Arkadaşımın kocasının sex partneri var

ben zaten yeterince kötü tanındım bburda haksızca elşetirldiğimi alaya alındığımı düşünüyorum .
zaten ağzımı açmayacağım bu konuda .
Dilerim allah tan o adama öyle bi tokat indirsin ki
değil feleğini şaşırmak , felek kelimseini lügatından silsin .
ben de bu olayı didiklediğime bin pişamanım zaten .

Yok kardeş kötü niyetli değilsin , evet burada ki yorumlar gerçektn oldukça sert, çok üstüne gidiliyor çoğu konu sahibinin. En iyisini yaparsın canım en yakın dostun olsan da , onun iyiliğini istesende şuan ki duruşu birden değişebilir, insanları anlamak , tanımak zor gerçekten. Çünkü ağır birşey kaldırmaz ve ne yapacağını bilemez bunun sorumluluğunu size bile yükleyeblr siz ummuyor olabilrsinz ama hepimz insanız hataya düşebiliriz. Benim başıma geldi en yakın arkadaşım hiç ummazken öyle tepkisini ters düştü benimle inanmadı gitti sevglisene daha sıkı sarıldı ve sonra o da gördü gerçek yüzünü , annemin komşusu çok yakındık kocasının aynı mahalleden başka bir komşusuyla hatta onların sık görüştüğü bir aileyle eşinin ilişkisi vardı , emin olmak istedik kmsecikleri demedik , denmez zaten asla! sonra sağdan soldan görenler olmuş kulağımıza gelmeye başladı, annemn arkdşı uyanıo gibi ama diyemioda ama halaa da kadınla sıkı fıkı oha dedim hem şüphelinio hemde halan çok samimi, babam kocasını uyarmış o da tamam abi sağol söyledğn için o bni tahrk edio falan demş eve gtmiş gece olmş adam uyuyamamış korkusundan totosunu kurtarack yaa karısına anlatmş benim adımı çkarıolar die, kadında çok uyank zeki biri olayıda anlıodu, sonra etrafta annm snki iftra atmş gibi dolanıolardı aldattğı kadınla iş birliği yapıolardı gövde gösterisi yapıodu ortalıkta dedimmm yani çok yazıkkk acınack hale düşürdü kndini kocasnı haklı gstermk için snra bnde direk yüzüne saydırdım onların yaptıklarını terbyeszlklerni saygısızlklarını sonra barınamadı taşındı gtti utancından o yüzden demem o ki eden kurtuluyor diyen kurtulmuyor kardeş, merk etme allah yakında gösterir adamın gerçek yüzünü sıkıntı yapma kötü etme kndini su akar yolunu bulur elbet...

Konu hakkında yorum yapmadan önce konu sahibi arkadaşım sana bi kaç lafım var.
Burda arkadaşın için konu açıyorsun,yardım istiyorsun da "onun yüzüne eşinle çocuğunu çok övme utandırır demek isterdim" diyosun.
Burda arkadaşınızın suçu ne Allah aşkına?
Adama baksana. Her kadının hayalindeki erkek.
Aldatmış olmasını yoksay.
Sen de böyle bir erkek istemez miydin?
Eşin sana böyle jestler yapsa,seni her dakika düşündüğünü belli etse,evi toplasa vs.
Burda her gün ne konular okuyoruz; çıkardığı çorabı kirliye atsın diye çırpınanları. Aslında ne kadar basit birşey değil mi çorabını kirliye atmak.
Söylemek istediğim başımda böyle bi koca olsa bende övünürdüm "ne kadar harika bi kocam var" diye.
Çünkü beni mutlu ediyor. Mutluyum,bulutların üstündeyim.
Ha böbürlenerek anlatıyorsa eğer haklısınız, ama ortada aldatıldığını bilmeden kocasının ilgisinden övünen,sevinen bir kadın var.
Ona karşı "yüzüne böyle böyle" derdim demek yerine ona biraz acımak demek de istemiyorum ama üzülmen gerek.
O sözlerini tasvip etmediğimi söylemek isterim.

