- 15 Şubat 2015
- 13.304
- 46.877
Edevlete giris yapin, arama kismina uyap yazin, badka bir sayfaya yonlendirecek. O sayfada sorgulama kismi var, orada cikarTc si ile mi bakiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edevlete giris yapin, arama kismina uyap yazin, badka bir sayfaya yonlendirecek. O sayfada sorgulama kismi var, orada cikarTc si ile mi bakiliyor
Çok huysuz ve zor bir insan ailesi önüne her şeyi getirmiş sorumsuz yetiştirmis zaten utusunu yapmazdım her işini benden beklerdi ortak seyler dışında yapmam çünkü iyilikten anlamaz bende ezik değilim.O zaman çok üzülmeyin sonumta siz biriktirmişsiniz asıl 8 yıl boyunca. Yani bir birikiminiz var. Onu peşinat yapıp uygun bir eve girebilirsiniz belki?
Ama ben de çoğunluk gibi evlilikte ayrı parayı düşünemiyorum. Ama herkes farklıdır, her evliliğin dinamiği farklıdır. Demek ki güven vermeyen bir adam. Keşke güven duymadığınız adamla evlenmedeydiniz ama artık çok yıllar geçmiş o hatanın üstünden. Bu arada yemek ütü için bana bağıracak olan adama o ütüyü yediririm. Ne biçim hadsiz adam bu? Beğenmiyorsa ütüyü de yemeği de o yapsın. Siz bulaşıkları ve çamaşır yıkamayı alın madem? Valla çok ilginç bir adam. Bol sabır diliyorum size bu adamla.
Azar azar yollamış kazandıkçaHiç inandırıcı gelmedi
Telegramda tamam öyle gruplar çok fazla
Bol vaat pompaliyorlar
Ama adam mühendis ya
Kanar mı bunlara
Ben ev hanımıyım kanmiyorum
Ne demek parayı komple göndermek
Yani kimse yapmaz bunu
E devletini ele geçirirseniz tapu ve araç kaydı olarak da bakın derim ben
Bence hemen bir kredi işine girin.0,69 faizli ev olayını bir araştırın, sizin üzerinize olsun..Tek çare maaşıni bir borcs krediye bağlatmak ama nasıl artık onun birikimine güvenmiyorum
Siz bence once gercekten sikayetci olup olmadigini kontrol edin sonra affetme asamasina gecin. Eger sikayetci olmadiysa sizden para kacirmis olabilirArkadaşlar mesajlarınız için teşekkür ederim
Var mı benim gibi başına böyle olay gelen 1 ay geçti geçmiyor evde olunca daha çok düşünüyorum modum eksilerde
Yaşayanlar atlattınız mi nasıl
Sanki hiç geçmeyecek bu hayal kırıklığı
Allah bu günleri dertleri aratmasin
Para gittikten sonra şikayetçi olup olmamasını takmıyorum para saklayamaz tanıyorum onuSiz bence once gercekten sikayetci olup olmadigini kontrol edin sonra affetme asamasina gecin. Eger sikayetci olmadiysa sizden para kacirmis olabilir
Parayi saklamasi degil de sizden kacirmasindan yani baska birinin ustune gecirmesinden suphelendim ben. Ayrica sikayetci olmadiysa size yine yalan soylemis demek oluyorPara gittikten sonra şikayetçi olup olmamasını takmıyorum para saklayamaz tanıyorum onu
Soracağım ben gizli öğrenebilir miyim e devlettenParayi saklamasi degil de sizden kacirmasindan yani baska birinin ustune gecirmesinden suphelendim ben. Ayrica sikayetci olmadiysa size yine yalan soylemis demek oluyor
Soracağım ben gizli öğrenebilir miyim e devletten
Ayrica neden gizli ogrenmeye calisiyorsunuz ki? Aleni bir sekilde hesap sorma hakkinix var su anSoracağım ben gizli öğrenebilir miyim e devletten
Telefon şifresini de saklıyordu bu olaydan sonra bağırdım çağırdım ertesi gün verdi sildin biseyler dedimEsinizin sifresini biliyorsaniz ogrenebilirsiniz.
Aleni vermezse diyeAyrica neden gizli ogrenmeye calisiyorsunuz ki? Aleni bir sekilde hesap sorma hakkinix var su an
Telefon şifresini de saklıyordu bu olaydan sonra bağırdım çağırdım ertesi gün verdi sildin biseyler dedim
Aleni vermezse diye
Başka bi iş olduğunu zannetmem ama varsa terk ederimBen olsam coktan cinnet gecirmistim sanirim sizin elinizde su an bir koz var. Banka hesap dökümünden, verdigi ifadeye kadar size gostermek zorunda. Eger paylasmazsa bu iste baska bir is var demektir.
Affetmeden once aklinizdaki soru isaretlerini giderin. Affettikten sonra hesap sorma hakkiniz olmayacak, affetmeseydin ayrilsaydin deyip gececek. Sonuc itibariyle bir ev parasi ortadan kaybolmuş.Başka bi iş olduğunu zannetmem ama varsa terk ederim