- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.927
Bizim bir bakıcı kızımız vardı, bakıcı dediğime bakmayın, kardeşimden daha yakın. Eşimle aynı odada yatsalar şüphem geçmez, biz onu ev halkımızdan saydık, kendi elimizle gelin de ettik, sahipsiz gördüler ezmeye kalktılar, hayırsız yamyam sürüsü öz ailesi değil, biz arkasında durduk. Bu kız bizim kuzenimiz değil, soybağı bakımından yedi kat elimiz. Biz bu kız için kaynanamla küsüz, çünkü kaynanası kankası diye bize diklendi, onu nasıl korurmuşuz. Kaynanam zaten ayrı bir olay. Var zamanımız oldu, yok zamanımız oldu, çok fedakarlıklar etti, ona borçlandık, lafını bile etmedi. Ben şimdi kocamdan onu kıskanırsam, kardeşliklerine mana verirsem, rezil bir iş yapmış olurum, ah alırım, yakamı bırakmaz. Düşünmek lazım bunları.Şimdi şöyle bişey var böyle olaylar insanları yakınlaştırır.Bunu sizden bağımsız olarak söylüyorum konu sahibi.Ama pek çok kadın bundan huylanir ve peşine düşer.Bu foruma da baksan herkes özgür kız,kimse eşine karışmaz,kiskanmaz.Eminim öyledir! Ayrıca konu sahibinin ve eşinin bu duruma karşı umursuz olduğunu da hiç sanmıyorum.Sonucta kaçan kendi huzurlari.Elbette ki onemsiolardir.Ama böyle bı mesajdan wala ben de huylanirdim ve istemezdim.