Kocam hakkında ne yapacağımi bilmiyorum arkadaşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sizden Allah razı olsun bu yapici dönütünüz beni biraz motive etti haklsiiniz

Hayır hayır en kötü hakaretleri ediyro bağırıyor çıkıyor kapıyı çarpıp. Bana git dedi çantayı almaya gittim peşimden geldi sıktı beni daraldim o an ısırmak geldi refleks gibi
İletişim sıfır, ya terapiste gideceksiniz yada bu şekilde devam edeceksiniz.

Kız bazen ben doğalgaz az gelsin diye gündüzleri kapatıyorum bile Öyle herşeye tahrik etme Allah korusun insanız hata olur itişirsiniz birinize zarar gelir yapmayın öyle şeyler biraz sakin ol yapıcı ol böyle olmaz
O kadar doğru tespit ki biz analqmdgim bir şekilde birbirimizi Tahrik ediyoruz ve sanırım dürüst olmak gerekirse bend aha çok tahrik ediyom buna çözüm yok'(

corap gıyemeyenler kı bende asla ayagıma corap gıyemem ruhum sıkılır
evde su terlıgı gıyın ayagınızı sıcak tutar

Haklısınız ama ben kazansam sanırım tutuumly olmayı öğrenirdim mevsimine göre Cidden giyiniyor İslam böyle olmazdı. Ama üzüldüğüm şey neden bu akdar çok büyümesine fırsat verdiğim

İnanın ben yapıcı olabilsem gerçekten böyle olmazdı ben hep tahrik eden inaktif durmaayan biriyim

Bir kombiden olmamıştır bu kadar bence başka sebeplerden bu kadar büyümüştür kavga.

Haklısınız ama ben kazansam sanırım tutuumly olmayı öğrenirdim mevsimine göre Cidden giyiniyor İslam böyle olmazdı. Ama üzüldüğüm şey neden bu akdar çok büyümesine fırsat verdiğim
e bırdahakıne fırsat vermeyın
17 yasındaymıssınız gıbı konusuyorsunuz :)
ben tahrık edıyorum daha cok dıyorsunuz daha cok sız kıskırttıgınızı kabul edıyorsunuz neden ? yanı neden yapıyorsunuz ve bıle bıle neden devam edıyorsunuz elınıze bırsey gecıyor mu

Evet diyorum ya acıyla beni hemen duvara yapstrdi boğazımı tuttu iki eliyle çok sasrdim çünkü ben onu bu kadar güçlü bilmezdim
Erkeklerin fiziksel gücünün fazla olduğunu artık bilmeyen yoktur
Siz kocanızı küçümsüyorsunuz

Doğal gaz az yandı çok yandı diye tartışmasınız başka şeylerden dolayıda tartışmalar oluyor demişiniz
Bu konuda alttan alsanız diğer konularda yine aynı diyorsunuz
Bu tarz biri düzelmez sizde körükle gidiyorsunuz biriniz alttan almaya çalışmıyor
Saygı anlayış ve sevgi kalmamış
Böyle nereye kadar gider bilinmez

Birbirinizi artık ısırarak mi yer bitirirsiniz yoksa lafla mi bitirirsiniz artık size kalmış

Ya ne kadar iyisiniz ememk verip foto eklemssnz ben corap hep giyerdim ta ki bebek doğana kadar o ağlıyor yada mkz mız oluyor diye öncelik k olsun diye ben çorap giymim ama ona yetebileyim ağlamasın diyorum fedakarlık sanırım
corap gıyemeyenler kı bende asla ayagıma corap gıyemem ruhum sıkılır
evde su terlıgı gıyın ayagınızı sıcak tutar
Eki Görüntüle 2977768 Eki Görüntüle 2977769

corap gıyınmek 4 sanıye falan surer :) buraya yazmanız daha uzun sure mesela... ıstesenız corap gıyebılırsınız yanı