Konuya gelince de aldatıldığını söyleme bence. Zira bu kadar mutlu olan bir kadın sana değil eşine inanacaktır.
Belki bir şekilde karşılaşmalarını sağlayabilirsin.
Tekrar bi bilet aldığında kocası arkadaşına akıl verip " ya gitme de akşam bir sürpriz yap gece evine git bakalım ne yapacak" diye.
Yani suç üstü gibi.
Aklıma bi bu geldi. Zor bi durum ya.

Yok kardeş kötü niyetli değilsin , evet burada ki yorumlar gerçektn oldukça sert, çok üstüne gidiliyor çoğu konu sahibinin. En iyisini yaparsın canım en yakın dostun olsan da , onun iyiliğini istesende şuan ki duruşu birden değişebilir, insanları anlamak , tanımak zor gerçekten. Çünkü ağır birşey kaldırmaz ve ne yapacağını bilemez bunun sorumluluğunu size bile yükleyeblr siz ummuyor olabilrsinz ama hepimz insanız hataya düşebiliriz. Benim başıma geldi en yakın arkadaşım hiç ummazken öyle tepkisini ters düştü benimle inanmadı gitti sevglisene daha sıkı sarıldı ve sonra o da gördü gerçek yüzünü , annemin komşusu çok yakındık kocasının aynı mahalleden başka bir komşusuyla hatta onların sık görüştüğü bir aileyle eşinin ilişkisi vardı , emin olmak istedik kmsecikleri demedik , denmez zaten asla! sonra sağdan soldan görenler olmuş kulağımıza gelmeye başladı, annemn arkdşı uyanıo gibi ama diyemioda ama halaa da kadınla sıkı fıkı oha dedim hem şüphelinio hemde halan çok samimi, babam kocasını uyarmış o da tamam abi sağol söyledğn için o bni tahrk edio falan demş eve gtmiş gece olmş adam uyuyamamış korkusundan totosunu kurtarack yaa karısına anlatmş benim adımı çkarıolar die, kadında çok uyank zeki biri olayıda anlıodu, sonra etrafta annm snki iftra atmş gibi dolanıolardı aldattğı kadınla iş birliği yapıolardı gövde gösterisi yapıodu ortalıkta dedimmm yani çok yazıkkk acınack hale düşürdü kndini kocasnı haklı gstermk için snra bnde direk yüzüne saydırdım onların yaptıklarını terbyeszlklerni saygısızlklarını sonra barınamadı taşındı gtti utancından o yüzden demem o ki eden kurtuluyor diyen kurtulmuyor kardeş, merk etme allah yakında gösterir adamın gerçek yüzünü sıkıntı yapma kötü etme kndini su akar yolunu bulur elbet...
Yorumunuz tavsiyeleriniz beni çok rahatlatttı.
bile bile sustuğum için o adamın yaptığı vebalse benimde bu günahı açık etmemekle
o günaha eşinin aldatılmasına ortak olduğumu düşünmüştüm.
sırtımda bir vebal taşımak istemedim.
arkadaşımın silkelenmesini övünerek dolaştığı toz konduramadığı eşinin yüzünü
görmesini istedim. mutluluklarını çekememişim en mutlu günlerinde yüzüne vurucakmışım filan
bütün bunlar varsayımdan öte gidemez.

adam gayet cesurca aldatıyor ben niçin korkaklık göstereyim diye düşündüm ben .
Hala söylediğim her sözün arkasındayım .
kınanıcak ayıplanıcak ben ve eşim değiliz.
eşimin gizli saklı olayları olsa zaten buraya yazıp yorum isterim burnuma kötü kokular geliyor diye.
ama konu alaşağı edildi tabiri caizse .

