Kocam hakkında

sezumerve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
10
1
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum...
Derdim kocamın davranışları ve kötü alışkanlıkları...
1.5 senedir evliyim.

Ona ne deniyor ismi nedir bilmiyorum ama sigaranın içine bişeyler (ot) koyuyo sonra sarıp içiyor.
yani tütün ot ile karıştırarak içiyor. kaç defa yakaladım ama bu önemsiz merak etme yasal bişey esrar filan değil diyip geçiştiriyor.
Doğru mu? Sadece beni rahatlatıyor diyor bilemiyorum bana yalan söylüyor farkındayım eşime söylüyorum ve bi daha İçtiğini görürsem kötü olur diyorum 1-2 hafta sonra yine aynı..

Bazı davranışları var yani sağı solu belli olmuyor bir gün çok hiperaktif bir gün çok sinirli bir gün çok neşeli ??! saçma sapan tartışmalarımız oluyor ve hep kendini haklı göstermeye çalışıyor bunların sebebi ot yüzünden mi? daha bi sürü şey var napmalıyım bilmiyorum kocamı seviyorum fakat bu davranışlarından yüzünden ondan soğuyorum..

Bazı davranışları var yani sağı solu belli olmuyor bir gün çok hiperaktif bir gün çok sinirli bir gün çok neşeli ??!

bu önemsiz merak etme yasal bişey esrar filan değil diyip geçiştiriyor.

Türkiyede, tütün içine karıştırılıp içilen yasal bir ot geliyor mu aklınıza?
Benim gelmiyor. Asma yaprağı filan öğütüp koymuyor herhalde.

Şu davranışlara da bakarsak, kafa dumanlı, kafa güzel, kafa esrar kafası.
İnkar da bir bağımlılığın en belirgin özelliği.

Gerisi sizde.

Aromalı gibi kokusu var ama vanilyalı gibi

Siz ailenizden birine danisin bana kalirsa bu hic hos degil size yakinen daha yardimci olur utanmayin sikilmayin daha kotu sonuclar olusabilir.

Agir kokuyorsa esrardir.
Tutunde olabilir tabi.gozlemleyin icinde agir bir koku gözlerinde kirmizilik oluyor mu

Yani tütün içine tütün koymak saçma geldi. Esrar büyük ihtimal internetten fotolara bak karşılaştır artık neyse yada denildiği gibi güvenilir birine sor

Sigaranın icine kattığı başka maddeden ziyade diger davranışlarının sebebini arayın. Baska şeyler de kullanıyor olabilir. Ayrıca yasal falan değil düşündüğünüz şey.

Narkotik şube avisi midir bu?
Arkadaşım, buradan tarifle kim nasıl çıkarsın ne otudur?
Bi zahmet yerinizden kalkın da peşine düşün bakın bu kadar şüphede kaldıysanız.
Konu sahibi en sevimli tabirle saftirik :)

Ablacım numune yolla tadalım bildirelim ne otuymuş

Evet aynen gözlerinde kırmızılık oluyor soruyorum uykusuzluktan deyip geçiştiriyor
O zaman esrardir da vanilya gibi kokmaz.
Madem yasal nereden aliyorsun de.sigara iciyorsan bende icerim belki de.nabiz yokla
Hareket gozlemle.
Ictigi an dalip dalip gidiyor mu bak

Maras otu diye bir sey var kucuk cocuklar bile iciyor iyi bir sey degil tabi ama esrara diger uyusturuculara gore normal karsilaniyor
Internetten resimlerine bir bakin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…