Ya sizden Allah razı olsun bu yapici dönütünüz beni biraz motive etti haklsiinizyıpranmıssınız ıkınızde
acıkcası hayat cok pahalı hıc kımsede para yok
en dusukte yakıyorum kombıyı ustume kalın gıyınıyorum otururken usumeyeyım dıye kucuk battanıye alıyorum ustume
sız ınce gıyınıp kombıyı yakınca cepten gıdıyor azıcık dıkkat edın ... en azından kendı ustunuze dusenı dogru yapın sızde hata olmadıgından emın olun bırdahakıne
İletişim sıfır, ya terapiste gideceksiniz yada bu şekilde devam edeceksiniz.Hayır hayır en kötü hakaretleri ediyro bağırıyor çıkıyor kapıyı çarpıp. Bana git dedi çantayı almaya gittim peşimden geldi sıktı beni daraldim o an ısırmak geldi refleks gibi
O kadar doğru tespit ki biz analqmdgim bir şekilde birbirimizi Tahrik ediyoruz ve sanırım dürüst olmak gerekirse bend aha çok tahrik ediyom buna çözüm yok'(
Haklısınız ama ben kazansam sanırım tutuumly olmayı öğrenirdim mevsimine göre Cidden giyiniyor İslam böyle olmazdı. Ama üzüldüğüm şey neden bu akdar çok büyümesine fırsat verdiğimsızde para kazanıyor olsanız yıne de bosa dogalgaz yakmanın anlamı var mı ? kışın ınsan usur ve kalın gıyer yazın ınsan ınce gıyer. adam ılla sobalı eve mı cıksın sız mevsıme gore gıyımı ogrenın dıye :)
İnanın ben yapıcı olabilsem gerçekten böyle olmazdı ben hep tahrik eden inaktif durmaayan biriyimKız bazen ben doğalgaz az gelsin diye gündüzleri kapatıyorum bileÖyle herşeye tahrik etme Allah korusun insanız hata olur itişirsiniz birinize zarar gelir yapmayın öyle şeyler biraz sakin ol yapıcı ol böyle olmaz
e bırdahakıne fırsat vermeyınHaklısınız ama ben kazansam sanırım tutuumly olmayı öğrenirdim mevsimine göre Cidden giyiniyor İslam böyle olmazdı. Ama üzüldüğüm şey neden bu akdar çok büyümesine fırsat verdiğim
Erkeklerin fiziksel gücünün fazla olduğunu artık bilmeyen yokturEvet diyorum ya acıyla beni hemen duvara yapstrdi boğazımı tuttu iki eliyle çok sasrdim çünkü ben onu bu kadar güçlü bilmezdim
corap gıyemeyenler kı bende asla ayagıma corap gıyemem ruhum sıkılır
evde su terlıgı gıyın ayagınızı sıcak tutar
Eki Görüntüle 2977768 Eki Görüntüle 2977769
corap gıyınmek 4 sanıye falan surer :) buraya yazmanız daha uzun sure mesela... ıstesenız corap gıyebılırsınız yanıYa ne kadar iyisiniz ememk verip foto eklemssnz ben corap hep giyerdim ta ki bebek doğana kadar o ağlıyor yada mkz mız oluyor diye öncelik k olsun diye ben çorap giymim ama ona yetebileyim ağlamasın diyorum fedakarlık sanırım
İnanın geçmiyor sadece o an fevri davranıyorum . saman alevi gibiyim. Bilerek yapmıyorum . O anın verdiği bir duygu durumu sonra düşününce başka alternatifler varmış diyorim sakın olsam böyle oazdi diyrium ama geride harabe enkaz olduktan sora diyorume bırdahakıne fırsat vermeyın
17 yasındaymıssınız gıbı konusuyorsunuz :)
ben tahrık edıyorum daha cok dıyorsunuz daha cok sız kıskırttıgınızı kabul edıyorsunuz neden ? yanı neden yapıyorsunuz ve bıle bıle neden devam edıyorsunuz elınıze bırsey gecıyor mu
Aile danışmanlığı alın. Eşim bana kızıp ayrı yere yatmaya kalksa ben gider sokulurum yanına . hiçbir şey de demem . Bence iktidar yarışın i bırakıp aile olmaya çalışın . Bebeğiniz var örnek olmanız gerekiyor.cocuk gibi inatlasmayin.konusun yapamıyorsaniz destek alın daha fazla herşey cirkinlesmedenHer ufak şeyde sürat asılıyor kavga ediyor tartışıyoruz odalara çekiliyoruz. Dün misal 40,45 te yakmış kombiyi burask Doğu Anadolu ve ev soğuk bebek de var . Bende 55 yaptım yine indirmiş üşüyorum dedim sen çorap hırka giymiyorsun üşüyorum diyrsun