Arkadaşımın kocasının sex partneri var

bence ebruya söyleme, karışma derim. söyler ve karışırsan mutluluğu bozarsın, yuvayı yıkarsın, eburunun o zaman gireceği psikolojiyi bir düşün. başına gelecek daha kötü felaketleri düşün. bunu asla ebruya söyleme, ona hissetirme. kocasına gelince, insandır sonuçta hata yapabilir, büyük ihtimalle hevesini alınca eşine geri dönecektir. eğer ebruya yardımcı olmak istiyorsan, senin eşin mustafa ile konuşsun. ona yaptığının doğru olmadığını, ebrunun durumu öğrenmesi halinde yuvasının yıkılacağını söylesin. çocuğunun ortada kalacağını söylesin. nasihat etsin. ama sen bunu ebruya söyleme bence. söylersen yuvası yıkılabilir. sen de sorumluluk altına girmiş olursun.

BUrda okuduğum yorumlardan sonra zaten böyle bir vebal altına girmeyi
hiç istemiyorum hanımefendi.
eşim anlattığı gün dedimki hiç mi bişi demedin dedim.
dedim bak ömür boyu seni eşinin karının yüzüne hasret bırakırım dedim ddiyo fazlada
ilerletmedim mesafemi koydum zaten öğrendikten sonra gidiş gelişlerimizi kestim dedi.
yüzbaşı eş yerinde mustafanın silahını aldı tayinini başka bir ile verdi
muhtemelen bir iki yerde absürd hareketleri görüldü o yüzden herhangi bişeye karışabilir diye silahı
alındı dedi.
herneyse ben kötü olan yuva yıkan olmayacağım. nerdeyse bu evliliği bu duruma getirenin kendim olduğu psikolojisi
oluşucak bende.

off hiç bir kadın adice aldatılmamamlııı .

benim başıma gelse allah korusun ben öğrenmek isterdim ama öğrenip bitireceksen öğrenmek iyi yoksa devam edeceksen adam nasıl olsa alıştı der devam eder iki gün sonra onlar iyi olur sen yuvamızı yıktın derler boşverin bencede siz evliliğinize bakın allah size böyle bişey göstermesin tabi bizlerede hiç bir kadın aldatılmayı haketmez birde kocasının başını okadar boş bırkmayacaktı adamında istekleri var 4 ay ortada yoksa adam napsn

o 4 aylık sürede hamileymiş . ben tanışmıyordum o hamileyken.
çocuğu 1 yaşına gelince tanıştım ben. eşi 1 haftalık filan tatiller ayarlıyordu karısına gurbetelde benimle birlikte tayin tayin sürünüyo gitsin ailesne
hasret gidersin derdi. eşime sende gönder yengeyi
biraz nefes alsınlar derdi . eşim göndermezdi beni zaten çalışıyorum ben öğretmenim .
sürekli gidemezdim yaz tatili dışında oda eşimle giderdik aileleri ziyarete .

Kızlar arkadaşım ebrunun eşi her kadının sahip olmayı isteyeceği ideal eş profilinde bir adam.
Eşine yardım eden eşinin uykusu bölünmesin diye kahvaltısız işe giden çocuğun mamasını yapan bezini alan
2. çocuyk olsun ebruya yardımcı olurum diyen , nöbet çıkışında eve gelince evi derleyip toparlayan bir eşti.

Eşimle ebrunun eşi mustafanın arası açıktı 1 senedir. önceleri çok iyyiken eşim ona mesafe koymuştu. birlikte pikniklere gezilere gidilirken böyle bir moda girmesi eşimin beni şaşırttı. oysa mustafa hala eşimi çağırrdı eşlerimizide alalım şuraya gidelim vs diye.

