Kocam hakkında

İçtikten sonra kafayı buluyo mu ?
Sonuçta tütün kafa yapmaz.

Kokuda yanılıyorsun bence.Tütünle sarılıp içilen yeşil ot bir tane var o da esrar malesef.
Aroma konusunda ısrarlıysan şöyle bişey olabilir.Esrarı aromalı tütünler var onunla sarıyordur.

ama o tütün sarılıp içiliyor

bunu tütüne katıyormuş yani o içtiğinize ek bir durum var

yoksa sigara sarıp içen çok tanıdık var

hatta zam arttıkça tütün içme furyası da artar

Kesinlikle ot. Eski erkek arkadaşım yaparken yakaladım önce eşiniz gibi dedi daha sonra sıkıştırınca ot olduğunu söyledi. Kafam böyle rahatlıyor alkol kullanmaktan daha iyi diye kendini savunmuştu. Aynı dediginiz gibiydi. Önlem alın yok yakınken

Evet aynen gözlerinde kırmızılık oluyor soruyorum uykusuzluktan deyip geçiştiriyor

Esrarsa tanecikleri sigara tütününden biraz daha küçük olur içinde minik top şeklinde tohumlar olur sarmadan önce ayıkladığı. Kokusu da sigara dumanından biraz daha ferah ve buruktur.

Pipo tütünü de olabilir. Pipo tütünüyse sigara tütününden daha kalın ve büyük kesilmiş olur parçalar, çeşit çeşit aroması olabilir. Belirgin şekilde vanilya ve tatlı kokuyorsa aromalı pipo tütünüdür muhtemelen.

Google resimlerden aratın tanırsınız zaten ikisi birbirinden çok farklı gözükür.

Millet sigara zamnlarından sonra açık tütğn sarıp içmeye başladı. Onlardan mı ki acep?

Maras otudur o orda okudugumdan hepsi dil alti yada sigarasina koyardi kafalari guzel gezerlerdi

Ama yeşil renkte yani kokladım aroma gibi kokuyor.. içince kafa buluyor gibi ve gözlerinde kızarıklık oluyor.. bu öyle düşündüğün gibi değil başka bir ot diyor ama..

marijuanadir o, rengide yesilmis, aromasi agir.
Ben hic icmedim ama arkadaslarim icerdi, bakin resimlerine internetten

Vay anam vaay neler varmış kkda

Bi de burası narkotik mi falan denmiş..
E az kalmış

Bundan sonra garip yorumları
"Kafa güzel herhalde" önyargısıyla okumalıyım sanırım

Hiç bir aromalı tütün yeşil renk olmaz. Kendi tütünü aromalidir içine Esrar koyunca onun kokusuyla karışıp sana vanilya tarzı gelmiş olabilir.
Sonuç olarak eşin Esrar kullanıyor.

Maras otu olabilir benm esim de kullaniyor

Malesef eşinin içtiği esrar canım.Eşim konusunda aynı dertten ben de muzdariptim.Uzun yıllardır içmiyo çok şükür.Esrarın kokusu çok ağır bergamut gibi kokar.Eğer içtikten sonra gözleri kıpkırmızı oluyosa .,konuşmasından da anlarsın gevşek gevşek kayık kayık konuşur.Arkadaşlarıyla aralarında esrara geya derler.Birbirlerine ''var mı bişeyin ''falan diye sorarlar.bunlara dikkat et .Allah ıslah etsin inşallah.Çok zor bi durum Allah yardımcın olsun.

Öğrendiğim iyi oldu gerçekten.. Çok teşekkürler.

Marijuana yani esrar bulması, temin edilmesi çok kolay ve çok fazla tüketiliyor. İğrenç bir kokusu var sade içmek mümkün değil yani genelde tütünle karıştırılarak içilir. saçma sapan şeyler yaa neden bunlara gerek duyuyorlar anlam veremiyorum. umarım devam etmez bir an önce bırakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…