Kocam Ev Paramızı Borsa Dolandırıcılarına Kaptırdı...

Neden işime gelmesin bende biseylerin peşindeyim ve çok üzgünüm

Umrumda olmasa buraya kadar açmazdım anlamaya çalışıyorum şifresini de aldım

Bakin ben Interneten çok araştırma yaptım dolandırılıyir ama yok buhar oldu diyor

Kadin calistigi icin adam birikim yapmaya firsat buldu ancak kadinin parada hakki oldugunu kabullenemiyor. Bu yuzden anne, baba, kardes vs uzerine o parayi yolladigini düşünüyorum.
Ben bir ev parasini dolandiriciya kaptirsam kendimi adliye koridoruna kitlerdim herhalde. Maliyeye bile şikayet ederdim vergi kaçırıyorlar diye. Kaldi ki spk asla pesini birakmaz dediginiz gibi buyuk suc cunku

Şimdiye kadar ailesine verdi oda ev dersindeydi böyle bisey yapacağına inanmam öyle bişey varsa biter zaten

Şimdiye kadar ailesine verdi oda ev dersindeydi böyle bisey yapacağına inanmam öyle bişey varsa biter zaten

evin kredisini size odetebilseydi ev isterdi. Kendisi kredi cekip onu oderken birikim yapamayacagi icin ev almak istemez. Cunku alsa bile alinan eve ortak olacaksiniz. Nakit para oyle mi? Bakin para ucuverdi, ne aciklama yapabiliyor ne sikayetci oluyor. Muhtemelen ailesine yolladi merak etmeyin ailesi ya ev alir ya araba alir yakinda, onlarda da bir lira hakkiniz olmaz.

Sizin öyle mi olmuştu
Ama ben tanıyorum ailesine vermeyi bıraktı

Bakin ben Interneten çok araştırma yaptım dolandırılıyir ama yok buhar oldu diyor
huzun98 size anlatamadığımız parayı elden verirseniz ispatı olmadığından şikayet de etseniz bir sonuç alamazsınız, adam buhar olur gider ama eşiniz para transferini banka üzerinden yapmıştır ve banka üzerinden yapılan para transferi takip edilebilir, eşiniz SPK’ya MASAK’a savcılığa suç duyurusunda bulunsa parayı gönderdiği kişiye soruşturma açılır, isim var soyad var para yatırılan banka hesabı var diyoruz.
Aynen, benimde yapacağım sizinle aynı olur, spk mevzuatını biraz bilirim, siz SPK’ya bana borsada kazanma vaadinde bulundular paramı yöneteceklerini söylediler dolandırdılar, isim soyad bu para yolladığım hesap bu deseniz, hemen masak savcılık spk harekete geçiyor, dolandıranın kendi hesabı, eşinin, çocuklarının, anne babasının, kardeşinin banka hesapları inceleniyor, kimler para yatırmış, ne kadar yatırmış hepsi tek tek çıkarılıyor, belli meblağ üzerinde para yatıran herkes ifadeye çağırılıyor, niye yatırdın diye soruyorlar, borsada para kazanmak için diyenlerin ifadeleri delil kabul ediliyor ve mahkeme açılıyor, olay sizin davanız olmaktan çıkıp spk davasına bile dönüşebiliyor, eğer olay spk davasına dönerse elde ettiği maddi menfaatin 5 katından az olmamak kaydıyla para cezası ve kafadan en az 2 yıl hapis cezası, bunu internet üzerinden yapması cezayı katlayabiliyor.

Kripto dolandırıcıları yakalandı da, çiftlikbank sahibi keza öyle, bu eşte bir şey var.

Neden bu daha kötü güven kırıcı
dolandırcı sitesine kaptırmasından iyidir . ikisi de güven kırıcı. ama ailesinden ileride geri alma şansınız olur diğerlerinden alamazsınız

Attığı sayfa yabancı fark eder mi

Benim de eşim iddia oynuyor, çok para kaybetti. Boşanacağım eninde sonunda. Kendimi garantiye almak için eşime zorla Noterden mal ayrılığı sözleşmesi imzalattım. Kredi çektim ev aldım. Siz de böyle bir şey yapabilirsiniz

huzun98 arkadaşları dinle, bak ne güzel yorumlarla yönlendirme yapmışlar, o kadar paraya buhar oldu uçtu diyip üstüne soğuk su içip gitmezsin. peşine düş olaylar bence de çok başka çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…