Kocam işleri bahane edip gönlünü mu kaptırdı??

Şimdi şöyle bişey var böyle olaylar insanları yakınlaştırır.Bunu sizden bağımsız olarak söylüyorum konu sahibi.Ama pek çok kadın bundan huylanir ve peşine düşer.Bu foruma da baksan herkes özgür kız,kimse eşine karışmaz,kiskanmaz.Eminim öyledir! Ayrıca konu sahibinin ve eşinin bu duruma karşı umursuz olduğunu da hiç sanmıyorum.Sonucta kaçan kendi huzurlari.Elbette ki onemsiolardir.Ama böyle bı mesajdan wala ben de huylanirdim ve istemezdim.
Bizim bir bakıcı kızımız vardı, bakıcı dediğime bakmayın, kardeşimden daha yakın. Eşimle aynı odada yatsalar şüphem geçmez, biz onu ev halkımızdan saydık, kendi elimizle gelin de ettik, sahipsiz gördüler ezmeye kalktılar, hayırsız yamyam sürüsü öz ailesi değil, biz arkasında durduk. Bu kız bizim kuzenimiz değil, soybağı bakımından yedi kat elimiz. Biz bu kız için kaynanamla küsüz, çünkü kaynanası kankası diye bize diklendi, onu nasıl korurmuşuz. Kaynanam zaten ayrı bir olay. Var zamanımız oldu, yok zamanımız oldu, çok fedakarlıklar etti, ona borçlandık, lafını bile etmedi. Ben şimdi kocamdan onu kıskanırsam, kardeşliklerine mana verirsem, rezil bir iş yapmış olurum, ah alırım, yakamı bırakmaz. Düşünmek lazım bunları.

Hanimefendi teşekkür ederim 4 avukatı var biz tuttuk, asla zarar görmeyecek zaten tek yapacağı şey bir süreliğine de olsa arabasını güvenilen birine devretmek arabasını kullanmaya devam edecek, ama eşim tutturmuş araban eski model sana yenisini alacağız ben para koyacağım diyor ayrıca kuzenimin kocası iyidir kocanla bosanirsan arkandayım demek kocasına saygisizliktir
Anladığım kadarıyla kuzeninizle pek yakın değilsiniz belki boşanma aşamasındalar ve bunu henüz kimseye söylemiyorlar eşinizle ortak oldukları için eşiyle arasının bozuk olduğunu eşinize söylemek zorunda kalmış olabilir. Araba sadece kendisinin üzerine olmayabilir, eşi arabanın devredilmesine karşı olabilir, Belki eşinizin işleri yüzünden kuzeniniz kendi eşiyle kavgalar edip boşanma asamasına gelmiş olabilir???

Son düzenleme:
Kocanız gitmiş elden, geçmiş olsun. Kuzeninize acayip aşık ve bu çok belli. Kuzeniniz muhtemelen sizden daha güzel olduğu için tabii artık yapacak bir şey yok. Bu onun suçu değil, keşke siz de güzel olsaydınız, napalım. Olmazsa estetik yaptırın.
Aranan kan bulundu🤦‍♀️

Kocanız gitmiş elden, geçmiş olsun. Kuzeninize acayip aşık ve bu çok belli. Kuzeniniz muhtemelen sizden daha güzel olduğu için tabii artık yapacak bir şey yok. Bu onun suçu değil, keşke siz de güzel olsaydınız, napalım. Olmazsa estetik yaptırın.
4 avukati var biz tuttuk ben duyarsız kalirmiyim kalamam tabii kuzen benim kuzenim Allah razı olsun babası kendisi yardım ettiler, asla zarar görmeyecek arabasını başkasına devredecek kurtulacak bir süre hatta kullanmaya devam edecek, ama eşim tutturmuş arabanın üstüne ben para koyacağım yenisini alacağız, bunu geçtim kocandan bosanirsan arkandayım demek kocasına saygisizliktir

4 avukati var biz tuttuk ben duyarsız kalirmiyim kalamam tabii kuzen benim kuzenim Allah razı olsun babası kendisi yardım ettiler, asla zarar görmeyecek arabasını başkasına devredecek kurtulacak bir süre hatta kullanmaya devam edecek, ama eşim tutturmuş arabanın üstüne ben para koyacağım yenisini alacağız, bunu geçtim kocandan bosanirsan arkandayım demek kocasına saygisizliktir
Ben de yukarıdaki bir üye gibi kuzeninizden haberiniz olmadığını düşündüm. Sorsanız mı acaba, '' Bir sıkıntı mı var böyle böyle bir muhabbet olmuş merak ettim. 'diye.

1 avukatı anlarım hadi 2 yi de anlarım da holding sahibi misiniz ne 4 avukatı yahuu? :işsiz:

Ne anlatıyorsunuz siz allasen? Olayın başı kıçı hiçbir yeri belli değil, bilmediğim bir dizinin 23. bölümünü izleyip kapatmışım gibi.

En son konuşmalarında eşim kuzenime asla üzülme arkandayim yanındayım eşinden ayrılsan bile abinim arkandayim sadece bu işler için değil demiş, ben SEVDIM seni demiş kuzenime
Kim dedi bunu size? Hım?

Ya şimdi bir olayı anlatacaksanız mantığa da otursun biraz değil mi?

Kuzenimi asla.darda bırakmaz emin olabilirsiniz bizim borçlar kuzenim. Arabasını bir süreliğine devretse kurtulur ama eşim yenisini alacagiz demis
Kuzeniniz mi arabasını devretse kurtulur. Sanırım olayı anlamadim

O hangisiydi Tahin?
Erkek kardeşinin eşine takık bi tip vardı o mu?
Evet bence o.

Tavsiye üzerine evlenme, anlaşamayan aileler, güzel kuzen, kıskanç eşi. Farklı şehirlerde olup ayda yılda bir biraraya gelmelerine rağmen telefonda irtibat halinde olmaları vs. ha birde konu sahibinin cevapları. Dünde bir konu açmıştı. Direkt aklıma o üye geldi benim 🤷

ben bu konuyu hiç anlamadım.kuzenin gözü kocada ama kuzen de evli diyor konu sahibi.bir tek onu anladımm.kuzen borca sokulmuş ama gene de kuzen suçlu
Ben de anlamadım ki Ceycey hiç. Kocası borcu arabayla ödetip yenisini falan da almayı düşünmüyor bence. Nasıl olsa kefil diye borcu ödemek zorunda. İyilik yap denize at demişler işte bu da öyle bir durum.

Konunu anlamadım ama başından olmayacağı belli bir yola neden çıktınız? Hayata bir kez geliyoruz. Evlilik birinin tavsiyesiyle, yıldızlar barışmadan yapılacak bir şey mi ?

asla üzülme arkandayim yanındayım eşinden ayrılsan bile abinim arkandayim sadece bu işler için değil demiş, ben SEVDIM seni demiş kuzenime,kizlar kuzenimin duygusu var da kocam onun duygularını kullanıp ben de biraz duygum varmış gibi gösterim arabasini falan satsin davalardan kurtulalım mi diyor yoksa gerçekten duygusu mu var kızlar?
Son üç satır beni güldürdü kusura bakma. Duygum varmış gibi yapıyım da kadın davadan vazgeçsin diyorsa eşin, yani böyle diyecek bir adamsa sana göre, evli kalma zaten boşa gitsin. Sevdim seni derken eşin, seni tuttum iyi bir insansın demek istemiş. Şahsen öyle anladım

X