Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konunun uzmanı değilim ama benim nişanlım da tütün alıyor, aromalı aynen senin dediğin gibi, vanilyalısı falan var, kağıdını alıyor ve kendisi sararak içiyor, ben de içtim, tanıdığım aile babası düzgün insanlar da içiyor, ot ya da başka bişe değil. İnsanlar duyunca hemen aklına başka bişe geliyor ama alakası bile yok. Bildiğin sigaranın içindeki tütün, bildiğin sigara kağıdı, yani sigaranın elde sarılanı, daha ucuz ve sigara gibi yanarak bitmiyor vs, hemen panikleme yani, bildiğin sigara
Evet aynen gözlerinde kırmızılık oluyor soruyorum uykusuzluktan deyip geçiştiriyor
Ama yeşil renkte yani kokladım aroma gibi kokuyor.. içince kafa buluyor gibi ve gözlerinde kızarıklık oluyor.. bu öyle düşündüğün gibi değil başka bir ot diyor ama..
Kadınlar kulübü narkotik şube
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum
Ona ne deniyor ismi nedir bilmiyorum ama sigaranın içine yeşil renkte bişeyler (ot) koyuyo sonra sarıp içiyor.
yani tütün ot ile karıştırarak içiyor.
kaç defa yakaladım ama bu önemsiz merak etme esrar filan değil diyip geçiştiriyor.
Doğru mu? Sadece beni rahatlatıyor diyor bilemiyorum bana yalan söylüyor farkındayım eşime söylüyorum ve bi daha içtiğini görürsem kötü olur diyorum yine aynı..
Öğrendiğim iyi oldu gerçekten.. Çok teşekkürler.Malesef eşinin içtiği esrar canım.Eşim konusunda aynı dertten ben de muzdariptim.Uzun yıllardır içmiyo çok şükür.Esrarın kokusu çok ağır bergamut gibi kokar.Eğer içtikten sonra gözleri kıpkırmızı oluyosa .,konuşmasından da anlarsın gevşek gevşek kayık kayık konuşur.Arkadaşlarıyla aralarında esrara geya derler.Birbirlerine ''var mı bişeyin ''falan diye sorarlar.bunlara dikkat et .Allah ıslah etsin inşallah.Çok zor bi durum Allah yardımcın olsun.