akşamdan beri kafamdan bin tane düşünce geçiyor biri akıl versin

Esin abartmissta sen de ondan geri kalmamissin arkadasim :63:
Yatagi neden ayiriyorsun ve neden sofra kurmuyorsun, hatta ailenin yazligina gitmeyi dusunmussun, bana bunlar cok abarti geliyor. Esin seni sevdiginden dolayi kiskaniyor evet bazen kantarin topuzu kaciyor olabilir ama kuserek konusmayarak evliligine zarar verirsin de haberin bile olmaz... Esine kiskansa dahi bu sekilde seni zor duruma sokacak tepkiler vermemesi gerektigini izah edip, bu kuslugu ortadan kaldirmalisin. Bol sans.

İşte böyle durumlarda soğukkanlılığını korumak çok önemli.
Öyle bir soru mu sordu, hiç istifinizi bozmadan ve hatta yüksek sesle kibar bi şekilde cevap vermek lazım.
Siz gereksiz panik yapmışsınız.
Çocuk tatildeydiniz herhalde diye sormuş sadece, bugünlerde herkesin birbirine sorduğu gayet sıradan bir soru, çıkma teklif etmemiş ki.
Sizin eliniz ayağınıza dolaşınca da eşiniz de huysuzlanmış tabii.
Çok da abartmış, gitti çocukla tartıştı noldu şimdi?
Emin olsun kendini komik duruma düşürmekten başka bir işe yaramamıştır.
Ben böyle bir şeye şahit olsam gülerim amma da kompleksli adammış diye.

Bence siz oturun bunları konuşun eşinizle küsüp susacağınıza.
Susmak hiçbir şey kazandırmaz size zira.

ay işin tuhaf yanı ben hiç susmuyorum ki o konuşmuyor.bence de art niyet yoktu ne dedi ki çocuk katılıyorum sana arkadaşım

Ne var çocugun sorduğu soruda hiç anlamadım. Uzun zamandır görünmüyordunuz sorusunda ne var yani? Sürekli müşteri olduğunuz için size değer verdiğini, sizi tanıdığını belirtmek istemiştir belki de. Bacaklarınıza da hasret kaldık hanfendi dememiş ya. Siz bu soruyu asılma sorusu sanıp panik olunca eşiniz de birşeyleri sakladığınızı sanmış ya da adamın sevgisini ve erkekliğini gösterme anlayışı böyle olur olmadık yerde horozlanarak "karısına sahip çıkmak". Size göre de bu cümle gerçekten asılma cümlesiyse herkesin kendisine aşık olduğunu ve asıldığını düşünen ergen liseli kız tavrından çıkmanın zamanı gelmiş. Size göre normal ama kocanıza göre bir asılma cümlesiyse de bu kadar korkmayın bu adamın yobazlıklarından, azcık ehlileşsin, medenileşsin.

Ne kavgacı, ne buluttan nem kapan, ne yobazlığa doğru uygun adım koşan bi davranış biçimi bu ! Trafikte, markette, orada burada heryerde kavga çıkarmayı, dayılanmayı marifet sanan "namus bekçisi" yurdum erkekleri !

