Defalarca soyeldim sen git dedim . Birde tartışma alevlenince giyinip hemen çıkıyor ama geri geliyorSen niye gidiyorsun o gitsin
Toplasın herseyini gitsin
Bi üşüdüm demeyle böyle yapıyorsa
Dengesiz
Bu adamla olmaz ömür geçmez
Kardeşin evet ayrılmış bide siz üzücü ama bunla devam ederseniz çok daha üzücü olucak herşey
Belki daha kırıcı konuşmak için gidiyor bi bakıma bu doğru bir şeyDefalarca soyeldim sen git dedim . Birde tartışma alevlenince giyinip hemen çıkıyor ama geri geliyor
Hayır hayır en kötü hakaretleri ediyro bağırıyor çıkıyor kapıyı çarpıp. Bana git dedi çantayı almaya gittim peşimden geldi sıktı beni daraldim o an ısırmak geldi refleks gibiBelki daha kırıcı konuşmak için gidiyor bi bakıma bu doğru bir şey
Sizde biraz gergin sinirlisiniz sanırım
Elini ısırınca adam ne yapsın
Oda o isirmanin acısıyla size vursaydı yada itseydiYa elimi kolumu tutmuştu kiprdamak için isiridm
Evet diyorum ya acıyla beni hemen duvara yapstrdi boğazımı tuttu iki eliyle çok sasrdim çünkü ben onu bu kadar güçlü bilmezdimOda o isirmanin acısıyla size vursaydı yada itseydi
Daha ciddi şeyler olabilirdi
Ya gülmeyin nolurİkiniz de bir tuhafsınız. Tartıştığınızda birbirinize laf yetiştirmeyin, sadece ikiniz de susun ve sakinleşmeyi bekleyin. Adamı ısırmasaydınız, o da boğazınıza yapışmasaydı iyiydi
Isırdım refleks gibi . Ona mı tövbe dedinztovbe tovbeee
doğalgaz faturasından sıkılıyordur da düşürüyordur sen de biraz idareli ol ayrıca ne o öyle tuhaf tuhaf davranışlar kusura bakmayın da siz de olayları çok büyütmüşsünüz etki tepki olmuş aranızdaHayır hayır en kötü hakaretleri ediyro bağırıyor çıkıyor kapıyı çarpıp. Bana git dedi çantayı almaya gittim peşimden geldi sıktı beni daraldim o an ısırmak geldi refleks gibi
Nasıl bir evlilik bu. Saygı yok, sevgi yok. Aman Ya Rabbim.
Hem de daha 3 senede böyle olmuş.
doğalgaz faturasından sıkılıyordur da düşürüyordur sen de biraz idareli ol ayrıca ne o öyle tuhaf tuhaf davranışlar kusura bakmayın da siz de olayları çok büyütmüşsünüz etki tepki olmuş aranızda
bişi olmaz olur öyle şeyler siz de 45-50 de anlaşın madem bebeğin odasını açın ne bilim adam bunalıyordur yetmiyordur parası belki yoksa bebeğine kimse kıyamazIsırdım refleks gibi . Ona mı tövbe dedinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?