Kocam evi terketti

Adamın boşanma niyeti vardı ki demek eline geçen ilk kozu akıllı bir şekilde kullandı. İşin kokusu çıkar merak etme.
Bilmiyorum çok iyiydik bu kadar oynamış olamaz herhalde yani ki bunu hakime söylesek Güler sanırım

Geçmişte olan bir olay o dönemde hayatınızda olmayan hiç kimseyi ilgilendirmez. Bu sizin tercihleriniz. Kendisinin hiç sevgilisi olmamış mı acaba ne saçma düşünmüş. Burda yanlış olan fotoğrafların hala durması. Adam yanlış olaya takılmış :işsiz:
Resimler bende durmuyor ki.. kendisinin de sevgilisi olmuş tabiki ve benim de olduğunu biliyordu

Bosanma niyeti varmis. Eline koz gecmis.
Eski konunda siz zaten bosanmiyor muydunuz?
Evet ama düzelttik sonra herşey çok iyiydi yani bir görseniz baya iyiydi ben zaten alttan alan bir insan değilim yani tavrımı koydum hep o da buna uydu yani bu resimler yüzünden tartışmamız çok kötü oldu kafam çok karışık

Evet ama düzelttik sonra herşey çok iyiydi yani bir görseniz baya iyiydi ben zaten alttan alan bir insan değilim yani tavrımı koydum hep o da buna uydu yani bu resimler yüzünden tartışmamız çok kötü oldu kafam çok karışık
Siz duzelttiginizi zannedebilirsiniz de o bun
Duzeltmemissiniz sadece sorunlarin ustunu ortmussunuz demek ki. O da biriktirmus biriktirmis en son bu olay olayi bitirmus demek ki. Eski sevgilinizin resminin ne isi var hala onu da anlamis degilim..

Adı üstünde eski yani geçmişinizi silemezsiniz sonuçta ve geçmişinizi gizlememişsiniz de biliyormuş ve bunu kabul ederek sizinle evlenmiş.Ayrıca fotoğraflar sizde de değilmiş başka bir akrabanın telefonundaki fotoğrafın sorumlusu siz olamazsınız. Bunun için boşanmak istemek tamamen aranan bir bahaneymiş gibi görünüyor yani o zaten açık arıyormuş

Giden gitmiş gittiğinde bitmiştir bahane aramış hırbo
Üzülme o kedi oraya gelecek diye meşur söz varya döner gelir sana kürkçü dükkanı misali koy bir çay bitki olsun varsa ıhlamur iç yat kafan rahat olsun
En Büyük KK:eğlence:

Siz duzelttiginizi zannedebilirsiniz de o bun

Duzeltmemissiniz sadece sorunlarin ustunu ortmussunuz demek ki. O da biriktirmus biriktirmis en son bu olay olayi bitirmus demek ki. Eski sevgilinizin resminin ne isi var hala onu da anlamis degilim..
Akrabamızın telefonundan çekilmiş resimlerdi kalmış orda işte bilmiyorum onu biraz tanıyorsam böyle bir niyeti Yok gibiydi gerçi çok kurnazdır olmuş olabilir

Adı üstünde eski yani geçmişinizi silemezsiniz sonuçta ve geçmişinizi gizlememişsiniz de biliyormuş ve bunu kabul ederek sizinle evlenmiş.Ayrıca fotoğraflar sizde de değilmiş başka bir akrabanın telefonundaki fotoğrafın sorumlusu siz olamazsınız. Bunun için boşanmak istemek tamamen aranan bir bahaneymiş gibi görünüyor yani o zaten açık arıyormuş
Bilmiyorum kafam çok karışık öyle olabilir üzülüyorum ama aynı zamanda belkide boşanmamız için vesiledir belkide diyorum

Giden gitmiş gittiğinde bitmiştir bahane aramış hırbo
Üzülme o kedi oraya gelecek diye meşur söz varya döner gelir sana kürkçü dükkanı misali koy bir çay bitki olsun varsa ıhlamur iç yat kafan rahat olsun
En Büyük KK:eğlence:
Ya tavsiyeleriniz yüzümü güldürdü gerçekten çok doğru en iyisi akışına bırakmak film izliyorum bitince duş alıp yatıcam valla amaaan

Döndüm etiketlere baktım, Allah da seni güldürsün.

Sevgili konu sahibi, eski sevgili fotoları ne geziyor evde hem de ailenizle falan, gitmekle abartmış ama siz de hatalısınız. Siniri geçince döner siz de sakin olun
Bi an çok sakin oluyorum bi an bu saatte hayla dışarda olduğunu düşününce çıldırasım geliyor yani. Yahu resimler bende değildi.. valla sakin olabilirim inşallah

Merhaba eşim evi terketti şuan evde değil sebebi eski erkek arkadaşımla ailemle ailesiyle beraber resimler görmesi. Bunlar eski resimler. Eşimle tanışmadan önce çekilmiş resimler.

Benden bosanacağını söyledi eve gelmedi hayla öyle bir sinirle çıktı ki telefonunu anahtarını bile bıraktı çıktım aradım sokaklarda arabası yok

Arabaya binip gitmiştir
Ya bir insan bu yüzden boşanır mı..
Aramız da gayet iyiydi bugün ikimizde işteydik çok güzel mesajlastik konuştuk filan..

Çok sinirliydi durdurmaya çalıştım çıkarken beni ittirdi filan ne yapacağım bilmiyorum..
Kardeeeeşş, ben eşimin öyle fotoğraflarını görsem cinnet geçiririm ,sebep arama ,hatalisin. .aile fotoğrafı çekmiş ve saklamissin resmen ..niyet neydi ? Esin görünce ne dusunmeliydi? Neden eşinden öncesini hatirlatacak detaylar saklıyorsun hala ? Anı deme yada en azından eşine deme ,başlar anının gelmişine geçmişine ..ben de olsam başlarım ..eşimin eskisi ,evimde !!!!!!! Yok artık ..ben bide benimkinin topuklarına sıkarım, seninki sana yapmasın tabi :) beni seviyorsun ,benimle evlendin ama eski sevgilinin fotosunu saklıyorsun ? Az bi otur mantıklı düşün ,bu sebepten bosanilmaz ama ciddi süründürülür. .

X