muhteşem bir cumartesi günü geçirdik eşimle pazar sabahı da öyle kahvaltılar yaptık balkonda duşumuzu aldık hazırlandık bir güzel el ele güle oynaya carrefour a gittik alışverişimizi yaptık derken balık alalım dedik aldık temizlensin dedim yarın pişiririm her zaman aldığımız çocuk personel yani eşim balıkları tezgahtan almaya gittiğinde bana demesin mi uzun zamandır gözükmüyordunuz tatildemiydiniz diye bende ne diyeceğimi şasırdım hiç bir art niyet düşünmedim eşim gelince sustu çocuk.benim ki görmüş vay efendim sana ne söyledi adam.sana ne diyemedin mi ne diye cevap veriyorsun saydı saydı bende sinir oldum ay kocam kıskanmış mı beni falan dedim temelli sinirlendi tam çıkcaz carrefourdan çanta falan da çocuk arabasında takılı.konuşcam o herifle bana yapsın muhabbetini deyip geri dönmesinmi kolundan tutuyorum gitmesin saçmalama diyorum dinlet dinletebilirsen elim ayağım titredi sinirmden çantam yanımda olsa binip dolmuşa gidicem beni bıraktı gitti adamla tartışmaya.bende arabanın yanına gitim mecburen onu beklemeye.10 dk.sonra geldi kızım halasınla birlikteydi onu almış gelmiş.tüm pazar berbat geçti konuşmadık sesler yükseldi.gece yanında yatmayayım dedim.oturma odasında uyuyamadım.istedim ki hayatım kusura bakma kalbini kırdım biliyorum ama engel olamadım falan dese kırılmıcam bu kadar.akşam sofra bile kurmadım hala konuşmuyorum.annem yazlık da oraya gitsem aklım yine burda kalcak biliyorum ne yapsam da burnunu sürtsem acaba acil akıl verin lütfen

bi kadın ben bir yere gittigimde eşime aynı soruyu sorsa eşinizin yaptığını yapardım ya siz ?

Ne var çocugun sorduğu soruda hiç anlamadım. Uzun zamandır görünmüyordunuz sorusunda ne var yani? Sürekli müşteri olduğunuz için size değer verdiğini, sizi tanıdığını belirtmek istemiştir belki de. Bacaklarınıza da hasret kaldık hanfendi dememiş ya. Siz bu soruyu asılma sorusu sanıp panik olunca eşiniz de birşeyleri sakladığınızı sanmış ya da adamın sevgisini ve erkekliğini gösterme anlayışı böyle olur olmadık yerde horozlanarak "karısına sahip çıkmak". Size göre de bu cümle gerçekten asılma cümlesiyse herkesin kendisine aşık olduğunu ve asıldığını düşünen ergen liseli kız tavrından çıkmanın zamanı gelmiş. Size göre normal ama kocanıza göre bir asılma cümlesiyse de bu kadar korkmayın bu adamın yobazlıklarından, azcık ehlileşsin, medenileşsin.

Ne kavgacı, ne buluttan nem kapan, ne yobazlığa doğru uygun adım koşan bi davranış biçimi bu ! Trafikte, markette, orada burada heryerde kavga çıkarmayı, dayılanmayı marifet sanan "namus bekçisi" yurdum erkekleri !

nie kocasınada oo değerli müşteri ayaklarından takılmamış ahhhh su erkekler ne kadar art niyetlilerrr

nie kocasınada oo değerli müşteri ayaklarından takılmamış ahhhh su erkekler ne kadar art niyetlilerrr

Kadını daha sık görüyordur, ayrıca kocası sonradan yanlarına gelmiş dikkat ettiysen. O anda kocasıyla da olsalar söylerdi belki yine. Ben gözümde canlandırdığımda kötü niyet taşıyan bir görüntü gelmiyor gözümün önüne. Kıskanmanın b.kunu çıkarıp karısını/ kocasını boğmanın alemi yok. Sonra ters teper de kendinizi telefon karıştırıp gizli mesajlar ararken buluverirsiniz maazallah. Azcık serbest bırakın, herkes sizin karınız kocanız için ölmüyor.Analar ne güzeller, yakışıklılar, akıllılar doğurmuş, bi sizde var sanmayın.

Son düzenleme:
seviyesi ne olursa olsun kısaknılmaktan hiç hoşlanmam..