Eşimle konuşurken dün akşam işin aslını öğrendim.
mustafa aman ebru yorulmasın ben evi taşırım eşyaları yerleştirrir evi temizlerim bu sıradada ebru 4 saat uzaklıktaki ailesinde tatil yapar derdi.Yada eşine sevgililer günü sürprizi hediye vs ailesinin yanına bilet alırdı. ebru havalara uçardı kocam mutluluğum için çırpınıyor diye.,

geçen sene ebru ailesinin yanına gittiğinde mustafa iş yerinden 4 günlüğüne rapor almış. döndüğünde eşim bi bakmış boynunda tırnak ve diş izleri. kolundan çekmiş odasına ne bunlar anlat diye . Mustafa sıcaktan oldu vs demiş ama eşimde o sıcak bize gelmiyormu bende niye yok demiş. mustafa herşeyi anlatmış. dul bir kadınla ilişkisin olduğunu ebruyu sık sık çeşitli bahanelerle memleketine gönderdiğini ebru gidince kızla gece gündüz doyasıya seviştiğini aklını uçurma derecesinde zevk aldığını anlatmış. ebru farketmesin diye de kadına verdiği paraların üstünü ört bas etmek için izin dönüşünde ebrua hediyeler kıyafetler vs alırdı. özledim ebrum feda olsun sana derdi.
Hattta işten çıkarılan ebrunun eşine 1000 lira para göndermişti. bende derdim ya ne kadar iyi adam pikniğe gitsek sofra kurmak salata yapmak vs eşinin eline birşeyi sürdürmezdi. tüm lojmandaki kadınlar kocamız nazik değil bize karşı diye yakınırlardı ama ebru hep övünürdü eşiyle.

Dün akşam ebru aradı ve beni eşi sıcaklarda sıkılmasın diye ebrıuyu yine ailesine yollamış. kendiside 1 hafta sonra işleri düzene sokunca gelicekmiş yanlarına. yani yine o kızla birlikte olmak için ortam ayarladı mustafa. eşim kesinlikle ğzını açmayacaksın dedi ama arkadaşım resmen aptal yerine konuluyor. Böyle bir şey benim başıma gelse aptal gibi dolaşmaktansa söylenilmesini isterdim. off napıcam kızlar :ssz:

Hiç karışma.Söylesen bile kadın affeder barışırlarsa,sizin aranız kötü olur.Akıllı bir kadınsa anlar zaten.Yalancının mumu yatsıya kadar yanar

Klasik lojman muhabbetleri...Abartı dahil herşey olabilir..Malum özellikle doğuda belirli çevrelerle kısıtlı imkanlarla pire deve yapılır...Bunları 13 yıllık bir asker eşi olarak söylüyorum...Ayrıca hiç bir subay silaha el koyamaz..Kim söylüyorsa hatalı olma ihtimali yüksek..

Son düzenleme:
Klasik lojman muhabbetleri...Abartı dahil herşey olabilir..Malum özellikle doğuda belirli çevrelerle kısıtlı imkanlarla pire deve yapılır...Bunları 13 yıllık bir asker eşi olarak söylüyorum...Ayrıca hiç bir subay silaha el koyamaz..Kim söylüyorsa hatalı olma ihtimali yüksek..

subay değil el koyan yüzbaşı.
eşlerinden ayrılan veya boşanma süreci yaşayan rütbelilerin silahı alınıyormuş.
herhangi bir hadise yaşanmasın diye. bilemiyorum her kurumdaki
isnisyatifler uygulamalar yaptırımlar farklılık gösterebilir.

Yok tatlım ebrunun sen olduğunu zannetmiyorum..siz daha yeni evlilisiniz. ..Ebru konu sahibi ile ayni yerde ikamet ederken başka yere tayini çıkmış. Yani onlar çok yeni evli değiller anladigim kadariyla...o kadar şüpheye düştü isen yazılanlar tamamen doğru ise anlarsın zaten...sana tavsiyem emin olmadan boş yere kıskançlık krizine girip eşini üzmemen. ..kendi kendini yeme boşu boşuna. .

ben espiri olsun diye yazdim zatennn ;)
cook tesekkur ederim
Konu sahibi kocan izleri goruyorda ebru gormuyormu ayrica havaya ucuruyor falan esine anlatmadi igrenc

sen kalitesiz bir seks mahsülü olabilirsin

sana bişey diyen olmadıki canım benim:34::34:
ben burda aldatan adamı kötülüyorum..
sende çok yaralısın galiba..yazık senin terbiyesizliğine inmem ben.

sen adamlar kaliteli sex için aldatıyor yalanına inanmaya devam et!
hadii rastgelsin...

