- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.299
Kubardır belkiToz gibi ve yeşilse kubardır. Ama kubar vanilya gibi kokmaz.
Evet aynen gözlerinde kırmızılık oluyor soruyorum uykusuzluktan deyip geçiştiriyor
O zaman esrardir da vanilya gibi kokmaz.
Madem yasal nereden aliyorsun de.sigara iciyorsan bende icerim belki de.nabiz yokla
Hareket gozlemle.
Ictigi an dalip dalip gidiyor mu bak
Güldürme kızBiz çok çektiğimizden otu, kokularına hakimiz zaten çok iyi biliriz. Tövbest.
Madem yasalmış, birlikte bi çıkın almaya gidin bakalım nereden tedarik ediyor.
bence iyi bisey olmadigi kesin madde kullaniyo belliki bu ani ruh degisimleri,gozlerde kizariklik falan.bence onu oltaya getirin senin ne kullandigini ogrendim falan gibisinden blof yapin
Keh keh kehnasıl da biliyor sldksşdlf
yeşilse kesin esrar işte.
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum...
Derdim kocamın davranışları ve kötü alışkanlıkları...
1.5 senedir evliyim.
Ona ne deniyor ismi nedir bilmiyorum ama sigaranın içine bişeyler (ot) koyuyo sonra sarıp içiyor.
yani tütün ot ile karıştırarak içiyor. kaç defa yakaladım ama bu önemsiz merak etme yasal bişey esrar filan değil diyip geçiştiriyor.
Doğru mu? Sadece beni rahatlatıyor diyor bilemiyorum bana yalan söylüyor farkındayım eşime söylüyorum ve bi daha İçtiğini görürsem kötü olur diyorum 1-2 hafta sonra yine aynı..
Bazı davranışları var yani sağı solu belli olmuyor bir gün çok hiperaktif bir gün çok sinirli bir gün çok neşeli ??! saçma sapan tartışmalarımız oluyor ve hep kendini haklı göstermeye çalışıyor bunların sebebi ot yüzünden mi? daha bi sürü şey var napmalıyım bilmiyorum kocamı seviyorum fakat bu davranışlarından yüzünden ondan soğuyorum..
Yok o değildir o zamanAromalı gibi kokusu var ama vanilyalı gibi
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum...
Derdim kocamın davranışları ve kötü alışkanlıkları...
1.5 senedir evliyim.
Ona ne deniyor ismi nedir bilmiyorum ama sigaranın içine bişeyler (ot) koyuyo sonra sarıp içiyor.
yani tütün ot ile karıştırarak içiyor. kaç defa yakaladım ama bu önemsiz merak etme yasal bişey esrar filan değil diyip geçiştiriyor.
Doğru mu? Sadece beni rahatlatıyor diyor bilemiyorum bana yalan söylüyor farkındayım eşime söylüyorum ve bi daha İçtiğini görürsem kötü olur diyorum 1-2 hafta sonra yine aynı..
Bazı davranışları var yani sağı solu belli olmuyor bir gün çok hiperaktif bir gün çok sinirli bir gün çok neşeli ??! saçma sapan tartışmalarımız oluyor ve hep kendini haklı göstermeye çalışıyor bunların sebebi ot yüzünden mi? daha bi sürü şey var napmalıyım bilmiyorum kocamı seviyorum fakat bu davranışlarından yüzünden ondan soğuyorum..
Konunun uzmanı değilim ama benim nişanlım da tütün alıyor, aromalı aynen senin dediğin gibi, vanilyalısı falan var, kağıdını alıyor ve kendisi sararak içiyor, ben de içtim, tanıdığım aile babası düzgün insanlar da içiyor, ot ya da başka bişe değil. İnsanlar duyunca hemen aklına başka bişe geliyor ama alakası bile yok. Bildiğin sigaranın içindeki tütün, bildiğin sigara kağıdı, yani sigaranın elde sarılanı, daha ucuz ve sigara gibi yanarak bitmiyor vs, hemen panikleme yani, bildiğin sigara
jamaika olabilir mi oda yeşil internetten bakin istersenizAma yeşil renkte yani kokladım aroma gibi kokuyor.. içince kafa buluyor gibi ve gözlerinde kızarıklık oluyor.. bu öyle düşündüğün gibi değil başka bir ot diyor ama..