Bende kuzenimi dava ettiler diye uyumadım ama sizin kuzeniniz ayrılsa eşinden kocanıza mi kalmış arkasında durmak kuzenimin zaten bir sürü abisi var tek başınada ayakta durur yaniKocanız sizden daha düşünceli ve vefalıymış.
Yahu başlığa bakarsanız zaten kocama ağırlık verdim, kuzeniniz bosansa eşinden kocanıza mi kalmış arkasında durmak kuzenimin zaten bir sürü abisi var tek başınada ayakta durur yaniAhlak anlayışındaki zayıflığa bakarmısınız
İyilik yap iyiliğin yüzünden başına iş gelsin sonra hiç bir minnet duyma üstüne ahlaksızlıkla itham et
Diğer konunuzdaki eksikler şimdi daha net oturdu
Evet, kocama kalmış, ya kime kalacaktı? Sizin durumunuzda olursak en çok kocama kalmış.Bende kuzenimi dava ettiler diye uyumadım ama sizin kuzeniniz ayrılsa eşinden kocanıza mi kalmış arkasında durmak kuzenimin zaten bir sürü abisi var tek başınada ayakta durur yani
Oh ne ala ya dimi ,yardım edilirken bize yardım etmek onlara mı kalmış denmemiş ama hiç.Evet, kocama kalmış, ya kime kalacaktı? Sizin durumunuzda olursak en çok kocama kalmış.
Kuzenim benim kuzenim biz sahipleniriz. Ama kocam degilEvet, kocama kalmış, ya kime kalacaktı? Sizin durumunuzda olursak en çok kocama kalmış.
Yani ne var bundaYahu başlığa bakarsanız zaten kocama ağırlık verdim, kuzeniniz bosansa eşinden kocanıza mi kalmış arkasında durmak kuzenimin zaten bir sürü abisi var tek başınada ayakta durur yani
Levaiz biz zaten arkasındayız kuzenimin asla ona zarar gelmeyecek ama benim eşim tutturmuş arabanın üstüne ben para koyacağım yenisini. Alacagiz onu geçtim kocandan bosanirsan arkandayım bu laf normal mi kocama mı kaldı arkasında durmak kan bağı yok ve kocasıyla problemimiz yokEşinize olan güven sorununu çok yanlış bir konuyla bağdaştırmışsınız gibi görünüyor.
Ona zarar gelmeyecek arkasındayız arabası devrolacak ama benim kuzenimin kocası iyidir kocamla bosanirsan arkandayım demek kocasına saygisizliktirYani ne var bunda
Siz neyle itham ediyorsunuz insanları
Eşin ve kuzenin ahlaksızlık mı yapmışlar
Eşiniz zordayken eşinize yardım eden birine eşinizde yardım etsin ne var bunda
Bin lira bile gözünüze geliyor yahu
Sahiplenir gibi bir haliniz mi var?Kuzenim benim kuzenim biz sahipleniriz. Ama kocam degil
Kadının borcu yok bizim borçlar var, kadinin yapacağı sey arabasını devretmek bir süreliğine, ona zarar gelmeyecek 4 avukat tuttuk ama eşim araban eski model ben sana yenisini alacağım diyor ve kuzenimin kocası iyi bir adam kocandan ayrilirsan yanındayım demek kocasına saygisizliktirOrtada size ait bir borç var ve bu borç yüzünden arabasını satmak zorunda kalan, ayrıca da mahkemelik olmuş bir kuzen var. Ve tüm bu yaşananlar siz ve kocanız yüzünden. Sanırım sabahki konuda bahsedilen kişi de aynı.Hani nasıl olur da kocam 1000 lira verir dediğiniz kişi.Siz iyi misiniz? Borcunuz var bu kadına ... Neymiş arabasını başkasına devretseymiş , sorun olmayacakmış da falan filan...Allah akıl fikir versin. Kocanız da kadınla samimiyet kurarak borçtan bir şekilde yırtmaya falan çalışıyor ( ki siz de bunun şüphesini taşıyorsunuz) .Karı- koca çok fenasınız...
Bakın hanımefendi belli ki eşiniz sizin yüzünüzden zor durumda kaldı diye jest yapmak istemiş o sebeple öyle konuşmuş. Ayrıca kan bağımız olmayan insanlara destek olmuyor muyuz? Eşimizin ailesinden biri olunca aaa banane mi diyoruz. Kuzenin eşiyle bi sorununuz olmasına gerek yok eşiniz boşanma vs olursa destek olacağını belirtmiş bu çok insani bişi.Levaiz biz zaten arkasındayız kuzenimin asla ona zarar gelmeyecek ama benim eşim tutturmuş arabanın üstüne ben para koyacağım yenisini. Alacagiz onu geçtim kocandan bosanirsan arkandayım bu laf normal mi kocama mı kaldı arkasında durmak kan bağı yok ve kocasıyla problemimiz yok
Bence burda sorun kuzende değil kocada, ne konuştuğunu bilmiyor.Eee kocanız durduk yere neresinden uydurmus kocandan ayrilirsan falan diye. Kocaniz agzindan cikani duymayan biri gibi.
Hanimefendi teşekkür ederim 4 avukatı var biz tuttuk, asla zarar görmeyecek zaten tek yapacağı şey bir süreliğine de olsa arabasını güvenilen birine devretmek arabasını kullanmaya devam edecek, ama eşim tutturmuş araban eski model sana yenisini alacağız ben para koyacağım diyor ayrıca kuzenimin kocası iyidir kocanla bosanirsan arkandayım demek kocasına saygisizliktirŞimdi şöyle bişey var böyle olaylar insanları yakınlaştırır.Ayrica kocandan boşansan cumlesi da hiç güzel bı cümle olmamis.Kim olsa canı sıkılır bu cumleye.Bunu sizden bağımsız olarak söylüyorum konu sahibi.Ama pek çok kadın bundan huylanir ve peşine düşer.Bu foruma da baksan herkes özgür kız,kimse eşine karışmaz,kiskanmaz.Eminim öyledir! Ayrıca konu sahibinin ve eşinin bu duruma karşı umursuz olduğunu da hiç sanmıyorum.Sonucta kaçan kendi huzurlari.Elbette ki onemsiolardir.Ama böyle bı mesajdan wala ben de huylanirdim ve istemezdim.
Ah harika yakalamışsınız kuzen çok güzel biri bütün dert bu sanırımKocanız gitmiş elden, geçmiş olsun. Kuzeninize acayip aşık ve bu çok belli. Kuzeniniz muhtemelen sizden daha güzel olduğu için tabii artık yapacak bir şey yok. Bu onun suçu değil, keşke siz de güzel olsaydınız, napalım. Olmazsa estetik yaptırın.