- 13 Ocak 2020
- 44.414
- 166.827
- 33
- Konu Sahibi Dertlibasimm
Bu sevgililik ask mesk degil hastalikli bi iliski. Daha fazla emek vermeye dusunmeye vakit ayirmaya gerek yok. Kurtar kendini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sağlıklı bir ilişkiniz yok , şu dakika ayrılmalısınız..İllegal işlere bulaşan , madde kullanan biriyle nasıl evlilik düşünebilirsiniz ki. Hayatınızın en güzel yaşlarını heba etmeyin , ettirmeyin. Ben sağlık personeli olarak şu hpv konusuna takıldım.Hangi tip virüs bulaşmış size?Herkese merhaba uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ama yazıp fikir alma cesaretini kendimde yeni bulabildim. Etrafımda sorup akıl danışabileceğim bana doğru yolu gösterecek en azından yönlendirecek güvenilir kimsem yok o yüzden burası bana bir umut kapısı oldu Öncelikle kendimden bahsedeyim 22 yaşındayım on lisans hemşireliği bu yıl bitirdim iş arıyorum şuanda. Yardım istediğim konu ise şu: yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var. Sevgilimi tanıdığımda pek yasal olmayan isler yapıyordu. Arkadasiyla beraber bir gruba dahildi diyelim öyle bir yaşantısı vardı. Biz tanıştıktan sonra bana çok aşık oldu ve tüm o işleri bıraktı ailesinin yanına döndü. Beni ailesiyle tanıştırdı ve ailesi de ailemle tanıştı ama ben ailesinin bazı hareketlerinden dolayı çok fazla sorun çıkardım. Her konuyu uzattım küfürler hakaretler ettim sevgilimi ailesine düşman ettim ona karşı çok saygısızca davrandım ve ailesine karşı da öyle bunlar hep cahilliklerim uzun süre ayrıl barış dönemlerimiz oldu. Sevgilimle tabiki yakinlastik bu süreçte sürtünme yoluyla tam olarak beraberlik olmasada ondan hpv kaptığımı öğrendim. Ve dünyam basima yıkıldı tedaviler gordum ve onada hayati zindan ettim asla affetmiyecegimi hayatımı kararttigini söyledim.. sonuç olarak yinede affettim bu arada birbirimize olan saygımızı iyice yitirdik ama sevgimiz devam ediyordu konuştuk duzelmeye karar verdik ne kadar yipransakta sevgilim iş yeri açtı ev aldı bu arada sürekli herşeyi benim için yaptığını söylüyordu ki gerçekten işinde gücünde artık. Bu arada biz farklı şehirlerde yaşıyoruz aramızda 3 saat var. Geçen gün telefonuma gelen mesajla şoka girdim sevgilimin serseri neredeyse it kopuk bir arkadasinin karısından gelen mesajdı. Mesajda şunlar yazıyordu: bugün kocamin cebinde esrar sarilan kağıtlardan buldum ve kocam senin sevgilinin yanından geliyordu. Sonra kocası kagidin sevgilime ait olduğunu onun sürekli içtiğini falan söylemiş. Ve adam karısının yanında sevgilimi aramış sevgilimde kağıt sendeyse at demiş. Yani kabul etmiş gibi birşey. Kadın beni uyardığını söyledi eğer evlilik vs düşünüyorsam dikkatli olmamı söyledi kendi kocasınada guvenmiyormus ve evi terk etmiş. Ben tabi ortalığı ayağa kaldırdım ve sevgilim kağıdın onun olmadığını karısının yanında arayınca sucu üstüne aldığını söyledi. Tabiki inanmadım bu şekilde konuyu kapattık test istedim 2 ay sonra test yaptırdı sevgilim herşey negatif. Ve kadına attım sonuç kağıdını kadin da bana sevgilimin kocasına attığı mesajları gösterdi. Sevgilim yazmış ki zaten spor yapıyorum yürüyüş ben bunu atarım vücuttan vs. Bunu duyunca sevgilimi tekrar terk ettim hayallerim herşeyim basima yıkıldı ne yapacağımı bilmiyorum hpv konusu üzerimde tonlarca yuk. Sevgilim bağımlı değil bunu biliyorum ama ot vs içmesi beni çok yıktı... inanılmaz yalvarıp yakariyor mesajları ekleyeceğim. Siz olsanız ne yapardınız? Affeder miydiniz? Güvenip bi evlilik yapar miydiniz? Hpv konusu da çok uzuyor beni sanki ona zorunlu hissediyorum başka birine bulaştırma fikri beni aşırı uzuyor ilerdeki eşime bunu nasıl açıklarım kaybolmuş gibiyim onu affetmek zorunda gibi hissediyorum kendimi acaba ilerde nasıl olur daha kötü durumlara düşer miyim ? Ne yapacağım dipnot: mesajı atan kadın kocasını affetmiş kocası ona söz vermiş bir daha içmeyecekmiş cidden şaka gibi kocayla fotosunu da profil yapmış
Sagolun. Tip 11 vardı çok şükür şuan negatif oldumHiç sağlıklı bir ilişkiniz yok , şu dakika ayrılmalısınız..İllegal işlere bulaşan , madde kullanan biriyle nasıl evlilik düşünebilirsiniz ki. Hayatınızın en güzel yaşlarını heba etmeyin , ettirmeyin. Ben sağlık personeli olarak şu hpv konusuna takıldım.Hangi tip virüs bulaşmış size?