Konu hakkında yorum yapmadan önce konu sahibi arkadaşım sana bi kaç lafım var.
Burda arkadaşın için konu açıyorsun,yardım istiyorsun da "onun yüzüne eşinle çocuğunu çok övme utandırır demek isterdim" diyosun.
Burda arkadaşınızın suçu ne Allah aşkına?
Adama baksana. Her kadının hayalindeki erkek.
Aldatmış olmasını yoksay.
Sen de böyle bir erkek istemez miydin?
Eşin sana böyle jestler yapsa,seni her dakika düşündüğünü belli etse,evi toplasa vs.
Burda her gün ne konular okuyoruz; çıkardığı çorabı kirliye atsın diye çırpınanları. Aslında ne kadar basit birşey değil mi çorabını kirliye atmak.
Söylemek istediğim başımda böyle bi koca olsa bende övünürdüm "ne kadar harika bi kocam var" diye.
Çünkü beni mutlu ediyor. Mutluyum,bulutların üstündeyim.
Ha böbürlenerek anlatıyorsa eğer haklısınız, ama ortada aldatıldığını bilmeden kocasının ilgisinden övünen,sevinen bir kadın var.
Ona karşı "yüzüne böyle böyle" derdim demek yerine ona biraz acımak demek de istemiyorum ama üzülmen gerek.
O sözlerini tasvip etmediğimi söylemek isterim.

Konuya gelince de aldatıldığını söyleme bence. Zira bu kadar mutlu olan bir kadın sana değil eşine inanacaktır.
Belki bir şekilde karşılaşmalarını sağlayabilirsin.
Tekrar bi bilet aldığında kocası arkadaşına akıl verip " ya gitme de akşam bir sürpriz yap gece evine git bakalım ne yapacak" diye.
Yani suç üstü gibi.
Aklıma bi bu geldi. Zor bi durum ya.

TABİKİDE bir erkeğin karısına jestleri çok güzel .
bunu durup dururken bir arkadaş toplantısında arkadaşlarla gidilen bir piknikte
kahve içerken bir toplulukta sık sık dile getirmesinden bahsettim ben. ve hala sözlerimin arkasındayım.
kocanla çocuğunu çok övmiceksin ikiside seni utandırır.
anneannemin bu sözü yıllardır kulağımda küpe.

Biri bana şu işin kalitelisi nasıl oluyor açıklayabilir mi lütfen?
Sayfalardır düşünüyorum da:ssz:

Ben olsam öğrenmek isterdim ama kocanı çok övme seni utandırır gibi bir cümleyle değil.

Eşin seni gönderse de pek yalnız bırakmamanı öneririm canım..
Arkadaşın olarak senin için endişeleniyorum de ne oluyor ki diye uyanır o
canını yakmanın anlamı yok..

Söz konusu düşmanlık değil gerçekten arkadaşlıksa eğer..

demek ki neymis, kocani yada cocugunu hakkaten ovmeyeceksin. Cunku gercekten de insanlarin gipta(kiskancligin bir alt kademesi) dmaraina basabiliyormussun. Ve basina kotu bir sey gelse, insanlar ellerinde olmadan senin durumuna sevinebiliyormus. Ben zaten boyle olamiyacagina biliyordum gibilerinden.

Konu sahibi kusura bakma, niyetin temelde has, ama belliki arkadasini kiskanmissin, azicikta olsa. Ve o soyledigin laf, kocani ve cocugunu ovme utandirir lafi, bu duruma yakismamis. Hos olmamis.

Sadede gelirsek te, kesinlikle ama kesinlikle soyleme, uzak dfur. Zaten ispatlayamazsin birseyi, ispatlayamadigin zamanda oyle olmasan da aslinda iftiraci durumuna dusersin, bosyere senin basin agrir. Sonucta o hatayi yapan sen deyilsin, zarar veren sen deyilsin, soylemesen de arkadasin net olarak zaten zarar gormuyor su anda.

Arkadasin aptal yerine konmuyor, aptal gibi davraniyor...
Hadi sicaklardan bunalma sen annenin evine git, donunce de sana supriz var deyince seke seke gidiyorsa bu aptalliktir...
Ben kotu olma ihtimalim olsa bile soylerdim, yani citlatirdim boyle boyle duydum aman bir dikkatli ol diye, esim boyle dedi diye anlatmasam da...

