Arkadaşımın kocasının sex partneri var

Bunca şeye rağmen bu insanları bir arada tutan nedir ? Sadakat mi ?
Sevgi mi ?
Aşk mı ?
Güven mi ?
Saygı mı ?

Sayfa sayfa okumadım olay nasıl sonuçlandı söylediniz mi uyardınız mı bilmiyorum fakat eğer elinizde somut belgeler var ise , bir yazı bir resim gibi şeyleri atın önlerine..

Size ister inansınlar ister inanmasınlar.
İsterse kıskançlığınızdan yapıyorsunuz aramızı bozmaya çalışıyorsunuz diye hakaretlerde de bulunsalar bile aldırmayın..

İster takarlar bu gerçeği, ister takmazlar ..
Gerisi onlara kalmış..

benim annem çok sık kullanır o cümleyi çocuguyla kocasını öven mecliste bozulur dieee çok dogru bi sözzz kimse bilemezki ilerde basımıza ne geleceginiii

Benim aklima da soyle geldi ilk okudugumda.ebrunun kocasi cok iyi olunca diger kadinlar bunu hep ornek göstermiştir kocalarina bak mustafa soyle iyi karısına boyle yapiyor.acaba adamlar biktilar da bak karisini aldatiyor ondan iyi falan moduna mi girdiler

Dizi özeti gibi.. Zaten pembe dizileri sollar bu senaryo.. :51:

SİZ geyik topiğine gidermişiniz lütfen
herşeyi alaya alan tavrınız ( belkide ben öyle anladım) özellikle
böylesi bir konu için fazla hafif kalıyor.

Erkekler ne kadarda cesur . mazlumlarda kötülükleri yapan kadar cesur olabilseydi keşke.
en baştan itibaren söylemeyi istemiştim arkadaşıma . ama söylemem artık .
çünkü biliyorum ki o da diyecekki bu kadar düşkün adam beni aldatamaz.

elinde kanıt varmı demişler elimde kanlı canlı bizzat bu işi yapan kızın komşusu var.
nasıl susarım dedim.3 günüm bu hadiseyle geçiyo benim . demekki benden başka bilen arkadaşlarımda varmış ve susmuşlar iyikide iyiki sustum.
dost acı söylermiş . fikirlerimde gram değişme olmadı .
benim başıma böyle b işey gelse ortalıkta sevgi kelebeği misali dolaşıcağıma gerçekle yüzleşmeyi isterdim
böylesi bir arkadaşım olmasını isterdim. Kii varda zaten etrafımda çok şükür.
arkadaşım beni silkelesin eleştirsin uyarsın öylesi insan dosttur zaten.
sizde eleştirebilirsiniz kıskandığımı düşünebilirsiniz insanların mutluluğunu
ama içimde öyle bir niyet taşımadığımı ifade etmeye çalıştım!! siz yinede
neye inanmak istiyorsanız ona inanın. ama
benim yaşadığım bu buhrana senaryo deme hissizliğini kabalığını göstermeyin lütfen!

herkesin işine burnunu sokma diye tavsiyede bulunmuşsunuz çok haklısınız bu konuda .
özelllikle şu saatten sonra 3 maymunu oynayacağım bende.

Benim aklima da soyle geldi ilk okudugumda.ebrunun kocasi cok iyi olunca diger kadinlar bunu hep ornek göstermiştir kocalarina bak mustafa soyle iyi karısına boyle yapiyor.acaba adamlar biktilar da bak karisini aldatiyor ondan iyi falan moduna mi girdiler

ilk anlattığında eşim o geldi aklımada neden şimdi söylesinki bunu
zaten burdan çekip gittiler başka ile .
böyle niyeti olsa onlar burdayken söyle r bence

