Telefonuma gelen mesaj ve yıkılan dünyam (resimli)

Evlenir misin ayrilir misin ne yaparsin bilmem kuzum. Karar senin. Biz ne desek boş. Onu çooookk iyi biliyorum. En fazla bir kaç hafta ya da ay etkilenir sonra unutursun söylenenleri. Ama gözünü seveyim ne yaparsan yap seni de bir sekilde o uyusturucu belasına bulaştirmasina sakın ama sakın izin verme. O yapmaz deme. Yapar. Bu pisliğe bulaşmış herkes bir şekilde en yakınındakini de bu çukura çeker. Akıllı ol. En zayıf anlarında bile böyle şeylerden uzak dur. Bir kere bulaşırsan bir daha asla kurtulamazsın. Sevgilinin de bırakabileceğini düşünme. En fazla ara verir ama mutlaka yeniden kullanmaya devam eder. Bir evlilik yapacaksan bunu göze alarak yap. Illa evleneceksen de acele etme. Evlilik için daha çok küçüksün. Insallah senin için en dogrusu en guzeli olur.

çok yazık
maddeye bagımlı bi insanla nikah masasına oturdugunu hayal et sonrasında bi bakmışsın sen kocan hatta bebeklerin bile madde alıyor kendine acımıyorsan gelecek nesline acı Ondan yapacagın çocuklarına yazzık değilmi Ben henüz doğmamış çocuklarına üzüldüm

Peki sizce tamamen biterse ne olacak beni neler bekliyor :KK43: artık negatif olsamda hpv taşıyorum ilerde eşime bunu asla söyleyemem aileme söyleyemem 😢 ve ona çok kızgınım öldürmek istiyorum bu hastalık yüzünden ona kalıcı bir zarar vermek istiyorum bende :KK43: bu yaptığı yanına kar kalmasin istiyorum. Affettim çünkü evlenmeyi düşünüyorduk bu ot olayını ogrenmeden önce ama şuan bitti ve hastalık yanıma kar kaldı bunu hazmedemiyorum çok kötüyüm 😢
HPV kuaförde ağdacılardan bile kapılması mümkün olan bir virüs, ilerdeki eşinize de geçmiş cinsel yaşamınızı illa anlatmak zorunda değilsiniz.Sırf bu yüzden kendinizi bu adama muhtaç hissetmeyin

Adam pisliğin teki
Sabunla temizlense yine arınmaz yine arınmaz karekter bozuk çünkü, evi alsın başına çalsın, karektetsizle evlenip evi var diye kim mutlu olmuş, arkana bakmadan kaç git, pisliğe bulaşma hayatını karartma