Bence arkadaşın her şeyin farkında. Komplekslerini size hava atarak aşıyor.. Görmezden geliyor, iyi yanlarını görüyor adamın. Hangi kadın anlamaz allah aşkına?

Hiçbir şey söyleme, arkadaşın bu mutluluk oyununa deva etsin..

Beyefendi hem aldatiyorum diye hava atiyor , hem kandiriyorum diye hava atiyor. Birde gizlenmesini bekliyor. Mustafa kacak oynuyor, kartlar esit dagitilsin. Ebru'ya tam da soyleme zamani.

o kadın herşeyin farkında olabilir, gururuna yedirip çaktırmıyor da olabilir. kocasının boynundaki tırnak izlerinide mi görmemiş. Allah ıslah etsin o herifi. Ama bu tür herifler eninde sonunda bir yerden belasını buluyor hep ! :51:

Bırak kendi öğrensin. Sen söyleyince, nasılsa sana inanmayacak. İlkten inansa bile, eşi onu her türlü kandıracak .

Akıllı olsun azcık . Bir gün gidiyorum desin gitmesin pat diye eve gelsin. Zor değil .

Ya arkadaşlar konu sahibinin çok üstüne gidiyorsunuz sayfalarca açıklama yaptı kocanı ve çocuğunu çok övme demesindeki sebebi herkes orayı okumuş, bi açıklamadan haberdar değilsiniz. Vicdanlı olun biraz ya hangi kadın ihanete sevinebilir hepimiz adayken? Hangi kadın kendine mutluluk payı biçebilir böyle çirkin bir olaydan? Kusura bakmayında kişi kendinden bilir işi böyle algılayanların kendi içlerinde bir fesatlık olduğunu düşünüyorum. Siz içinde bulunduğunuz duruma nasıl tepki verecekseniz, karşınızdakininde onu yaptığını yada yapacağını düşünüyorsunuz nihayetinde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar konu sahibinin çok üstüne gidiyorsunuz sayfalarca açıklama yaptı kocanı ve çocuğunu çok övme demesindeki sebebi herkes orayı okumuş, bi açıklamadan haberdar değilsiniz. Vicdanlı olun biraz ya hangi kadın ihanete sevinebilir hepimiz adayken? Hangi kadın kendine mutluluk payı biçebilir böyle çirkin bir olaydan? Kusura bakmayında kişi kendinden bilir işi böyle algılayanların kendi içlerinde bir fesatlık olduğunu düşünüyorum. Siz içinde bulunduğunuz duruma nasıl tepki verecekseniz, karşınızdakininde onu yaptığını yada yapacağını düşünüyorsunuz nihayetinde.

hic kimsenin vicdansilzik yaptigi filan yok. Soylenen hersey bilinc altini yansitir. Arkadas aciklama yapmis bu dogru, eminim kotu niyeti de yok bu da dogru, ama ne olursa olsun, bak iste gibilerden o lafi kullandi orda, ve kesinlikle hos olmadi. Benim esim beni aldatsa, ve arkadasim benim hakkimda bu lafi deseydi anlardim niyetini, ve bir zamanlar bana ozendigini ve simdi bak gordunmu ovunmiceksin tarzindaki laftan. Bence o kadar da masum deyil konu sahibim bu kullandigi laf konusunda. Ve o arkadasimi da cikarirdim hayatimdan.

Son düzenleme:
hic kimsenin vicdansilzik yaptigi filan yok. Soylenen hersey bilinc altini yansitir. Arkadas aciklama yapmis bu dogru, eminim kotu niyeti de yok bu da dogru, ama ne olursa olsun, bak iste gibilerden o lafi kullandi orda, ve kesinlikle hos olmadi. Benim esim beni aldatsa, ve arkadasim benim hakkimda bu lafi deseydi anlardim niyetini. Bence o kadar da masum deyil konu sahibim bu kullandigi laf konusunda.

