Biz eşimle başkasının tavsiyesi üzerine evlendik, yıldızlarımiz barışmadi aileler anlaşamadı, 2 oğlum var onlar için yaşıyorum, kuzenim evli kocamla bazen ortak iş yapıyorlar alanları aynı, aynı sehirdeydik şimdi biz manisadaysak onlar denizlide, ayda yılda bir görüşürüz, her görüşmemizde kuzenim ve eşimin samimiyeti demekki daha çok artmış şimdi düşünüyorum da, işlerimiz bozuldu neyimiz varsa gitti ama yine durumumuz çok şükür iyi, kuzenimin babası bana kefil oldu baba ölünce işler kuzenime kaldı kuzenimide dava ettiler, e haliyle tel görüşmeleri arttı, eşim gece boyu uyumadı nasıl söyleyecegim fatosa(isimler örnektir) seni dava ettiler diye dedi. Neyse söylemiş, kuzenim ses kaydı atmış üzüldüm hala işlerin düzelmedi gibisine, elimden geleni yaptım yoruldum demiş, eşim kuzenimin kocasıyla ayrı konuşmuş, arkadaşlar şimdi kuzenimin arabası satılıyor eşimin yüzünden,söyle birsey var arabayı başkasına devretselerde kurtulur ama eşim tutturmuş arabanın üzerine ben bir miktar koyacam yenisini alacağız diye..alirda.. E kuzenim hayır der mi, işine gelir, bundan öncede bizim işlerden dolayı para çekemedigi zaman eşim kocasinin bilgisi dahilinde para verdi ama asla geri ödeme istemiyor, ben bozuluyorum valla, ne yalan söyleyim eşim kuzenimin çocuklarını çok seviyor tamam sevsin ama sanki kuzenime yaranmak için... En son konuşmalarında eşim kuzenime asla üzülme arkandayim yanındayım eşinden ayrılsan bile abinim arkandayim sadece bu işler için değil demiş, ben SEVDIM seni demiş kuzenime,kizlar kuzenimin duygusu var da kocam onun duygularını kullanıp ben de biraz duygum varmış gibi gösterim arabasini falan satsin davalardan kurtulalım mi diyor yoksa gerçekten duygusu mu var kızlar?