Herkese merhaba uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ama yazıp fikir alma cesaretini kendimde yeni bulabildim. Etrafımda sorup akıl danışabileceğim bana doğru yolu gösterecek en azından yönlendirecek güvenilir kimsem yok o yüzden burası bana bir umut kapısı oldu :KK43: Öncelikle kendimden bahsedeyim 22 yaşındayım on lisans hemşireliği bu yıl bitirdim iş arıyorum şuanda. Yardım istediğim konu ise şu: yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var. Sevgilimi tanıdığımda pek yasal olmayan isler yapıyordu. Arkadasiyla beraber bir gruba dahildi diyelim öyle bir yaşantısı vardı. Biz tanıştıktan sonra bana çok aşık oldu ve tüm o işleri bıraktı ailesinin yanına döndü. Beni ailesiyle tanıştırdı ve ailesi de ailemle tanıştı ama ben ailesinin bazı hareketlerinden dolayı çok fazla sorun çıkardım. Her konuyu uzattım küfürler hakaretler ettim sevgilimi ailesine düşman ettim :KK43: ona karşı çok saygısızca davrandım ve ailesine karşı da öyle:KK43: bunlar hep cahilliklerim :KK43: uzun süre ayrıl barış dönemlerimiz oldu. Sevgilimle tabiki yakinlastik bu süreçte sürtünme yoluyla tam olarak beraberlik olmasada ondan hpv kaptığımı öğrendim. Ve dünyam basima yıkıldı tedaviler gordum ve onada hayati zindan ettim asla affetmiyecegimi hayatımı kararttigini söyledim.. sonuç olarak yinede affettim bu arada birbirimize olan saygımızı iyice yitirdik ama sevgimiz devam ediyordu konuştuk duzelmeye karar verdik ne kadar yipransakta:KK43: sevgilim iş yeri açtı ev aldı bu arada sürekli herşeyi benim için yaptığını söylüyordu ki gerçekten işinde gücünde artık. Bu arada biz farklı şehirlerde yaşıyoruz aramızda 3 saat var. Geçen gün telefonuma gelen mesajla şoka girdim sevgilimin serseri neredeyse it kopuk bir arkadasinin karısından gelen mesajdı. Mesajda şunlar yazıyordu: bugün kocamin cebinde esrar sarilan kağıtlardan buldum ve kocam senin sevgilinin yanından geliyordu. Sonra kocası kagidin sevgilime ait olduğunu onun sürekli içtiğini falan söylemiş. Ve adam karısının yanında sevgilimi aramış sevgilimde kağıt sendeyse at demiş. Yani kabul etmiş gibi birşey. Kadın beni uyardığını söyledi eğer evlilik vs düşünüyorsam dikkatli olmamı söyledi kendi kocasınada guvenmiyormus ve evi terk etmiş. Ben tabi ortalığı ayağa kaldırdım ve sevgilim kağıdın onun olmadığını karısının yanında arayınca sucu üstüne aldığını söyledi. Tabiki inanmadım bu şekilde konuyu kapattık test istedim 2 ay sonra test yaptırdı sevgilim herşey negatif. Ve kadına attım sonuç kağıdını kadin da bana sevgilimin kocasına attığı mesajları gösterdi. Sevgilim yazmış ki zaten spor yapıyorum yürüyüş ben bunu atarım vücuttan vs. Bunu duyunca sevgilimi tekrar terk ettim :KK43: hayallerim herşeyim basima yıkıldı ne yapacağımı bilmiyorum hpv konusu üzerimde tonlarca yuk. Sevgilim bağımlı değil bunu biliyorum ama ot vs içmesi beni çok yıktı... inanılmaz yalvarıp yakariyor mesajları ekleyeceğim. Siz olsanız ne yapardınız? Affeder miydiniz? Güvenip bi evlilik yapar miydiniz? Hpv konusu da çok uzuyor beni sanki ona zorunlu hissediyorum başka birine bulaştırma fikri beni aşırı uzuyor ilerdeki eşime bunu nasıl açıklarım:KK43: kaybolmuş gibiyim onu affetmek zorunda gibi hissediyorum kendimi acaba ilerde nasıl olur daha kötü durumlara düşer miyim ? Ne yapacağım :KK43: dipnot: mesajı atan kadın kocasını affetmiş kocası ona söz vermiş bir daha içmeyecekmiş cidden şaka gibi kocayla fotosunu da profil yapmış 🤦🏼‍♀️
Yok arkadas anlamiyorum ben. O kadar sey yasamana ragmen bir de kalkmis güvenebilir miyim ne yapmaliyim diye soruyorsun. Her seyden gectim sana hastalik bulastirmis bir adamdan bahsediyorsun bir sürü kötü huylari var daha neyini düsünüyorsun ya. Bir an düsünmen bile hata. Saglik bünyesinde calisiyormussun zaten neyin nasil tedavi edildigini iyi bilirsin. O pislige sakin geri dönmeyi düsünme bile. Tedavini ol ve kendini kurtar. Ilerde anne olmak istersen tabi....

Zaten ayrıldık bitti ama ona olan hırsım geçmiyor bana yaşattıkları yanına kar kaldı ben zarar gordum bari evlenip mutlu olurum dedim o da olmadı onada çok büyük zarar vermek istiyorum hırsım sinirim geçmiyor 😭
Ya sen bize bakma biz kıskanç insanlarız.
Senin mutluluğunu kıskanıyoruz.
Evlen üstüne en az 3 çocuk yap.
Ben düzeldiğine eminim. Bir daha kullanmaz ya dediğim gibi bak evlen çok mutlu olacaksın.

Konu sahibi ya inatla benim/bizim uyuşturucu hakkında yazdıklarımıza cevap vermiyorsun ya da verip kafanı bulandırmak istemiyorsun. Madem kararını vermişsin, yok bağımlı değil çevresi var sevilen bir insan diyerek güzelleme peşindesin, o zaman bir derdim var a neden konu açtın? Senin derdin dertleşmek değil ki, üstte yazdığım mesajı yazmamızı bekliyorsun sen. 50 kişi sana burada bağımlı olduğunu anlayamazsın diyor sen hala bağımlı değil diye konuşup duruyorsun. He bağımlı değil he. He seni çok seviyor he. Kesin evlenin siz birbirinize çok yakışıyorsunuz.