ben espiri olsun diye yazdim zatennn ;)
cook tesekkur ederim
Konu sahibi kocan izleri goruyorda ebru gormuyormu ayrica havaya ucuruyor falan esine anlatmadi igrenc

nerden vursam nasıl eleştirsem diye bu kadar da uğraşılmaz ..
konuyu açıp sorduğuma bin pişman ettiniz.
ne kadar rahat ruh çözümlemesi yapabiliyorsunuz insanların buraya yazdıklarından bravo herkes birer
uzman olmuş.
Burda kendiminde dersler çıkardığım bir durumdan kimsenin eşinin
kusursuz olamayacağından her mükemmel görülen evliliklerde dahi birşeyler
olabileceğini söylemeye çalıştım ben dilim döndüğünce.
dilim sürçtüyse teşbihte hata olduysa affola ama
konuyu açtığımdan bu yana eşinin bunları fark edip etmediğini bilmediğimi
eşimin farkedip uyardığını ve uyarıları sonuç vermeyince arkadaşlığını kestiğini
neden arkadaşlığını kestiğini üst üste sorup durmamdan didiklememden dolayı bu hadiseleri baana
anlattığını yazdım defalarca.

şimdi şu yazılarımdan siz ister haset olduğumu ister yuva yıkan olduğumu söyleyin umurumda değil.
bi insanın kendini ifade edememesi ne kadar kötü ya .
bir günah keçisi aranıcaksa o ben ve eşim değiliz .
günah sahibi harika bir erkek gibi görünen karısına birtanesi değerlisi olduğunu hissettirip
en adi şekilde onu sırtından vuran o adam.
benim konum sizin esprilerinizi yapacağınız yer değil !
yeterince bu olay beni sarstı midemi bulandırdı kii aynı ihanet tablosuyla dilerim ben dahi hiçkimse
yaşamasın.

sorup soracağıma akıl danışacağıma bin pişman oldum . Bazı kadınlar istesede göremez
konduramaz eşine . bende onları anlattım . eşini öven deli gibi seven ama aldatılan bir kadının
evinin rızkı bölünen bir kadının durumunu anlattım.

şu saatten sonra ben bu hadisenin 2 gün öncesinde olduğu gibi dışındayım. eşine dikkat et o olmasın onun ne sırları var acaba diyenlerde olmuş.
en başta dedim yüzde yüz eşim dahi olsa güvenme kimseye ! ve hiç bi zaman arkadaş ortamında eşimi yeren öven cümleler kurmamm.
yeri gelir anlatırım bazı şeylerini ama
insanların gözüne sokarcasına biz şöyle mutluyuz böyle mutluyuz ay gördünmü
bana şunu aldı şunu yaptı demem... gün gelir dediklerim beni gülünç durumuna düşürebilir çünkü.

Şu önemli, diyelim ki arkadaşın bunu öğrendi, peki, ya sonra ? Arkadaşın ayrılabilecek mi :26: Bana göre anlattığından yola çıkarak hiç sanmıyorum. E madem öyle ne diye aralarını açıp, kadının kocası karşısında-hele böylesine mutlu ve huzurluyken- küçülüp ezilmesine neden olasın?
Ha şu da var, arkadaşın tam tersi bir düşünceyle senin onu kıskandığını da düşünebilir. :24: Bunları göz önünde bulundurup hareket etmen en mantıklısı :45:

arkadaşınızın aldatılmasına ne kadar sevinmişsiniz yazık...
benim görümceminde bi arkadaşı aynı bu durumdaydı onun kocasıda görümcemin kocasına fotoları yollamış whatsappdan sevgilisyle olan
görümcemin arkadaşı kocasından bahsederken sevgililer gününde ona yaptıgı süprizi anlatırken görümmcem pat diye yüzüne vurdu kıskançlıktan kuduruyodu zaten niye onun kocası ona değer veriyor benimki benimle ilgilenmiyor diye ...
herşeyi anlattı kadıncağıza orda hemde iğrenç bir küçümseme ve içten içe sevinerek
sonuçta ne oldu görümcem kötü oldu kadın ona sen zaten bizi kıskanıyormuşsun şimdi belli ettin dedi
görümcemin kocasıda görümceme ağzına geleni saydı hagtalarca konuşmadılar hala bile her ortamda görümcemin kocası ona der sana bişey anlatılmaz diye
sizde kendinizi tutamıycak ve mustafa ebruyu bi kez daha mutlu ettiğinde kıskanıp bunları gün yüzüne çıkaracaksınız
arkadaşınıza üzüldüm aldatılmasından çok arkadaşı sandığı kişilerin tutumlarına üzüldüm

