ben zaten yeterince kötü tanındım bburda haksızca elşetirldiğimi alaya alındığımı düşünüyorum .
zaten ağzımı açmayacağım bu konuda .
Dilerim allah tan o adama öyle bi tokat indirsin ki
değil feleğini şaşırmak , felek kelimseini lügatından silsin .
ben de bu olayı didiklediğime bin pişamanım zaten .
Yok kardeş kötü niyetli değilsin , evet burada ki yorumlar gerçektn oldukça sert, çok üstüne gidiliyor çoğu konu sahibinin. En iyisini yaparsın canım en yakın dostun olsan da , onun iyiliğini istesende şuan ki duruşu birden değişebilir, insanları anlamak , tanımak zor gerçekten. Çünkü ağır birşey kaldırmaz ve ne yapacağını bilemez bunun sorumluluğunu size bile yükleyeblr siz ummuyor olabilrsinz ama hepimz insanız hataya düşebiliriz. Benim başıma geldi en yakın arkadaşım hiç ummazken öyle tepkisini ters düştü benimle inanmadı gitti sevglisene daha sıkı sarıldı ve sonra o da gördü gerçek yüzünü , annemin komşusu çok yakındık kocasının aynı mahalleden başka bir komşusuyla hatta onların sık görüştüğü bir aileyle eşinin ilişkisi vardı , emin olmak istedik kmsecikleri demedik , denmez zaten asla! sonra sağdan soldan görenler olmuş kulağımıza gelmeye başladı, annemn arkdşı uyanıo gibi ama diyemioda ama halaa da kadınla sıkı fıkı oha dedim hem şüphelinio hemde halan çok samimi, babam kocasını uyarmış o da tamam abi sağol söyledğn için o bni tahrk edio falan demş eve gtmiş gece olmş adam uyuyamamış korkusundan totosunu kurtarack yaa karısına anlatmş benim adımı çkarıolar die, kadında çok uyank zeki biri olayıda anlıodu, sonra etrafta annm snki iftra atmş gibi dolanıolardı aldattğı kadınla iş birliği yapıolardı gövde gösterisi yapıodu ortalıkta dedimmm yani çok yazıkkk acınack hale düşürdü kndini kocasnı haklı gstermk için snra bnde direk yüzüne saydırdım onların yaptıklarını terbyeszlklerni saygısızlklarını sonra barınamadı taşındı gtti utancından o yüzden demem o ki eden kurtuluyor diyen kurtulmuyor kardeş, merk etme allah yakında gösterir adamın gerçek yüzünü sıkıntı yapma kötü etme kndini su akar yolunu bulur elbet...