Kocam hakkında

Ictigi seye ot diyorlar(Marijuana). Sigaranin tütünü ile karistirip iciyorlar. Ögrenciyken kaldigim yurtta herkes icerdi onu. Icki icmek gibi birsey bagimlilik yapmiyor ama insanin kafasini güzel yapiyor. Yurdumuzun barinda calisirken baskalarinin ictiginin dumanini solumak zorunda kalirdim, o kafayi bir de bebegimi dogururken verilen narkozda yasadim :)
Bana kalirsa bagimliklik yapmamasi birsey degistirmez hic hos degil. sonucta ne yaptigini bilmiyorlar onu icince. Bir arakadas vardi her calisirken benimle muhabbet ederdi. Cocugun resmen ailesini bile taniyordum anlattiklarindan ama gündüz yurtta karsilasinca selam bile vemerzdi cünkü beni hatirlamiyor

Evet bende anlam veremiyorum inşallah yoksa hiç iyi olmucak..

Evet bende anlam veremiyorum inşallah yoksa hiç iyi olmucak..
Canım tavsiyem kavgayla tartışmayla yaklaşma. Sakin sakin konuş konuşacaksan. Çocuğun var mı bilmiyorum ama yoksa eğer erkeğin hücrelerini çok kötü etkiliyo içtiği o meret söyliyim.bunları da anlat kendisine. Ben eşime bu etkilerini anlatınca dank etti kafasına bıraktı. Ama biz hala çekiyoruz ceremesini.

merhaba kızlar
artık kafayı yemek üzereyim ben bundan 4 sen önce evlendim. Ancak eşim evlendiğimden günden beri benim arkamdan vuruyor. İlk sene idda denilen inlete başvurdu ne kadar takım varsa hepsini sattı borçlandı. daha sonra saçma sapan yalancı face açıp kadınlarla konsuo whatsapdan başkalarıyla konusuo affediorm tekrar aynı hatayı yapıo 4 sene oldu ve hala aynı ben ne yapacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…