Ona ne deniyor ismi nedir bilmiyorum ama sigaranın içine yeşil renkte bişeyler (ot) koyuyo sonra sarıp içiyor.
yani tütün ot ile karıştırarak içiyor.
kaç defa yakaladım ama bu önemsiz merak etme esrar filan değil diyip geçiştiriyor.
Doğru mu? Sadece beni rahatlatıyor diyor bilemiyorum bana yalan söylüyor farkındayım eşime söylüyorum ve bi daha içtiğini görürsem kötü olur diyorum yine aynı..
Ictigi seye ot diyorlar(Marijuana). Sigaranin tütünü ile karistirip iciyorlar. Ögrenciyken kaldigim yurtta herkes icerdi onu. Icki icmek gibi birsey bagimlilik yapmiyor ama insanin kafasini güzel yapiyor. Yurdumuzun barinda calisirken baskalarinin ictiginin dumanini solumak zorunda kalirdim, o kafayi bir de bebegimi dogururken verilen narkozda yasadim :)
Bana kalirsa bagimliklik yapmamasi birsey degistirmez hic hos degil. sonucta ne yaptigini bilmiyorlar onu icince. Bir arakadas vardi her calisirken benimle muhabbet ederdi. Cocugun resmen ailesini bile taniyordum anlattiklarindan ama gündüz yurtta karsilasinca selam bile vemerzdi cünkü beni hatirlamiyor
Marijuana yani esrar bulması, temin edilmesi çok kolay ve çok fazla tüketiliyor. İğrenç bir kokusu var sade içmek mümkün değil yani genelde tütünle karıştırılarak içilir. saçma sapan şeyler yaa neden bunlara gerek duyuyorlar anlam veremiyorum. umarım devam etmez bir an önce bırakır
Canım tavsiyem kavgayla tartışmayla yaklaşma. Sakin sakin konuş konuşacaksan. Çocuğun var mı bilmiyorum ama yoksa eğer erkeğin hücrelerini çok kötü etkiliyo içtiği o meret söyliyim.bunları da anlat kendisine. Ben eşime bu etkilerini anlatınca dank etti kafasına bıraktı. Ama biz hala çekiyoruz ceremesini.
merhaba kızlar
artık kafayı yemek üzereyim ben bundan 4 sen önce evlendim. Ancak eşim evlendiğimden günden beri benim arkamdan vuruyor. İlk sene idda denilen inlete başvurdu ne kadar takım varsa hepsini sattı borçlandı. daha sonra saçma sapan yalancı face açıp kadınlarla konsuo whatsapdan başkalarıyla konusuo affediorm tekrar aynı hatayı yapıo 4 sene oldu ve hala aynı ben ne yapacagım