Kocam hakkında

bence iyi bisey olmadigi kesin madde kullaniyo belliki bu ani ruh degisimleri,gozlerde kizariklik falan.bence onu oltaya getirin senin ne kullandigini ogrendim falan gibisinden blof yapin

Maraş otumudur nedir o var ama bildiğim kadarıyla o altdudakla diş arasına koyuluyor ve kötü kokuyor

Boyle konulara bayiliyorum esinin yaptigi kotu davranislari siralayip ama seviyorum demek nedir?? Olumlu yorumlar yapinda icim rahatlasin mi demek oluyor?? Adam bildigin keş. Sergiledigi dengesiz ruh durumuda bunun isareti..

Üzerinde taşıdığına emin olduğunuz bir gün ihbar edin.

Konunun uzmanı değilim ama benim nişanlım da tütün alıyor, aromalı aynen senin dediğin gibi, vanilyalısı falan var, kağıdını alıyor ve kendisi sararak içiyor, ben de içtim, tanıdığım aile babası düzgün insanlar da içiyor, ot ya da başka bişe değil. İnsanlar duyunca hemen aklına başka bişe geliyor ama alakası bile yok. Bildiğin sigaranın içindeki tütün, bildiğin sigara kağıdı, yani sigaranın elde sarılanı, daha ucuz ve sigara gibi yanarak bitmiyor vs, hemen panikleme yani, bildiğin sigara

Kotu seyler olur diyip bunu gerceklestiremiyorsaniz kocaniz niye vazgevsin ki zaten? Bence karartin gozunuzu. Arayin polisi. Gelsinler baksinlar neymis. Oh kesin cozum.

Muhtemelen yani hatta kesin kullandığı şey esrar. Türkiye’de yasal değil bazı ülkelerde kontrollü olarak yasal. Kullanım eksikliğinde sinir yapabilir normal. Ama koca adamın sürekli bunu kullanması hiç hoş değil birde üstüne yalan söylüyor. Arkadaş ortamı olur bir şey olur anlarım ama ne öyle her sigaraya sarmak falan. Çok haklısınız. Ama kendi durumu düzeltmek istemediği sürece yapacak bir şey yok.

Ama yeşil renkte yani kokladım aroma gibi kokuyor.. içince kafa buluyor gibi ve gözlerinde kızarıklık oluyor.. bu öyle düşündüğün gibi değil başka bir ot diyor ama..

Esrar sigarasi vanilya gibi kokmaz
İğrenç bir kokusu vardır. Farketmeniz lazım.
Ayrıca ateşi öyle sigaranın ateşi gibi hemen yanmaz, böyle kağıdı falan da yakar, biraz siyah olur...nasıl tarif edeyim bilemedim ki... Şekli de sigara gibi düz boru gibi olmaz, daha bicimsizdir.
Bunlar bir kıstas olabilir farketmeniz için.
Ayrıca bağımlılıktan önce şunu düşünün: nereden temin ediyor?
Ara sokaklara gidip torbacı falan mı arıyor?
Ki böyleyse bu iğrenç birşey. Evli barklı adam ...
Polis o bölgelerde sık sık devriye gezer. Göz kontağina aldıysa çıkınca üstünü bile arayabilir. Ne bok yiyecek o zaman?
Apar topar karakola gidiyorsunuz, işten alışveriş yapip eve gelecek koca torbaciya gitmiş!
Rezalet!
Ayrıca bugün gizli gizli ara sokakta torbacı evine gidenler yarın gizli gizli torbacinin üst katındaki kerhaneye giderler...
Bence bu işin peşine düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…