Kocam işleri bahane edip gönlünü mu kaptırdı??

Jke88

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2022
94
-8
37
Biz eşimle başkasının tavsiyesi üzerine evlendik, yıldızlarımiz barışmadi aileler anlaşamadı, 2 oğlum var onlar için yaşıyorum, kuzenim evli kocamla bazen ortak iş yapıyorlar alanları aynı, aynı sehirdeydik şimdi biz manisadaysak onlar denizlide, ayda yılda bir görüşürüz, her görüşmemizde kuzenim ve eşimin samimiyeti demekki daha çok artmış şimdi düşünüyorum da, işlerimiz bozuldu neyimiz varsa gitti ama yine durumumuz çok şükür iyi, kuzenimin babası bana kefil oldu baba ölünce işler kuzenime kaldı kuzenimide dava ettiler, e haliyle tel görüşmeleri arttı, eşim gece boyu uyumadı nasıl söyleyecegim fatosa(isimler örnektir) seni dava ettiler diye dedi. Neyse söylemiş, kuzenim ses kaydı atmış üzüldüm hala işlerin düzelmedi gibisine, elimden geleni yaptım yoruldum demiş, eşim kuzenimin kocasıyla ayrı konuşmuş, arkadaşlar şimdi kuzenimin arabası satılıyor eşimin yüzünden,söyle birsey var arabayı başkasına devretselerde kurtulur ama eşim tutturmuş arabanın üzerine ben bir miktar koyacam yenisini alacağız diye..alirda.. E kuzenim hayır der mi, işine gelir, bundan öncede bizim işlerden dolayı para çekemedigi zaman eşim kocasinin bilgisi dahilinde para verdi ama asla geri ödeme istemiyor, ben bozuluyorum valla, ne yalan söyleyim eşim kuzenimin çocuklarını çok seviyor tamam sevsin ama sanki kuzenime yaranmak için... En son konuşmalarında eşim kuzenime asla üzülme arkandayim yanındayım eşinden ayrılsan bile abinim arkandayim sadece bu işler için değil demiş, ben SEVDIM seni demiş kuzenime,kizlar kuzenimin duygusu var da kocam onun duygularını kullanıp ben de biraz duygum varmış gibi gösterim arabasini falan satsin davalardan kurtulalım mi diyor yoksa gerçekten duygusu mu var kızlar?

Siz ayrı ilginçsiniz eşiniz ayrı. Kadını sizin yüzümüzden dava etmişler siZin umrunuz değil. Kadının araba gidiyor sizin yüzünüzden sallamıyorsunuz. Bunlar normal mi sizce? Eşiniz de gereksiz ifadeler kullanıyor mesajlarda yok abinin yok sevdim… gereksiz ilişkiler..

Dünyada her şey oluyor neler duyuyoruz ama sizln olayınızda öyle bir izlenim almadım ben.
Kuzeniniz ve babası size destek olmuşlar. Eşinizde yaşattığı olumsuzluklar yüzünden minnetini belli etmiş.
Bir insan kendi borçları yüzünden bir başkasını malından ediyorsa mahçup hisseder “senin bana yaptığın iyiliği ömür boyu unutmayacağım, sen iyi bir insansın sevdim seni” demiş.
Bu sözden nasıl yasak ilişki bağlantısı kurdunuz.

Umrumuzda sabaha kadar uyumadık, abi kocandan ayrılsan bile arkandayima nereden geldi konu yani

Kadının başı sizin yüzünüzden belaya girmiş zaten, bi zahmet bir şeyler yapacaksınız. Kadın bunları yaşamak zorunda mıydı? Kuzeniniz babası ile size destek olurken de zorunuza gitti mi böyle?

Kocası bu kadar kıymetli olan çalıştırmasın abi, kendi çalışsın adamı da oturtsun evde.

Kocamdan ayrılsan bile arkandayım abinim diyor abi demesine ben inanmıyorum
Ben de sizin yüzünden borçlanan, yeri gelince parasını çekemeyen, şimdi arabasını satmak zorunda olan, size iyilik yapmış birine karşı bu kadar düşüncesiz olduğunuza inanamıyorum. Ben şu an borcu nasıl öderim diye kara kara düşünüyor olurdum.
Eşinizin de pek düşündüğünü sanmıyorum şimdi sat sonra daha iyisini alacağım ne demek. Paran varsa borcunu öde borcunu

Kuzenimi asla.darda bırakmaz emin olabilirsiniz bizim borçlar kuzenim. Arabasını bir süreliğine devretse kurtulur ama eşim yenisini alacagiz demis

Olsa bile iyiler ya kaç yıldır evliler benim eşime mi düşmüş yahu
Belki sizin yüzünüzden bozulma ihtimali vardır belki de bozulmuştur, kocanızın arkandayım demesi öyle boşuna değildir. Keşke onlar da baba kız zamanında sizin için amaaan bize ne ki bize mi düşmüş deseydi.

Eee kocanız durduk yere neresinden uydurmus kocandan ayrilirsan falan diye. Kocaniz agzindan cikani duymayan biri gibi.
Kuzenim diyor bunları bazen kocamin yanindada anlatıyordu ama artık anlatmıyor ama kocam bir iki kere duysa bile baksaniza unutmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…