on boardbu forumdaki kimse kocasını kiskanmaz,herkes ultra rahat,her tartışmada hemen adliyeye koşarlar,kayinvalideleriyle araları muhtesemdirhiç kötü söz söylemezler

Valla siz eften püften bahanelerle kocanıza güvenmemek için yer arıyorsunuz bence. Bu da önceki konunuz mesela.

“ habire mesele çıkaram, kafama takam, kocamı suçlayam” gibi bir düşünce içerisinde gibisiniz

E bu olay daha dün olmuş bu konudaki olay da bugün mü olmuş konu sahibi kıskanç olabilir ya da şüpheci ok im buna.Ama Otreracim bana eşi de biraz tuhaf geldi.Birine üste para koyup araba alalım sana dio,ötekine bu para sende kalsın çocuğuna benden bişey alırsın dio

Canım arkadaşım, haklı olduğun kısımlar var bence de. Dürüst olayım her iki konusunu da detaylı okumadım belki de ondan dolayı kaçırdığım bir şeyler var.

Ancak genel olarak baktığımda, üye olur olmaz dün bir bugün iki, böyle şüpheci konular açması, biraz da fazla pimpiriklenmesi, bana değişik geldi

Dur bi baştan okuyayım madem

Ikiso
Aynı kisi bu

Sizin borcunuz için dava açılmış,arabası satilacakmis demek ki haciz konmuş haciz konulan arabayı nasıl devredecek borcu ödenmeden devir yapamaz.Kadin bankadaki parasinida çekemiyormus demek ki bloke konmuş.

Dun ki konunuzda da eşim neden 1000 lirayı almadı geri dediniz de nasıl alsın geri kadın zor durumda tabi ki almaması gerek.

Bende kuzenimi dava ettiler diye uyumadım ama sizin kuzeniniz ayrılsa eşinden kocanıza mi kalmış arkasında durmak kuzenimin zaten bir sürü abisi var tek başınada ayakta durur yani
Evet kocaniza kalmış hatta sizede hem kadını mağdur ediyorsunuz hemde ne ithamlarda bulunuyorsunuz pes

Ben sevdim seni ne demek ya. Onu bunu bilmiyorum ama kadın bir şey hissediyorsa genelde boş çıkmaz. Neden eşinden ayrılsan bile arkandayım diyor ki çok gereksiz bir cümle. Araları kötü mü kuzeninizin eşiyle. Eğer öyle birşey yoksa bencede şüphelenin

kadının hesaplarına bloke konmuş, arabada haciz var ve sebep sizsiniz.
gerçekten sorumluluk almanız gerek. eşiniz sorumluluk alırken biraz yakın konuşmuş ama iş ilişkilerinden ya da yapısından kaynaklıdır belki. ya da kuzeniniz delirip hak ettiğiniz tepkiyi göstermesin diye sıcaklık gösterip abilik taslıyor da olabilir bilemiyorum. kıskanma aşamasından önce sorumluluğunuzu alın. kuzeninizin eşinin parayı istememesi de kızgınlık olabilir. "ağzımıza mıçtılar, borç içindeyiz bin tl ile mi gönül alıyor " gibisinden bir kızgınlık. Kadın da barizlaf koymuş borç içindeyim tabi alacam diye.
kimseye kefil falan olmayın temalı kamu spotu gibi bir konu olmuş bu.

Aynı. Kişiye diyor
Arkadaşça evli kadına ben sevdim seni denir mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…