Darılma da şaka gibi olan sensin bence sevgilinle barışıp barışmama konusunda akıl danışıyorsun diğer kadının barış olmasını garipsiyorsun asıl şaka bu bence. Gerçi bunu söyleyerek barışıp barışmama cevabını kendin vermiş oluyorsun

birde uyuşturucu bıraktım diyip bırakılabilinecek bir şey değil bildiğim kadarıyla. Tedavi gerek. Yoksa krize girer içmezse ben böyle biliyorum

Merak ettim hpv hiç tedavi edilemeyen birşey mi. Tedavisi yok mu
Bende tasiyiciyim nereden bulaştığı bilinmiyor tahminimiz avmde wc ye girdiğimde yıkanmamış dokunmuş kapı kulpundan bulaştığı dr su an için tedavi yok sağlıklı beslen paket yiyecek ve kesinlikle sigara yasak eğer çok ilerlerse rahim ağzını trasliyarak devam edeceğiz dedi yıllık kontrol başka birşey yapamiyor

Allah yardimcin olsun.burda herkes sacma sapan üstüne gelmiş ama ben konu sahibini anlayabiliyorum.kendisi hastalik kapmış cahillikle ve adama kendini zorunlu hissediyor.eminim bu hpv olayi olmasa kicina tekmeyi vurmuştu.simdi baskasiyla evlense ne yapacağını bilemiyor.benim sana nacizane tavsiyem evlenirsen dahada dibe batarsin bu adamdan nasil cocuk yapacaksin.barisma ve yoluna bak.tedavini ol.evlenirsen basina daha büyük belalar açılacak gibi

Arkadaşlar ben eski sevgili kişisini guzellemiyorum burda. Eski diyorum bakın çünkü ayrıldık. Benim zaten büyük tereddütlerim olmasa burada konu açıp gerçeği farklı gözlerden de görmek istemezdim. Uyuşturucu bağımlısı gibi görünmüyor dedim tip olarak ve anladım ki tiple anlaşılan birşey değilmiş. Zaten ayrıyız barışma gibi bir durum artık yok bunun geri dönüşü yok artık önümü çok daha net görüyorum yol gösteren herkese çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 hayatımdan tamamen cıktı

Allah yardimcin olsun.burda herkes sacma sapan üstüne gelmiş ama ben konu sahibini anlayabiliyorum.kendisi hastalik kapmış cahillikle ve adama kendini zorunlu hissediyor.eminim bu hpv olayi olmasa kicina tekmeyi vurmuştu.simdi baskasiyla evlense ne yapacağını bilemiyor.benim sana nacizane tavsiyem evlenirsen dahada dibe batarsin bu adamdan nasil cocuk yapacaksin.barisma ve yoluna bak.tedavini ol.evlenirsen basina daha büyük belalar açılacak gibi
Yemin ederim aynen öyle :KK43: eğer bu Hpv olmasa simdiye çoktan daha bunlar yaşanmadan bitmişti keşke olmasaydı inanın çok üzülüyorum ama artık olan oldu eğer olmasa zaten iki sene öncesinde ayrılmıştım okuyordum sadece bursum vardı ailemin haberi yoktu o beni en iyi doktorlara götürdü ben araştırdım herşeyi yurtdisindan ahcc getirtti uzak bir şehire profa kontrole götürdü ona bağlı kaldım gibi birşey çünkü tedavi olmak için maddi gücüm yoktu uzun ve maliyetli bir surec ona mahkum hissettim kendimi :KK43: inanın çaresiz kaldım daha 20 yaşındaydım ve içine düştüğüm durumla tek basima savaşamam sandim

Son düzenleme:
Bende tasiyiciyim nereden bulaştığı bilinmiyor tahminimiz avmde wc ye girdiğimde yıkanmamış dokunmuş kapı kulpundan bulaştığı dr su an için tedavi yok sağlıklı beslen paket yiyecek ve kesinlikle sigara yasak eğer çok ilerlerse rahim ağzını trasliyarak devam edeceğiz dedi yıllık kontrol başka birşey yapamiyor
Yaa çok geçmiş olsun. Çok kötü bir tesaduf. Aslında toplu tuvaletleri kullanmamak lazım ama işte mecburen kullanıyoruz. :KK43:
Konu sahibi sadece cinsel yolla bulasmiyormus. Neden kendinizi mecbur hissedip ayrilamiyorsunuz ?

