Yok daha gelmedi. Gelmez herhalde bu gece arabada uyur muhtemelenGelmedi mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok daha gelmedi. Gelmez herhalde bu gece arabada uyur muhtemelenGelmedi mi ?
Ama bugünleri düşünüp silceklerdi o resimleri. Eşiniz de çok abartmış bu ne ya ergen gibiBi an çok sakin oluyorum bi an bu saatte hayla dışarda olduğunu düşününce çıldırasım geliyor yani. Yahu resimler bende değildi.. valla sakin olabilirim inşallah
Bırak uyusun bi tutulsun da aklı başına gelir :))Yok daha gelmedi. Gelmez herhalde bu gece arabada uyur muhtemelen
Yaa döner gelir, gelmezse zaten bunu bahane etmiştir, sen ne kadar rahat ve sakin görünürsen o da ona göre sakinler, yok gerilip stres yaparsan üstüne üstüne gelir, döndüğünde eşinin huyuna göre taktik yapmalısınBi an çok sakin oluyorum bi an bu saatte hayla dışarda olduğunu düşününce çıldırasım geliyor yani. Yahu resimler bende değildi.. valla sakin olabilirim inşallah
Ahhh kardeşşşş ahhh ben şaklamış olsam gam yemem bi akrabanın telefonunda görmüş yanlışlıkla yahu salak mıyım ben neden saklayayım ilahi siz :)Kardeeeeşş, ben eşimin öyle fotoğraflarını görsem cinnet geçiririm ,sebep arama ,hatalisin. .aile fotoğrafı çekmiş ve saklamissin resmen ..niyet neydi ? Esin görünce ne dusunmeliydi? Neden eşinden öncesini hatirlatacak detaylar saklıyorsun hala ? Anı deme yada en azından eşine deme ,başlar anının gelmişine geçmişine ..ben de olsam başlarım ..eşimin eskisi ,evimde !!!!!!! Yok artık ..ben bide benimkinin topuklarına sıkarım, seninki sana yapmasın tabi :) beni seviyorsun ,benimle evlendin ama eski sevgilinin fotosunu saklıyorsun ? Az bi otur mantıklı düşün ,bu sebepten bosanilmaz ama ciddi süründürülür. .
Ama siz konuyu okumamışsınız konu sahibiyle ilgisi yok mevzunun. Akrabanın birinde denk gelmişKardeeeeşş, ben eşimin öyle fotoğraflarını görsem cinnet geçiririm ,sebep arama ,hatalisin. .aile fotoğrafı çekmiş ve saklamissin resmen ..niyet neydi ? Esin görünce ne dusunmeliydi? Neden eşinden öncesini hatirlatacak detaylar saklıyorsun hala ? Anı deme yada en azından eşine deme ,başlar anının gelmişine geçmişine ..ben de olsam başlarım ..eşimin eskisi ,evimde !!!!!!! Yok artık ..ben bide benimkinin topuklarına sıkarım, seninki sana yapmasın tabi :) beni seviyorsun ,benimle evlendin ama eski sevgilinin fotosunu saklıyorsun ? Az bi otur mantıklı düşün ,bu sebepten bosanilmaz ama ciddi süründürülür. .
Valla inşallah öyledir arabada uyuyordur umarımBırak uyusun bi tutulsun da aklı başına gelir :))
Gelmeyip napicak bence çok saçma bi sebepten evi terk etmiş. Evde bulsa neyse de baskasinda görmüş.Yok daha gelmedi. Gelmez herhalde bu gece arabada uyur muhtemelen
Döndüğünde yüzüne bakmamayı düşünüyorum bana bu yüzden bu kadar tepki verdiği için. Benim eşim ona iyi davrandıkça popisi kalkan tiplerden iyice havalara girer sanki ben hatalıymışım gibiiiYaa döner gelir, gelmezse zaten bunu bahane etmiştir, sen ne kadar rahat ve sakin görünürsen o da ona göre sakinler, yok gerilip stres yaparsan üstüne üstüne gelir, döndüğünde eşinin huyuna göre taktik yapmalısın
Bunun dışarda takılası vardı da bu konuyu mevzu yapıp ordan mı yürüdü acaba? Yani bahane etmiş sanki bunu kendini dışarı atmak için?Valla inşallah öyledir arabada uyuyordur umarım
Hıh aynen bunu demek istiyorum ben de olsam sizin gibi davranırdım, ah vah derseniz iyice abartır çünkü.. aman erkek değil ki hepsi çocuktan beterDöndüğünde yüzüne bakmamayı düşünüyorum bana bu yüzden bu kadar tepki verdiği için. Benim eşim ona iyi davrandıkça popisi kalkan tiplerden iyice havalara girer sanki ben hatalıymışım gibiii
Şimdi yazmış kendisi de ..konusuna yazsaydı okurdum .tek tek okuyamadım tüm yorumları,disardaydim..okuyacağım ..Ama siz konuyu okumamışsınız konu sahibiyle ilgisi yok mevzunun. Akrabanın birinde denk gelmiş
Aynen öyle valla ben o yüzden kendimde hiç hata görmüyorum hemde hiçGelmeyip napicak bence çok saçma bi sebepten evi terk etmiş. Evde bulsa neyse de baskasinda görmüş.
Başkasının silmedigi fotodan sizi sorumlu tutamaz ya.
Aaa aaa ne münasebet ? Hangi cüretle senin eski fotoğrafını saklar ? Eşine durumu izah etmende yardımcı olmalı. .onun yüzünden b.ka sarmış iş ..ben de dedim evde mı gördü acaba ...Ahhh kardeşşşş ahhh ben şaklamış olsam gam yemem bi akrabanın telefonunda görmüş yanlışlıkla yahu salak mıyım ben neden saklayayım ilahi siz :)
Aynen öyle valla yani öyle bir insan olmasaydı ben zaten çoktan hatasız da olsam konuşurdum tatlılıklar yapardım alırdım gönlünü ama yok yaramıyor buna iyice ego tavan oluyor sonraHıh aynen bunu demek istiyorum ben de olsam sizin gibi davranırdım, ah vah derseniz iyice abartır çünkü.. aman erkek değil ki hepsi çocuktan beter
İşte böyle işgüzarlar yüzünden yuvaların huzuru kaçıyo. Ayıp ya garezi varmış gibi.. şahsen ben arayıp o akrabaya haddini çoktan bildirmiştim..Aaa aaa ne münasebet ? Hangi cüretle senin eski fotoğrafını saklar ? Eşine durumu izah etmende yardımcı olmalı. .onun yüzünden b.ka sarmış iş ..ben de dedim evde mı gördü acaba ...
Olsun canım saol yinedeŞimdi yazmış kendisi de ..konusuna yazsaydı okurdum .tek tek okuyamadım tüm yorumları,disardaydim..okuyacağım ..
Yok canım ya salak mıyım evde saklayayım allasenAaa aaa ne münasebet ? Hangi cüretle senin eski fotoğrafını saklar ? Eşine durumu izah etmende yardımcı olmalı. .onun yüzünden b.ka sarmış iş ..ben de dedim evde mı gördü acaba ...
Onunla çok da alakası Yok canım olayın ya o resimleri geçerken benim resmimi görmüş aa açsana bakayım demiş açmak istememiş ama sonradan eşim bakmış bir şekilde ya of ben ne yapayım boşanırsa boşansın mı acaba yaİşte böyle işgüzarlar yüzünden yuvaların huzuru kaçıyo. Ayıp ya garezi varmış gibi.. şahsen ben arayıp o akrabaya haddini çoktan bildirmiştim..