Ya arkadaşlar konu sahibinin çok üstüne gidiyorsunuz sayfalarca açıklama yaptı kocanı ve çocuğunu çok övme demesindeki sebebi herkes orayı okumuş, bi açıklamadan haberdar değilsiniz. Vicdanlı olun biraz ya hangi kadın ihanete sevinebilir hepimiz adayken? Hangi kadın kendine mutluluk payı biçebilir böyle çirkin bir olaydan? Kusura bakmayında kişi kendinden bilir işi böyle algılayanların kendi içlerinde bir fesatlık olduğunu düşünüyorum. Siz içinde bulunduğunuz duruma nasıl tepki verecekseniz, karşınızdakininde onu yaptığını yada yapacağını düşünüyorsunuz nihayetinde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım beni eleştirebilirler üslubum hoşlarına gitmeyebilir amenna ama bende sayfalarca
içimden geçeni niyetimi dökmeye çalıştım. 26 senelik ömrümde çok iyi tanıdım dediğim insanları dahi tanıyamamışken
insanlar bir cümleden yola çıkarak bilinç altıma indi ruh çözümlememi yaptı .
tamam youm yapmak hakları ama izah ediyorum durumu olayı iğrençliği hala senaryo diyen var.

Ama bu bana çok iyi ders oldu . Burda birçok kişiye elimden geldğince yorum yaptım fikir verdim
kendimde burdaki kadınların yaşadıklarından dersler çıkardım. ama burada ilk kez
birileri çıkıp yazdıklarıma senaryo dedi. daha öncedende
açtığım konularda eleştirler geldi. hepsinde bir şekilde kızlarla ortta yolu bulduk onlar bana hatalarımı söyledi ben eşimle yaşadığım bazı durumları düzeltme yoluna gittim.
bebeğim hastalandı yine burdaydım.
ama bu sefer ki fazla ağır oldu . sanırım 3 gündür yaşadığım sırtımdaki bu yükü ve burdaki yorumları daha fazla kaldırmaayacağım.

herkese teşekkürler . Kadınlar kulübü benim için yok artık.

Yazık ya çok üzüldüm insanın başına hersey gelebilir gercekten övmeyeceksin bende önceden çok överdim şimdi hiç övmüyorum nolur nolmaz Allah kimseye vermesin bu arada adamın burcu ne yengeç mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ne olursa olsun bilmek isterdim ve bence hepimiz bilmek isterdik

Sizin yerinizde olsam arkadaşımın bi şekilde bu durumdan haberdar olmasını sağlardım hatta bu konuda hep aklıma bir hadis gelir "haksızlığa karşı susan dilsiz şeytan gibidir" Susamam tutamam kendimi

Ama haklı olarak siz de kötü duruma düşmek istemiyorsunuz

Bence o arkadaşınıza sahte bir hesaptan mail atın ya da sadece onun eline geçmesini sağlayarak bir mektup yazın isminizi vermeden

Durumu olduğu gibi anlatın yalnız bu konudan kocasına kesinlikle bahsetmemesini bahsederse kocasının inkar yoluna gidip bu duruma bir önlem alacağını ve gerçekleri öğrenme şansının kalmayacağını, bir gün ailemin yanına gidiyorum diye evden çıkmasını ve o bahsettiğiniz kadının adresini vererek orayı gizlice gözlemesini kocasının girdiğini görürse gidip baskın yapmasını yazın

Bırakın "yuva"sını yıkıp yıkmama kararı bundan sonra arkadaşınıza kalsın ama ne olursa olsun bilmeye hakkı var susarak aptal yerine konulmasına müsade etmiş oluyorsunuz.