bu olayda erkek resmen karısına tavır koyuyor sanki o yokken yanında ordaki elemanla samimiyet kurmuş gibi...
Neden öyle dedi filan diyip diklenmesi tamam da bunu sürdürmesi ve eşine tavır alması güvensizlik belirtisidir...eşim birisi bana selam verdi,hal hatır sordu diye kıskanıp bana bu şekilde tavır alıyorsa (ki ilk evlendiğimizde çok yaşadım) çok kırılırım..kırıldım da..savunması benim seni kıskanmamdan daha doğal ne olabilir nasıl bi düşünce tarzın var, derdi..cevabını da biçok kez aldı..artık törpülendi:65: kendimi çok hafif hissederdim bana böyle davrandığında..ne demek istiyosun?benim hafif olduğumu mu ima ediyosun? ben senin karınım,liseli sevgilin değilim..tepkilerini kontrol altına al artık..çocuğunun annesine böyle şüpheli edalarla biri bana günaydın dediğinde ya da gülümseyerek hal hatır sorduğunda "ne samimiyetiniz var da sana hal hatır soruyor" diyemessin dersen huzurumuzu bozarsın bilmiş ol diye diye o da anladı yanlışını...çiftlerin kıskançlığı çok ince bi çizgide yaşaması gerek..çizgiyi bi adım aşarsanız bunun altından çok nahoş anlamlar çıkar..kimseye,eşim de olsa,bana bu muameleyi yaptırtmam..

pazarda benimde belirli alışveriş yaptığım yerler vardır.bir süre uğramasam abla yoktun diye sorarlar.devamlı müşteriyseniz sormasında bir sakınca yok ama eşiniz fevri davranmış:34:

Katılıyorum..Bazen bazı satıcılar ,müşterileri benimser bu illa duygusal cinsel bir yakınlık gerektirmez.
Her zaman yumurta aldığım bir organikçi var ,adam gitmesem merak eder.?
bana olan aşkından değil kadın niye burdan almıyor diye..?
olur yani bu kadar abartılacak birşey yok.
Karına güveniyorsan içinde eritirsin bunu,bu kadar da üstünde durmaya gerek yok.
Siz yine de balıkçı ile münasbete girmeyin artık ama eşinize karşı da mahçup olmayın.
bir de çok sık balık mı yersiniz ?
yani reyon ekmek reyonu olsa insan hergün uğrar da balık biraz garip..

yahu bu kuaförlerde bile böyledir..genelde bayan kuaförleri erkek oluyor,belli bir süre gitmeyince onlarda soruyor..o da esnaf,ondada müşteri konumundayız,ne yanı uzun süredir görnymsun diynce sevglmz eşimz dostmz babamız yanlşmı anlaasınn..kıskanılmak guzel denilmiş,ama bu şekilde olanı saçma geldi bana biraz..kusura bakma:20:

Her erkeğin yapması gereken normal bi davranış sergilemiş eşiniz
Bence bu kadar uzatmayın
Demekki adam bariz bi şekilde sormuş soracaını ki eşin rahatsız olmuş
Herşey karşılıklı canım aynı durum başına gelse sende tartışırdın

canım bir de şu açıdan bak... bir mağazaya giriyorsunuzz ve tezgahtar kız eşine nelerlerdeydiniz dıyorr, hoş mu... çocugun edepsizliği bence... eşin kızmakta haklı ama abartmış biraz...
bence büyütme olayı, akşama güzel bir sofra kurr eşine sarılın öpüşün barışın:16: burun sürtmelik bir durum yok ortada... ve aranız düzeldktn snra eşine düzgünce kırıldıgın noktaları anlatrsn... mutluluklar dilerim....

aynen böyle düşünüyorum . dilime tercüman olmuş arkadaş

Klasik erkek modeli;eşim de olsa aynı tepkiyi verirdi herhalde.
Doğru mu davranış?Tabi ki hayır ama bunu onlarla tartışmak da imkansız malesef.
Hiç boşuna yormayın kendinizi anlamayacaktır.
İstisnai durumlar hariç,malesef çoğunun nazarında yabancı bir erkek''potansiyel sapıktır''...
Ben çok uğraştım ve malesef aşamadım bu durumu.
Sanırım zamanla alakalı,yeni evli sayılabilecek ilk yıllardaysanız belki biraz daha zamana ihtiyacı var.
Kolay törpülenecek bir huy değil çünkü bu.
Size olan güveni ile de asla alakası yok.Bu karşıda ki kişinin davranışıyla ilgili.
Evet art niyetsiz bir sorudur,çok da makuldür.Sonuçta her zaman alışveriş yapılan yerler.
Bizler bu tip durumlara çok rahatsız edici olmadığı takdir de durup takılmayız.
Ama erkekler işte...Uzatmayın sizde,huzurunuzu bozmasına izin vermeyin.
Çok küçük bir olay,büyütüp yatakları ayıracak kadar etkili olmasın aranızda.

