Kocam işleri bahane edip gönlünü mu kaptırdı??

İşte bizde de o kanitlanincaya kadar ne olur ne
Olmaz diye cebinden para verip ada
Seviyorum demeyin gülme geliyor. Hakkındaki fikirlerinizi öğrense yıkılır, ne siniri?
Farkındaysanız başlığı bile kocamin üstünden açtım

Evet bir tek siz anladınız çok şükür, bunlar kredi çekip almamışlar arabayı ceplerinden almışlar o yüzden ne olur ne olmaz diye çok şükür beni anlayan biri cikti

Evet bir tek siz anladınız çok şükür, bunlar kredi çekip almamışlar arabayı ceplerinden almışlar o yüzden ne olur ne olmaz diye çok şükür beni anlayan biri cikti
Bu arada hala kocam alacaklilarin bu tavırlarına bu araştırmalarına rağmen kadına sat veya devret sana daha iyisini alırız demesi beni şok etti

İşte bizde de o kanitlanincaya kadar ne olur ne

Olmaz diye cebinden para verip ada

Farkındaysanız başlığı bile kocamin üstünden açtım
Bu fikirlerinizi bilse yine incinmeyecek mi kuzeniniz? Ben olsam yüzünüze bakmam.

Alacaklilarin tavırlarına bu kadar araştırmalarına rağmen hala arabanı sat ya da devret sana daha iyisini alırız demesi beni şok etti
İyi de kadının uğradığı zararın haddi hesabı yok, çocuğunu düşürmüş stresten, zor durumda kalmış, yani hiç mi düşünmüyorsunuz el oğlu eşiniz kadar? Ay fenalık geldi, kimsenin göğsünü kesip zorla merhamet vicdan koyacak halimiz yok umarım eşiniz sizin etkinizde kalmaz.

Çok karmaşık anlamlayamadim ben. Dikkat etmekte fayda var gibi.

O da az saf mi ne

Ona zarar gelmeyecek arkasındayız arabası devrolacak ama benim kuzenimin kocası iyidir kocamla bosanirsan arkandayım demek kocasına saygisizliktir
Bu lafta bişey yokki yeri geliyor banada tanıdığım adamlar takılıp diyor eşin döverse haberimiz olsun bizde eşini döveriz biz senin abin gibiyiz burda eşi art niyet aramaz asla bende aramaz biliyorum beni kızkardeş gördüklerj için söylüyorlar senin konunu okudum nasıl desem iyilikten anlamayan bazı kişilere iftira atacak kadar kişiliğiniz var.Bi de kuzenin o kadar iyliği dokunmuş.Siz böyle iyliğin altından nasıl kalkarım konu açmanız lazımken.Kalkmış yok eşim hoşlandı mı yok aralarinda bişey mi var diye ALLAH'tan sizin kuzeniniz değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…