Hicbir kadin boyle kandirilmamali aldatilmamali.. Benim ilk esim de aldatti öğrendiğim dakika bosandim ve sonradan cevremde biz biliyorduk soyleyemedik diyen tum arkadaslarimi eledim. Birakin kandirilmayi o kadinla cinsellik yasarken birsuru hastalik var kadin bu kadar rahatsa ne malum tek partneri esimdi yani birsuru adamdan hastalik kapabilir esimde bana bulastirabilirdu. Duyguyu gectim bir de bu boyutu var isin. Isminizi vermeden disardan arayin bir sekilde esini takip et falan diyerek kadini kurtarin. Ve inanamiyorum şu eslerine sonsuz inanan guvenen yucelten tiplere

Bir olayi aktaracagim herkes gözünü acsin diye.. Selim Bey diye bir is arkadasim var adam mukemmel esine ogluna.. Varlikli biri ve esi de manken gibi bir kadin yani adam esim bakimsiz vs diyemez kadin evinde isinde cok ozenli. Adamin iki hatti daha var işyerinde cekmecede..Bir ev kiralamis isyerine yakin on dakika mesafede ve esini resnen aldatıyor.. Hatta 50 yasinda adamin universite ogrencisi sevgilisi var kiza ev tutmus kiz da memnun adamda.. Esi sevgi kelebegi gibi ucusuyor kiyamam.. ve bu adam cevrede beyefendi esine bisey olsa yasayamaz denilen ornek kisilik

Ya kocası Ebru'yu aldatmıyorsa? Ya eşiniz doğruyu söylemiyorsa. Kusura bakmayın ama erkekler bazen böyle saçmalıklar yapabiliyor. Yakınlarında örnek sayılabilecek bir eş olduğu zaman, 'aman benim karım da görüp istemesin, aman benim hatuna kötü örnek olmasın' tarzında saçma düşüncelerle, sizden de kimseye söylemeyeceğinize dair söz aldığı için böyle birşey yapmış olamaz mı? Düşünün Ebru'nun mükemmel eşinin Ebru'yu aldatabileceğine hemen ikna olabildiğinize göre sizin de erkeklere karşı çok güveniniz yok. Dolayısıyla eşiniz böyle birşey yapmış olabilir aslında. O yüzden hiç karışmayın. Sizi ilgilendirmez.

Çoğu yorum araya girme senden billirler yuvayı yıkmaya çalışıyorsun sanılır yönünde olmuş fakat ben tam tersini düşünüyorum.

Arkadaşım benim enayi yerine konmamı görmezden geliyorsa, ben aldatılırken bunu bana söylemiyorsa arkadaşlığımı bitiririm. Başıma geldi öğrendiğim an terkettim. Ben şey ee o kızla görmüştüm de sana söylememiştim diyen arkadaşı da önce güzelce haşlayıp sonra hayatımdan çıkarmıştım.

çok zor bir durum söylemek isterdim bana söylenmesini istediğim gibi fakat herkezin kişiliği bir değil dönüp sana derse sen benim mutluluğumu kıskandığın için böyle diyorsun falan sonuçta böyle iyi bir kocaya güveniyordur eşide sonuna kadar inkar edersede sen kötü olduğunla kalırsın :50:

Bir olayi aktaracagim herkes gözünü acsin diye.. Selim Bey diye bir is arkadasim var adam mukemmel esine ogluna.. Varlikli biri ve esi de manken gibi bir kadin yani adam esim bakimsiz vs diyemez kadin evinde isinde cok ozenli. Adamin iki hatti daha var işyerinde cekmecede..Bir ev kiralamis isyerine yakin on dakika mesafede ve esini resnen aldatıyor.. Hatta 50 yasinda adamin universite ogrencisi sevgilisi var kiza ev tutmus kiz da memnun adamda.. Esi sevgi kelebegi gibi ucusuyor kiyamam.. ve bu adam cevrede beyefendi esine bisey olsa yasayamaz denilen ornek kisilik

Arkadasim cok haklisin hic guvenmeyeceksin ben de su hastalik konusunda korkarim.hem duygusal olarak yikima ugruyoersun hem de saglik.rahimagzi kanserinw bile yakalanabilursin.evlerden irak

Bencede söylersen senden kötüsü olmaz ve inanmaz bile sana. Kıskandığını bile düşünebilir. Siz bile, eşim anlatmasaydı inanmazdım demişsiniz.
Ancak karısı kendi gözleriyle görmeli ki inansın.

Back
X