sonuna kadar katılıyorum sevgili elmayra ...
bravo gerçekten çok uğraşmışsınızdır eminim bu şeyleri kafanızda kurarken . görümcenizden bana ne .
siz kendi halinize üzülün benim arkadaşıma üzülmeyin lütfen.
ben korkakça davranmamak için o adam aldatma cesaretini nasıl gösteriyorsa aynı şekilde bende
arkadaşıma ufakta olsa bişiler çıtlatmalıyım diye düşündüm.
ama fazla cengaverlik iyi değilmiş. iyiki
gösterdiniz bunu bana zira en ufak bieşeyi söylesem arkadaşım aynen
sizin gibi eşinden önce beni yargılardı.
çok yerinde bir karar aldığımı bir kez daha gördüm .

Şu önemli, diyelim ki arkadaşın bunu öğrendi, peki, ya sonra ? Arkadaşın ayrılabilecek mi :26: Bana göre anlattığından yola çıkarak hiç sanmıyorum. E madem öyle ne diye aralarını açıp, kadının kocası karşısında-hele böylesine mutlu ve huzurluyken- küçülüp ezilmesine neden olasın?
Ha şu da var, arkadaşın tam tersi bir düşünceyle senin onu kıskandığını da düşünebilir. :24: Bunları göz önünde bulundurup hareket etmen en mantıklısı :45:

işte işin içinden çıkamadığım için omzumda yük olduğunu hissettiğim için
buraya yazıp yorum istedim yapılabileceklerin neler olduğunu bilmek istedim
ama yanılmışım olay nerden nereye geldi. hayır eleştiri bana şahsıma yazılarıma yapabilirsiniz ama
burda hiçkimseyle muhatap olmayan eşime acaba onun ne sırları vardır sen önce
kendi kocana bak tarzı yorumlar inanılmaz canımı sıktı.
arkadaşım dahi olsa söylemem.
eşimin yaptığı en mantıklısıymış. uzak durmak en iyisi .
hiç bu şekilde ağır itham edilmemiştim ömrümde .
hasetlik kıskançlık yuva yıkma binumum her türlü
kötü özellik varmış bünyemde.

Kızlar arkadaşım ebrunun eşi her kadının sahip olmayı isteyeceği ideal eş profilinde bir adam.
Eşine yardım eden eşinin uykusu bölünmesin diye kahvaltısız işe giden çocuğun mamasını yapan bezini alan
2. çocuyk olsun ebruya yardımcı olurum diyen , nöbet çıkışında eve gelince evi derleyip toparlayan bir eşti.

Eşimle ebrunun eşi mustafanın arası açıktı 1 senedir. önceleri çok iyyiken eşim ona mesafe koymuştu. birlikte pikniklere gezilere gidilirken böyle bir moda girmesi eşimin beni şaşırttı. oysa mustafa hala eşimi çağırrdı eşlerimizide alalım şuraya gidelim vs diye.

Eşimle konuşurken dün akşam işin aslını öğrendim.
mustafa aman ebru yorulmasın ben evi taşırım eşyaları yerleştirrir evi temizlerim bu sıradada ebru 4 saat uzaklıktaki ailesinde tatil yapar derdi.Yada eşine sevgililer günü sürprizi hediye vs ailesinin yanına bilet alırdı. ebru havalara uçardı kocam mutluluğum için çırpınıyor diye.,

geçen sene ebru ailesinin yanına gittiğinde mustafa iş yerinden 4 günlüğüne rapor almış. döndüğünde eşim bi bakmış boynunda tırnak ve diş izleri. kolundan çekmiş odasına ne bunlar anlat diye . Mustafa sıcaktan oldu vs demiş ama eşimde o sıcak bize gelmiyormu bende niye yok demiş. mustafa herşeyi anlatmış. dul bir kadınla ilişkisin olduğunu ebruyu sık sık çeşitli bahanelerle memleketine gönderdiğini ebru gidince kızla gece gündüz doyasıya seviştiğini aklını uçurma derecesinde zevk aldığını anlatmış. ebru farketmesin diye de kadına verdiği paraların üstünü ört bas etmek için izin dönüşünde ebrua hediyeler kıyafetler vs alırdı. özledim ebrum feda olsun sana derdi.
Hattta işten çıkarılan ebrunun eşine 1000 lira para göndermişti. bende derdim ya ne kadar iyi adam pikniğe gitsek sofra kurmak salata yapmak vs eşinin eline birşeyi sürdürmezdi. tüm lojmandaki kadınlar kocamız nazik değil bize karşı diye yakınırlardı ama ebru hep övünürdü eşiyle.