Bunu ilk sayfada yazmış olayın şokuyla, "Şaşkınlığını tekrar tekrar dile getirdi".Beklemediğimiz insanlar yapınca hepimiz "yaa gördünmü o bile yapıyosa" diyaloguna gireriz. Onun ifade ediş biçiminde şaşkınlıktan başka bişey yok, bütün yorumlarını okuyunca bu net bir şekilde ortada. kendisine çıkardığı dersi paylaştı bizimle. Burda hepimizin amacıda bu zaten bişeyler paylaşmak. Asıl hoş olmayan tanımadiğimiz insanların üzerine tü kaka şeklinde baskıcı tavrımız. Hakkımız yok tanımadan yargılamaya. Hepimiz insanız, yanlışta ifade edebiliyoruz kendimizi en basit konularda bile. Ve konu sahibi en az 5 6 yorumunda ne demek istediğini acıkca ifade etti yazıktır ya

Son düzenleme:
Bunu ilk sayfada yazdı olayın şokuyla. Şaşkınlığını tekrar tekrar dile getirdi.Beklemediğimiz insanlar yapınca hepimiz "yaa gördünmü o bile yapıyosa" diyaloguna gireriz. Onun ifade ediş biçiminde şaşkınlıktan başka bişey yok kendisine çıkardığı dersi paylaştı bizimle. Burda hepimizin amacıda bu zaten bişeyler paylaşmak. Asıl hoş olmayan tanımadiğimiz insanların üzerine tü kaka şeklinde baskıcı tavrımız. Hakkımız yok tanımadan yargılamaya. Hepimiz insanız, yanlışta ifade edebiliyoruz kendimizi en basit konularda bile. Ve konu sahibi en az 5 6 yorumunda ne demek istediğini acıkca ifade etti yazıktır ya

Bu yorumunda belki haklisin belki ben yada benim gibi dusunenler hakli bilemiyorum. Ama sabirin tarifi yapilirken bile soyle denir. Uzerine musibet geldigi ilk anda verdigin tepki sabirli olup olmadigini olcer. Cunku bu ilk tepkiler aslinda insanin dogasinda olan, yada hayati boyunca yaptiklariyla, dusundukleriyle sekillendirdigi bilincaltini yansitir. Ve belki ben de onun yerinde olsam ayni tepkiyi vericektim, cunku ben de belki icten ice imreniyor olucaktim o arkadasa, ki hepimizin basina gelen bir durum bu. O yuzden kendimizi hep kontrol etmeliyiz, duygularimizi mumkun mertebe temiz tutmayiliz.

O yuzden kendimizi hep kontrol etmeliyiz, duygularimizi mumkun mertebe temiz tutmayiliz.

Evet bu dediğinize katılıyorum, sadece mantıklı düşünüldüğünde bi kadının aldatılmasına sevinecek kadın, o adamda gözü olan kadındır. Allah bizden uzak etsin böyle çarpık ilişkileri. Ki bu olayda böyle bir durum yok, yuvasından mutlu bir kadın var ben söylenenden çok söylenmek istenene odaklandım. Ki diğer yorumlarda yanılmadığımı gördüm. Çoğu kişide ortaları okumadan başında yazılana göre yorum yazdı konu sahibi konuyu açtığına pişman olacak dereceye geldiğini belirtti bu yüzden. Derdi olana dert katmayı çok gördüm burda,üzülüyorum böyle olunca açıkcası.

Kalın sağlıcakla.

Evet bu dediğinize katılıyorum, sadece mantıklı düşünüldüğünde bi kadının aldatılmasına sevinecek kadın, o adamda gözü olan kadındır. Allah bizden uzak etsin böyle çarpık ilişkileri. Ki bu olayda böyle bir durum yok, yuvasından mutlu bir kadın var ben söylenenden çok söylenmek istenene odaklandım. Ki diğer yorumlarda yanılmadığımı gördüm. Çoğu kişide ortaları okumadan başında yazılana göre yorum yazdı konu sahibi konuyu açtığına pişman olacak dereceye geldiğini belirtti bu yüzden. Derdi olana dert katmayı çok gördüm burda,üzülüyorum böyle olunca açıkcası.

Kalın sağlıcakla.

Haklisiniz. Belki de haksizlik ettik. Siz de saglicakla kalin.

Back
X