Yemin ederim aynen öyle :KK43: eğer bu Hpv olmasa simdiye çoktan daha bunlar yaşanmadan bitmişti keşke olmasaydı inanın çok üzülüyorum ama artık olan oldu eğer olmasa zaten iki sene öncesinde ayrılmıştım okuyordum sadece bursum vardı ailemin haberi yoktu o beni en iyi doktorlara götürdü ben araştırdım herşeyi yurtdisindan ahcc getirtti uzak bir şehire profa kontrole götürdü ona bağlı kaldım gibi birşey çünkü tedavi olmak için maddi gücüm yoktu uzun ve maliyetli bir surec ona mahkum hissettim kendimi :KK43: inanın çaresiz kaldım daha 20 yaşındaydım ve içine düştüğüm durumla tek basima savaşamam sandim
sana cok üzüldüm ben.ama baksana wc den bile geciyormus.sanki yeni olmus gibi annene söylesen bi yerlerden kapmış gibi yapsan ne olur ki

Ona çok guvenmistim benden gizli böyle birşey içtiğine şok oldum. Tövbe ettim bu çok normal aslında herkes içiyor hollandada yasal sentetik uyuşturucu falan değil sigara gibi aptal saptal konuşuyor.. yaşadığım onca şey hpv hasta lik süreci yanıma kar kaldı ve çok yıprandım bari sonu evlilik olsun dedim artık oda olmayacak hayatım mahvoldu :KK43:
hayatım mahvoldu dediğin de sanırsın ilkokul mezunu 5 çocuklusun 45 yaşındasın kocan terk etti.yahu daha yaşın kaç başın kaç.bu adamla evlensen gerçekten evlilik kar mı kalıcaktı sanıyosun? başına gelmeyen kalmıycaktı Allah seni kurtarmaya çalışıyo da sen kör inatla devam.

Siz resmen sevgilinizi affetmenin yolunu yapıyorsunuz farkında mısınız? Siz bu haldeyken kadının kocasını affetmesi neden şaka gibi olsun? Hpv’yi geçin, şu son yaşananları geçin küfür ve hakaretin olduğu hiçbir ilişkiyi sürdürmek doğru değil. Evliliğe kadar giderse evet yanlış bir evlilik yapmış olursunuz

Kadının kocasını affetmesi şaka gibi çünkü aşklarını kıskanıp iftira attı ama şimdi onlar iyiler konu sahibiyle sevgilisi kötü durumda.
Hep de zaten aşklarını kıskandıkları için iftira atar bazı insanlar.
Benim bir arkadaşım en yakın arkadaşını sevgilisinin hap içtiğine dair uyarmıştı zaten it kopuk tayfadandı ve adam şey demişti ya zaten arkadaşın bana yürüyordu tövbe estğf hiç karşı karşıya bile gelmemişlerdi ve bu kız arkadaşıma değil sevgilisine inanmıştı bundan 10-15 sene önce , demek ki bu kafa yapısı hiç değişmiyor.

Ama şimdi ne durumda elbette sürünüyor, her gün bir dert. Ölseydi ölüsü gelseydi bu kadar yanmazdım diyor.

Bu bir tercihti ve herkes er ya da geç tercihinin sonucunu yaşarya bedel olarak ya mükafat olarak.
Bu kadar aptal olmamayı öğrenmek gerek belki de.

Ben zaten herşeyi görüyorum ve ayrıldım ne kadar acımasız yorumlar yapanlar var. Dilerim kimse sınanmaz bununla.. kimse beni kıskanıyor demedim kadin kocasına küfür hakaret ben onu kesin bosayacam diye yazmıştı kocası da eski sevgilimi arayıp bosayacam demişti olaylar çok ilerlemişti geri dönüşü yok diyordu. Madem barışacaktın niye ortalığı ayağa kaldırdı ona anlam veremedim zaten beni uyardığı için minnettarım ama tutarsız davranmis neyse umrumda değiller artık benden uzak olsunlar

X