Çocukları varsa son bir şans vermiştir?Ben zaten herşeyi görüyorum ve ayrıldım ne kadar acımasız yorumlar yapanlar var. Dilerim kimse sınanmaz bununla.. kimse beni kıskanıyor demedim kadin kocasına küfür hakaret ben onu kesin bosayacam diye yazmıştı kocası da eski sevgilimi arayıp bosayacam demişti olaylar çok ilerlemişti geri dönüşü yok diyordu. Madem barışacaktın niye ortalığı ayağa kaldırdı ona anlam veremedim zaten beni uyardığı için minnettarım ama tutarsız davranmis neyse umrumda değiller artık benden uzak olsunlar
Çok yakın bi tanidigim aynen bu durumda . Aynı belirtiler .. ve bi süre sonra normal sigara gibi içiyorlar. Allah yardım etsin çok zorArkadas kararını vermiş belliki canım. Bazıları yasamadan anlamıyor birak yasayarak ögrensın.
Konu sahıbı olurda evlenırsen barı cocuk yapma. Bunlar maddeye bagımlı oldugı gıbı sevgilisine esinede bagımlı oluyorlar battıkları bataklıkta senıde kendıyle sürukluyorlar asla bırakmazlar asla ben cok asi biriyim herkez bilir bosanma davası actım yine kurtulamadım hergün kapıya dayandı ailem pes etti git dedı evıne. Koca koca adamları gönderdı barısmam için gıttı hastaneye yattı. Sonuc yıne aynı 3 gun kullanıyor 2 gun kullanmıyor hep bu döngüyeyız. Polıslik bile olduk konu komsuya rezıl olduk. Özünde iyi biri ama bu madde öyle bişiykı kendınden nefret ettırtır kocama aşkım falan kalmadı insan olarsk kullanmadıgında bitek sevebiliyorum. Karı koca ilişkimiz bile kalmadı bna sarılmasına bile tahammul edemiyorum. Düşmanım gibi davranıyorum. Sevgilinin yemınınıde güvenme bunların yemini or. Spunun tövbesı gibi. Tek ayak ustunde 1000 tane yalan söyluyorlar.bak yasayan biri olarak söyluyorum.ister dikakate al ister alma hayat senin hayatın cekmek istıyorsan buyur çek
Tip 11 kanserojen değil canım rahim ağzı kanseri yapmıyor en fazla siğil yapıyor..O nedenle korkmadan kontrolünü olSagolun. Tip 11 vardı çok şükür şuan negatif oldum
Ben hiç kitap eline almamış okumayı sevmeyen edebiyat öğretmeni biliyorum. Ah ah memleket boşuna mı bu halde. Kim işini düzgün yapıyor..Hemşire birinin korunmada ilişki yaşaması...
Uşne eğitimli bir kadının Esrar bağımlılığından bir türlü kurtulmamış birini sürekli affedip durmadı...
Ne bileyim bana garip geliyor...
Açıklamasını yapabildi mi nerden kapmış bu virüsü? Sizle beraberken olmadık insanlarla mı yatmış?Sagolun. Tip 11 vardı çok şükür şuan negatif oldum
Tedavi edilmeyen siğiller ileride kansere sebep oluyor, mutlaka tedavi ettirmek ve tedavi sonrası bağışıklığı yüksek tutmak gerekiyor.Tip 11 kanserojen değil canım rahim ağzı kanseri yapmıyor en fazla siğil yapıyor..O nedenle korkmadan kontrolünü ol