Kocam evi terk etti(Azerbaycanlıyım, yazım hatalarım olabilir)

Sende az kitap oku
Sen de biraz kitap oku
Bence siz de imla kılavuzu okuyun:)

Azeriler bu konuda efsane ve kadinlarin benim gordugum pek degeri yok. Erkek ne diyosu o. Erkegin ailesi kral. Kadin koca ailesine hizmetci. Sonra ben bunlari yaxinca Azeriler gelip beni lincliyo. Furun la beni bxhxhx
Haksızlık yapıyorsun çünki hepsi öyle değil.Ona bakarsak bende türk erkekleri için haberlere ve burada açilan konulara bakarsak hepsi anneci şiddete düşkün ailesinin sözünden çıkmıyor kadını umursamıyor diye düşünmeliyim burası çogunluk türk çunki türk sitesi.Ama herkes öyle değil haksızlık neden yapayım iyi aile babası erkekler de var.Bizimde çok rahat güzel kendi evi barkında iyi erkek ailesi olan aileler çok.Hepsini tek tek gezdinde gördündemi böyle konuşuyorsun?Genelleme yapılmasını asla doğru bulmuyorum doğru değil zaten.Linç degil gerçegi söyluyorum.

Ama gelin hazir zaten kolelige konuda. Gel kendimj duzelticem dedim gel cozucrm dedim halledicem dedim. Hem calisiyo hem evde hizmet ediyo adam o hizmetten memnun degil.

Daha kaç kere kulağından tutup eve getireceksin ki ? Yalama olmuş vida bile yerine oturmuyor.

Cok gordum hepsini tek tek gezmedim. Gorduklerimin cogu boyleydi. Bu benim gozlemim, izlenimim. Baskasi gider hepsi asiri centilmendi der. O onun fikridir beni baglamaz.

Cok gordum hepsini tek tek gezmedim. Gorduklerimin cogu boyleydi. Bu benim gozlemim, izlenimim. Baskasi gider hepsi asiri centilmendi der. O onun fikridir beni baglamaz.
Benim de gördüğüm çoğu türk böyle ama haksızlık yapmayı sevmiyorum bir kısmı öyle diye hepsi öyle diyemem çünki hepsini tanımıyoruzya.Ben en çok kadına şiddeti ve ölümünü Türkiye'de görüyorum maalesef biz de kadına şiddet bu kadar yok ama bizde de var.Bu ülke de ben yaşadığım için sizden daha iyi bildiğim için tabiki de yanlış bir şey söyleniyorsa fikrimi ve yanıldığınızı söyleye bilirim.

Ha Azerisiniz siz ok.

Adam istemiyor işte gidip gidip duruyor niye sürekli eve getirmeye çalışıyosun?

Burada kızıyorlar Azeri erkeklerine laf edince ama böyle kaçıncı konu?

Azerbaycan’dan yazdığını belirtmesine rağmen bomboş dalga geçenler neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum ama kitap oku diyenlerin komik duruma düştüğü muhakkak

Konu sahibi ana kuzusu olan bir erkeği değiştirmen imkansıza yakın sen ancak bir süreliğine değiştirdiğini düşünürsün ama değişmez. Bunun dışında sizin kültürünüzde bize nazaran erkeğin ailesine düşkünlüğünün daha fazla olduğunu biliyorum yani hal böyleyken ana kuzusu bir erkekle evlenmeyi en başta sen tercih etmişsin sonuçlarınında farklı olmasını beklemek absürd olurdu.

Bir de egosu için araba aldı demişsin benim kuaförüm Azeri asıllı ondan duyduğum Azerbaycan’da çoğunluk hep Gürcistan’dan arabalarını getiriyor öyle olmasa da araba fiyatları burdaki gibi pahalı değil hani neyin egosunu kasıyor ki bu adam?

Tekrar okudum açıkçası sizde de hata var adam sizi terk etmiş çocuğun doğum gününü bahane edip geldiğinde ilişkiye giriyor. Sonra yine çekip gidiyor. Pardon ama neden ilişkiye giriyorsunuz? Resmen sizi kullanıyor. Sizi sahiplendiği falan yok köle gibi görüyor daha açık nasıl gösterebilir bunu davranışlarıyla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…