dedi. Laf atışması oldu odaya gitti geldi battabiye aldı başka odada uyuyacak . Birde kanepeyi açıyordu sesler çıkardı gittim ses çıkarma çocuk yatıyor dedim ve bu yataktan gittiysen daha dönme dedim. Bu parlamaya başladı sana çocuk için katlanyorum al çocuğu git bende gidicem evi de atwse vericem bu evde hiç güzel anım yok senle dedi 3 senelik evliyim arkadaşlar. İşte senle evlendigime bilmem ne dedi durdu sesini de yükseliyordu .bende madem saat gecenin 10.30 u beni göndermek istiyor diye gittim çantayı çıkardım gelmiş zorla tutuyor beni sürekli gitmek istiyorum diyon dedi bana bende sen git dedi. Bende gurur var ki toplanıp gidicem dedim zorla sıkıyor beni bende elini ısırdım bıraksın da çantayı alım diye saniirm şiddetli ısırdım beni çekti duvara boğazımı ttutu gitmiceksin dedi. Yahu bir üşüyorum dedim bunalri dedin yaotin birakfa gdieyim diyorum yok dedi. İnanın geceden beri ağladım durdum sadece yarım saat oda ayagimda bebek salalrken uyudum o kadar . Aklım allak bullak aileme gitsem daha kardeşim boşandı geldi onun acısı var onalrda bende ikiye katlarim derdi e surkeli imalar laf sokmalar belkife benden bıkıp kocan haklı bile derler. E kalsam kocam herşeye öfkeli tahammülu yok ben sabırsız.... İşin içinden çıkamıyorum arkadaşlar empatik crvapalr8nixi bekliyorum teşekkürler.
ne kadar kucuk yerde yasarsanız yasayın hastane varsa psıkologda vardırİnanın geçmiyor sadece o an fevri davranıyorum . saman alevi gibiyim. Bilerek yapmıyorum . O anın verdiği bir duygu durumu sonra düşününce başka alternatifler varmış diyorim sakın olsam böyle oazdi diyrium ama geride harabe enkaz olduktan sora diyorum
Ben de suçlamadim. Ne yalan diyeyimSiz beni suçlamadnz ... Isırdığım icin
Merhabalar,Her ufak şeyde sürat asılıyor kavga ediyor tartışıyoruz odalara çekiliyoruz. Dün misal 40,45 te yakmış kombiyi burask Doğu Anadolu ve ev soğuk bebek de var . Bende 55 yaptım yine indirmiş üşüyorum dedim sen çorap hırka giymiyorsun üşüyorum diyrsun dedi. Laf atışması oldu odaya gitti geldi battabiye aldı başka odada uyuyacak . Birde kanepeyi açıyordu sesler çıkardı gittim ses çıkarma çocuk yatıyor dedim ve bu yataktan gittiysen daha dönme dedim. Bu parlamaya başladı sana çocuk için katlanyorum al çocuğu git bende gidicem evi de atwse vericem bu evde hiç güzel anım yok senle dedi 3 senelik evliyim arkadaşlar. İşte senle evlendigime bilmem ne dedi durdu sesini de yükseliyordu .bende madem saat gecenin 10.30 u beni göndermek istiyor diye gittim çantayı çıkardım gelmiş zorla tutuyor beni sürekli gitmek istiyorum diyon dedi bana bende sen git dedi. Bende gurur var ki toplanıp gidicem dedim zorla sıkıyor beni bende elini ısırdım bıraksın da çantayı alım diye saniirm şiddetli ısırdım beni çekti duvara boğazımı ttutu gitmiceksin dedi. Yahu bir üşüyorum dedim bunalri dedin yaotin birakfa gdieyim diyorum yok dedi. İnanın geceden beri ağladım durdum sadece yarım saat oda ayagimda bebek salalrken uyudum o kadar . Aklım allak bullak aileme gitsem daha kardeşim boşandı geldi onun acısı var onalrda bende ikiye katlarim derdi e surkeli imalar laf sokmalar belkife benden bıkıp kocan haklı bile derler. E kalsam kocam herşeye öfkeli tahammülu yok ben sabırsız.... İşin içinden çıkamıyorum arkadaşlar empatik crvapalr8nixi bekliyorum teşekkürler.
o zaman tedavi olun çocuk var o evde tartışmanın içinde büyütme çocuğu yazıkİnanın ben yapıcı olabilsem gerçekten böyle olmazdı ben hep tahrik eden inaktif durmaayan biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?