Dün akşam ebru aradı ve beni eşi sıcaklarda sıkılmasın diye ebrıuyu yine ailesine yollamış. kendiside 1 hafta sonra işleri düzene sokunca gelicekmiş yanlarına. yani yine o kızla birlikte olmak için ortam ayarladı mustafa. eşim kesinlikle ğzını açmayacaksın dedi ama arkadaşım resmen aptal yerine konuluyor. Böyle bir şey benim başıma gelse aptal gibi dolaşmaktansa söylenilmesini isterdim. off napıcam kızlar :ssz:

Sakın söylemeyin siz kötü olursunuz yine de , haklıysanız haksıza çıkarırlar o yine kocasıyla iyi olur , çok zor bu işler , inşallah farkına varır herşeyin , Allh kimseye vermesin böyle bir eş :50: Yine de siz bilirsiniz ama arada siz kalıp , kötü oluck olan yine sizsinz, 'eden kurtulmuşta diyen kurtulmamş' diye bir söz var çok doğru 2 kez yaşadım bu olayı ve kötü olan bndim , onlar mutluydular

sana bişey diyen olmadıki canım benim:34::34:
ben burda aldatan adamı kötülüyorum..
sende çok yaralısın galiba..yazık senin terbiyesizliğine inmem ben.

sen adamlar kaliteli sex için aldatıyor yalanına inanmaya devam et!
hadii rastgelsin...

canım boşverin kırmayın birbirinizi.
ben 2 gündür yeterince sinir küpü oldum zaten .
şu hayatta başını omzuna yasladığında huzurda olabileceğin eşin bunu yapıyorsa varsın hayat
yaşanmasın boş ya tüm sözler aşklar aşktan doğan aşk çocuğu denilen evlatlar.

İyiki hesap günü var iyiki
insanlar günahlarından kusurlarından dolayı hesaba çekilecekler.
Rabbim inim inim inletsin en adice karısını böyle ihanetle
yıkanları. sinirlerim harap oldu en olmaz denilen evlilikte
bunlar varsa daha niceleri nasıldır.
hesap gününde herşey ortaya çıkıcak nasıl olsa.
ben rızkımı bölüşene yatağımı soğutana
koynuna iğrenç bi şekilde paralı kadın sokana hakkımı
helal etmem .

İyiki hesap günü var iyiki
insanlar günahlarından kusurlarından dolayı hesaba çekilecekler.
Rabbim inim inim inletsin en adice karısını böyle ihanetle
yıkanları. sinirlerim harap oldu en olmaz denilen evlilikte
bunlar varsa daha niceleri nasıldır.
hesap gününde herşey ortaya çıkıcak nasıl olsa.
ben rızkımı bölüşene yatağımı soğutana
koynuna iğrenç bi şekilde paralı kadın sokana hakkımı
helal etmem .

Bir iliskide ne sorunlar oldugunu zaten kimse bilemez...
Disarida görülenler farkli olabilir.
Söylemeyinde görüsmeyinde.
Ne diyelim,en yakin sürede ciksin ortaya.
Kadin farkina varsin.

Sakın söylemeyin siz kötü olursunuz yine de , haklıysanız haksıza çıkarırlar o yine kocasıyla iyi olur , çok zor bu işler , inşallah farkına varır herşeyin , Allh kimseye vermesin böyle bir eş :50: Yine de siz bilirsiniz ama arada siz kalıp , kötü oluck olan yine sizsinz, 'eden kurtulmuşta diyen kurtulmamş' diye bir söz var çok doğru 2 kez yaşadım bu olayı ve kötü olan bndim , onlar mutluydular

ben zaten yeterince kötü tanındım bburda haksızca elşetirldiğimi alaya alındığımı düşünüyorum .
zaten ağzımı açmayacağım bu konuda .
Dilerim allah tan o adama öyle bi tokat indirsin ki
değil feleğini şaşırmak , felek kelimseini lügatından silsin .
ben de bu olayı didiklediğime bin pişamanım zaten .

Back
X