Ayyyy aklima benim yasadigim birsey geldi. Esim ve ben (ozaman nisanliydik) Türkiyeye akraba ziyaretine gittik. Birgün ciktik bir magazada esim pantolon deniyor kabinde. Bir bayan tezgahtar habire pesimizde. Neyse dedim oda onun görevi bastan birsey demedim.
Sonra durmus kabinin önünde "Giyindinizmi? Bittinizmi? diye soruyor esime. Esimden cevap gelmeyince tekrar bittinizmi diye sordu ve kafasini kabinin icine soktu. Sooooook oldum. Bu ne terbiyesizlik ya? Gerizekalimisin sen ne yapiyorsun diye hakaret ettim kiza. Sonra birde esime cemkirdim, sende niye cevap vermiyorsun diye. Bir sürü insan var kabinlerde bana dedigini ne bileyim dedi. Arada oda sinirimden nasibini almisti yani.

Ayyyy aklima benim yasadigim birsey geldi. Esim ve ben (ozaman nisanliydik) Türkiyeye akraba ziyaretine gittik. Birgün ciktik bir magazada esim pantolon deniyor kabinde. Bir bayan tezgahtar habire pesimizde. Neyse dedim oda onun görevi bastan birsey demedim.
Sonra durmus kabinin önünde "Giyindinizmi? Bittinizmi? diye soruyor esime. Esimden cevap gelmeyince tekrar bittinizmi diye sordu ve kafasini kabinin icine soktu. Sooooook oldum. Bu ne terbiyesizlik ya? Gerizekalimisin sen ne yapiyorsun diye hakaret ettim kiza. Sonra birde esime cemkirdim, sende niye cevap vermiyorsun diye. Bir sürü insan var kabinlerde bana dedigini ne bileyim dedi. Arada oda sinirimden nasibini almisti yani.

Nasıl bir tezgahtamış o öyle! Gerçekten çok şaşırdım.. Az bile yapmışsınız.

Klasik erkek modeli;eşim de olsa aynı tepkiyi verirdi herhalde.
Doğru mu davranış?Tabi ki hayır ama bunu onlarla tartışmak da imkansız malesef.
Hiç boşuna yormayın kendinizi anlamayacaktır.
İstisnai durumlar hariç,malesef çoğunun nazarında yabancı bir erkek''potansiyel sapıktır''...
Ben çok uğraştım ve malesef aşamadım bu durumu.
Sanırım zamanla alakalı,yeni evli sayılabilecek ilk yıllardaysanız belki biraz daha zamana ihtiyacı var.
Kolay törpülenecek bir huy değil çünkü bu.
Size olan güveni ile de asla alakası yok.Bu karşıda ki kişinin davranışıyla ilgili.
Evet art niyetsiz bir sorudur,çok da makuldür.Sonuçta her zaman alışveriş yapılan yerler.
Bizler bu tip durumlara çok rahatsız edici olmadığı takdir de durup takılmayız.
Ama erkekler işte...Uzatmayın sizde,huzurunuzu bozmasına izin vermeyin.
Çok küçük bir olay,büyütüp yatakları ayıracak kadar etkili olmasın aranızda.

yok ayol ne yenisi 5 senelik evliyiz ve 8 sene flört ettik toplam11 yıl.ara arahep böyle sebepler yüzünden tartışıyoruz huydur çıkmaz artık

