• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam hakkında ne yapacağımi bilmiyorum arkadaşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim de kombi 45 de yanıyordu ,eşim 42 ye çekmiş. Ev soğudu gibi dedim ,ben kistim dedi. Faturalardan konuşup güldük ,geçti. Ben üstüme bir kat fazla giydim ,çocuklara daha kalın giydirdim. Sorun çözüldü .
İşte bizimki ise onunla konuşmak isterken eski kavga konuslairmkzk açtı ve bana bebeği al git dedj

İlk şiddeti siz uygulamissiniz sonra tepki göstermiş yalnız? Şiddetin kadını erkeği çok malesef. Isırmak nedir yahu,çocuk musunuz siz?

Dilim tatlı olsa ah keşke
Ama öğrenmeniz gerekiyor.
Yoksa gerçekten yazık olur size de, çocuğunuza da evliliğinize de..
14 yıllık evlilik hayatımda sinir harbinin kimseye bir faydası olmadığını öğrendim.
Dikta etmek, agresif tavırlar takınarak karşındakinden bir şey istemek her zaman daha olumsuz sonuçlar doğuruyor.
Bunu eşiniz için değil kendiniz için yaptığınızı düşünerek yapın.
Küçük bir çocuğunuz varmış onun için yapın.
Mutlu bir ailede büyümek onunda hakkı ve eğer bu annesinin biraz dilini törpülemesinden geçiyorsa bunun onun içinde yapın.
Emin olun insan insanın aynasıdır siz eşinize nasıl davranırsanız o şekilde yansıyacaktır size..
Tabi sizde insansınız her zaman olmasa bile mesela basit bir kombi meselesinde yapabilirsiniz bunu.
Birde her kavgada gitmekle, göndermekle sınamak karşınızdakini daha da kinlendirir yapmayın bunu.

Evliliğinizin hala kurtarılabilir ve mutlu şekilde yaşanabilir olduğunu düşünüyorum bu yüzden biraz gayret ederseniz eminim çok daha mutlu günleriniz olur.

Şimdi kavganız, birbirinize uyguladığınız şiddet vs hiç savunulacak tarafı yok zaten de, incecik giyinip üşüyorum diye kombi yakılmaz. Evde bebek var diye de harlamanıza gerek yok. 21-22 derece ideal onlar için. Bebeği de biraz sıkı giydirirsiniz. Fazla sıcak bunaltır hasta eder zaten iyi değil. Evin içi kaç derece oluyor bilmiyorum tabi. Çorapsız gezip üşüyorum dediğiniz için söylüyorum.
Bu saatte gitmemi istiyor diye çanta toplamaya girişmenize mana veremedim. Sizi evden kovan olmamış. Olsa da ne münasebet o gitsin. Bebeği bırakıp mı gidecektiniz?
Bir kombiden mesele buraya gelmemeliydi. Kesinlikle haksızsınız demiyorum. Boğazınıza yapışmasının hiçbir geçerli sebebi olamaz.

kocanız hakkında bişey yapmayın.önce kendinizi düzeltin.ısırmak nedir?el şakası bile hoş değilken ısırmak ne abes bir davranış .

kombi meselesinden buraya geldiyse daha önceden kalma dolmuşluklar var sanırım aranızda. sizin de dediğinize göre agresif yaklaşıyorsunuz. öncelikle bunu kendiniz için yapmayın derim. artık anne babasınız, evdeki güç savaşının bitmiş olması gerekir. çocuğa fedakarlık olarak çorap giymemenizi hiç anlamadım açıkçası. biz geçen ay neredeyse hiç yakmamamıza rağmen 500 küsür geldi doğalgaz yani küçümsenecek bir rakam değil, bu ayda 23e sabitledik, içerisi 23 oldu mu sönüyor. evde bebek olsa da 22-23 çok ideal. bunu dengelemek için termometre alabilirsiniz. her tartışmada gidiyorum, git, bavulumu topluyorum tarzı durumlar olmamalı, bunlar iki tarafı da yıpratır. tartışmalar konuşarak, iletişim kurarak çözülür. sakince bebeğin üşüyeceğini düşündüğüm için yükselttim, soğuk gibi geldi dersiniz eşiniz de bunu düşünür, tartar.. eğer maddi olarak yetemiyorsa bir öneri sunar.. bu şekilde konuşmadıkça hiçbir şeyi çözemezsiniz..iki tarafta hatalı. tek siz ya da tek eşiniz değil.

Ama o başka odaya yatmaya gidince ben gititm yanına ve o geçmişte ettiğimiz kavgaları bile yendien gündeme getirdi be.n sadece dinledim sonrada çocuğu al gif dedi
Belli ki sürekli tartışa tartışa birikmiş artık. Bence sakin kafayla ikiniz de oturup konuşun. Siz öfke kontrolü yapamadığınızı, anlık parlayıp sonra pişman olduğunuzu sakince dile getirin. Ona da eski tartışma konularını tekrar açmaması gerektığıni, bunun sizi üzdüğünü belirtin. Ciddi bir iletişim probleminiz var belli ki. Siz öfke kontrolü yapamıyosunuz, o da alttan alıp sorunu halletmek yerine yatak ayırıyo. Oturup sakince konuşarak çözülmeyecek sorunlar yok aranızda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back