- 29 Mayıs 2013
- 2.775
- 4.847
Ictigi seye ot diyorlar(Marijuana). Sigaranin tütünü ile karistirip iciyorlar. Ögrenciyken kaldigim yurtta herkes icerdi onu. Icki icmek gibi birsey bagimlilik yapmiyor ama insanin kafasini güzel yapiyor. Yurdumuzun barinda calisirken baskalarinin ictiginin dumanini solumak zorunda kalirdim, o kafayi bir de bebegimi dogururken verilen narkozda yasadim :)Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum
Ona ne deniyor ismi nedir bilmiyorum ama sigaranın içine yeşil renkte bişeyler (ot) koyuyo sonra sarıp içiyor.
yani tütün ot ile karıştırarak içiyor.
kaç defa yakaladım ama bu önemsiz merak etme esrar filan değil diyip geçiştiriyor.
Doğru mu? Sadece beni rahatlatıyor diyor bilemiyorum bana yalan söylüyor farkındayım eşime söylüyorum ve bi daha içtiğini görürsem kötü olur diyorum yine aynı..
Bana kalirsa bagimliklik yapmamasi birsey degistirmez hic hos degil. sonucta ne yaptigini bilmiyorlar onu icince. Bir arakadas vardi her calisirken benimle muhabbet ederdi. Cocugun resmen ailesini bile taniyordum anlattiklarindan ama gündüz yurtta karsilasinca selam bile vemerzdi cünkü beni hatirlamiyor