İnanın geçmiyor sadece o an fevri davranıyorum . saman alevi gibiyim. Bilerek yapmıyorum . O anın verdiği bir duygu durumu sonra düşününce başka alternatifler varmış diyorim sakın olsam böyle oazdi diyrium ama geride harabe enkaz olduktan sora diyorum

Aile danışmanlığı alın. Eşim bana kızıp ayrı yere yatmaya kalksa ben gider sokulurum yanına . hiçbir şey de demem . Bence iktidar yarışın i bırakıp aile olmaya çalışın . Bebeğiniz var örnek olmanız gerekiyor.cocuk gibi inatlasmayin.konusun yapamıyorsaniz destek alın daha fazla herşey cirkinlesmeden

ne kadar kucuk yerde yasarsanız yasayın hastane varsa psıkologda vardır
ben destek almanız gerektıgıne ınanıyorum gercekten ıyı gelecek

Eşimin maaşı asgari ücretten hallice. Yani öyle ahım şahım bir maaşı yok. Biz de soğuk bir şehirde oturuyoruz.

Ay sonunu anca getiriyoruz ama eşimin dediği sakın çocukları üşütme. Yükselt doğalgazı. Hasta olmasınlar sakın der. Hele ki sizin evde bebek var. Kombiyi kismasi çok yanlış. Burda dibine kadar haklısınız.

Kocamı ısırdığımi düşündüm de yok olmuyor düşünemedim bile
Isırmak nedir yahu

Merhabalar,
Bende naçizane fikrimi söylerim isterim. Öncelikle konunun ne kadar küçük olduğunun sizde zaten farkındasınızdır değil mi? Evliliğin ilk yılları bu tür çekişmeleri tüm arkadaşlarımızdan duyuyoruz, sadece sizin başınıza gelmiyordur güzel kardeşim.

Ne yazık ki, erkekler tabiatından mı desem, cinsinden mi desem... Böyle çocuk gibiler. Büyüklerimizde hep böyle söylemezler mi? Ne kadar zor olsa da "yuvayı dişi kuş kurar" sözünden yola çıkarak biz bayanların olaylar karşısında daha olgun davranması gerekiyor. Zorunda mıyız? Tabiki değiliz fakat eşinizle yada kendi adıma konuşayım eşimle evlenirken ben böyle olacağını tahmin edebilmiştim. Biraz fazla çocuklar... Aynı sorunları evliliğimizin başında bizde yaşıyorduk. Senin dediğin olacak benim dediğim olacak. Hala zaman zaman bu tartışmalar oluyor fakat artık yönetmesi benim elimde diye düşünüyorum.

Anlattığınız olaydan yola çıkarak; kombiyi sormadan yükseltmek (öyle olduğunu varsaydım yanlışsa düzeltin) yerine eşinize gidip üşüyorum kombiyi biraz artırmak istiyorum diyebilirsiniz diye düşünüyorum. Burada hem ona değer verdiğinizi, hem o evin kurallarını onun koyduğunu düşündürteceksiniz.

Erkekler genel olarak böyleler. Kendilerini evinin reisi olarak hissetmek istiyorlar. Biz bunu anlayamıyoruz... Saçma geliyor çünkü. Fakat onlara -mış gibi hissettirmek bizim elimizde değil mi?

Çok daha uzun yazacaktım ama böyle bir postta çözülmez.

Siz bence bugün mümkün olan anda güzelce konuşma ayarlayın. Eminim beyfendi siz donun diye 45 e indirmiyordur. Evin geçimi (ki bu zamanlarda ev geçimi ne kadar zor biliyorsunuz) onun omuzlarında olduğundan fatura ödemelerinde kaygı yaşayabilir. Bu çok normal. Kaldı ki bakın gitmenize de müsade etmemiş... Sizi sevmese umurunda olmazsanız emin olun.
Ona bunu yapma sebebini anladığınızı fakat kendinizinde bebek için endişelendiğinizi söylemeniz iletişimizi kolaylaştıracaktır. :))

Ayyyy uzun oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…