:kkk::kkk:olayın sonucunu yazıyorum arkadaşlar öncelikle herkese cevap yazdığı için teşekkür ederim:71: hepinizden ayrı alıntılar yapamadım:kkk:.genel cevaplayım dedim.eşimle 11 yıldır tanışıyoruz ve 5 senelik evliyiz 2 yaşında kızımız var birbirimizi çok seviyoruz ve hala çoğu şey ilk günki gibi şükür.benim de ya da hepimizin böyle saçma kıskançlıkları oluyor eminim netice de böyle sahneleri çok yaşadım her defasında tartıştık biraz küstük ertesi gün hiç bir şey olmamış gibiydik.iyi geçinmek birbirinin kusurlarını hoş görmekten geçiyor ama kesinlikle kötü huylardan bahsetmiyorum.allahtan bu kızgınlık denen şet sabaha sönüyor bende öyle olmaza halimiz nice olurdu vallaha.büyük kararlar almadan önce güneşin doğmasını beklemek gere:nazar:kiyormuş zira aynı kalmıyor bazı şeyler..
dün işten geldi bende surat 5 karış o hiç bir şey olmamış gibi geldi sarıldı sımsıkı kucakladı beni ne yapıyosun bitanem kıskanç kocan geldi dedi:))))))))) bende daha fazla uzatmadım ben de sarıldım sinir oldum ne yapayım dayanamadım hoşlanmıyorum böyle şeylerden dedi bir güzel sofra kurdum afiyetle oturup yedik balıkları.kızım anne biz şimdi nereye gittcez dedi carrefoura balık almaya kızım dedim:)eşimde baktı suratıma güldü.çatlak kocam benim ya netice de çok güzel bir gece geçti :69:ve yastığıma huzurla başımı koydum.bu durum değişceğini sanmıyorum yapı meselesi ben herşeyi ince eliyen sık dokuyan ayrıntıcı bir insanım zira yipik bir başak burcuyum kocam da bana nazaran xxl adam rahat yahu yapcaz hiç bir şey yok törpü falan olmaz böyle gelmiş böyle gider ...:34:

:kkk::kkk:olayın sonucunu yazıyorum arkadaşlar öncelikle herkese cevap yazdığı için teşekkür ederim:71: hepinizden ayrı alıntılar yapamadım:kkk:.genel cevaplayım dedim.eşimle 11 yıldır tanışıyoruz ve 5 senelik evliyiz 2 yaşında kızımız var birbirimizi çok seviyoruz ve hala çoğu şey ilk günki gibi şükür.benim de ya da hepimizin böyle saçma kıskançlıkları oluyor eminim netice de böyle sahneleri çok yaşadım her defasında tartıştık biraz küstük ertesi gün hiç bir şey olmamış gibiydik.iyi geçinmek birbirinin kusurlarını hoş görmekten geçiyor ama kesinlikle kötü huylardan bahsetmiyorum.allahtan bu kızgınlık denen şet sabaha sönüyor bende öyle olmaza halimiz nice olurdu vallaha.büyük kararlar almadan önce güneşin doğmasını beklemek gere:nazar:kiyormuş zira aynı kalmıyor bazı şeyler..
dün işten geldi bende surat 5 karış o hiç bir şey olmamış gibi geldi sarıldı sımsıkı kucakladı beni ne yapıyosun bitanem kıskanç kocan geldi dedi:))))))))) bende daha fazla uzatmadım ben de sarıldım sinir oldum ne yapayım dayanamadım hoşlanmıyorum böyle şeylerden dedi bir güzel sofra kurdum afiyetle oturup yedik balıkları.kızım anne biz şimdi nereye gittcez dedi carrefoura balık almaya kızım dedim:)eşimde baktı suratıma güldü.çatlak kocam benim ya netice de çok güzel bir gece geçti :69:ve yastığıma huzurla başımı koydum.bu durum değişceğini sanmıyorum yapı meselesi ben herşeyi ince eliyen sık dokuyan ayrıntıcı bir insanım zira yipik bir başak burcuyum kocam da bana nazaran xxl adam rahat yahu yapcaz hiç bir şey yok törpü falan olmaz böyle gelmiş böyle gider ...:34:

ohh ne güzel mutlu son:21::81::66::nazar:

Back
X