Evet 1 aydır geçmiyor öfkem üzüntüm sabırlı olmaya çalışıyorum ama unutamiyorum bu yaptıgı hata onu adam edecek mi bilmemÖyleydi de böyleydi ee ne yapalım yani?
Adam ortada karakteri ortada yaptıkları ortada. Kafanızda kurduklarınızı cümlesi cümlesine buraya yazacagınıza bir aksiyon alın.
Yoksa ne kadar konuşssanız düşünseniz boş. Böyleleri düzelmez iyileşmez ama sizin saglıgınız gittikce kotuleşir ki bence kötüleşmiş de. Yazdıklarınız bana hiç saglıklıymışsınız gibi gelmiyor.
Size zaten boşanın boşanmayın diyemeyiz, siz böyle bir karar verecekseniz de kendiniz ölçüp tartar ona göre hareket edersiniz, bundan sonrası için siz ve çocuklarınız için hayırlı ne ise o olsun, eşinize aynı dilekte bulunamayacağım özür dilerim zira bana ne oluyorsa artık:)) akıllı gibi görünüp mantıksız davranarak size çocuklarınıza verdiği zarara çok sinirlendim.Bu evliliğin sonu ne olur bilmem ama şimdiki kararım bu bakalim ne olacak
Bu olayı duyunca ani karar verip seni bosuyorum deyip izin kullanıp gidecektim ama şimdilik kendi çıkarımı düşünüp bekliyorum ama ne olacak Allah bilir
siz çekseniz ne değişirdi ki, sizin maaşınız krediye giderdi, eşiniz evi geçindirirdi, sizin ihtiyaçlarınızı eşiniz karşılardı, hem maaşınızın tamamı krediye gitmezdi size de para kalırdı, artık olmuş bitmiş , yapacak bir şey yok, önünüze bakın,Ben peşinatı vermeye hazırdım ama sanki benim kredi cekmemi kendi kafası rahat olsun diye istiyordu bunu da yapmak istemedim parasına dokünmak istemeyen oydu
Ben ev için son sans verdim ama evler uçmuş burda isterim bütün maaşıni krediye versin yoksa artık ev düşünmeyip dünya kadar kredi versin evi çocukları geçindirsinn ben de araba alıp birikim yapacamBen olsam
Büyük olay çıkarır Adamın maaş kartına el koyarım bundan sonra tüm parayı ben yöneteceğim yoksa seni boşarım diye resti çekerim
Adama 1000 TL harçlık veririm tüm ödemeleri herşey ben yönetirim yeniden birikime başlarım ev peşinatı biriktiğinde kredi çeker alırım
Valla biraz peşinat varsa hemen kredi çektir adama ödesin beş kuruşsuz kalırsa da kalsınBen ev için son sans verdim ama evler uçmuş burda isterim bütün maaşıni krediye versin yoksa artık ev düşünmeyip dünya kadar kredi versin evi çocukları geçindirsinn ben de araba alıp birikim yapacam
Dua edin lütfen bende maaşını bir yere baglatirsam bir nevi içim sogurValla biraz peşinat varsa hemen kredi çektir adama ödesin beş kuruşsuz kalırsa da kalsın
Evler uçtu ama her geçen gün daha da uçacak heleki seçimde bişeyler değişmezse şu anki fiyatları mumla ararız
Hiç vakit kaybetmeden almaya bakın bence
Bilinmeyen sahte sitelerde oyun oynamış hayırsızBorsa diyorsun . Hisse aldıysa spkya bağlı nasış kaptırdı ? Spek hisse alıp satmaya çalıştıysa da yazık olmuş geçmiş olsun
Aynen yüklü miktarda kredi çektirin maaştan geriye bişey kalmasın aklı da başına gelir sizin maaşla da geçinirsinizDua edin lütfen bende maaşını bir yere baglatirsam bir nevi içim sogur
2 çocuğunuz varsa nereye kadar kirada amaç bize ev onun da maaşını krediye baglatmak ama olur mu bilinmezBen affedemezdim bunu tek kurus da saymam eline .Çocuklarla kendime harcarim bundan sonra
Evet planim bunlar bakalim dua edin içimi soğutacak eski neşemi enerjimi yerine getirecek biseyler olsunAynen yüklü miktarda kredi çektirin maaştan geriye bişey kalmasın aklı da başına gelir sizin maaşla da geçinirsiniz
Eve alamasanız bile araba aldırın bence
Maaşını bir yere değil kendinize bağlatın. Güvenimi kaybettin böyle devam edemem evin tüm ekonomik yönetimi bende olacak artık diyip maaş kartını isteyin.Dua edin lütfen bende maaşını bir yere baglatirsam bir nevi içim sogur
Sizin dediğiniz birkaç yıllık evlilikte çocuksuzlar falan olur. 8 yıl evlilik 2 çocuk olmuş daha beklenecek yeri kalmamış. Zaten kadının dediği zaman kredisiz bile ev alacak paraları varmış.O şekilde bit yeniği olmadan iş bitirici olmadığı için ya daha iyisi olursa ya daha ucuzu olursa diye de ev almayı bekleten çok var. Bu olayda direkt fesat düşünmeye gerek yok bence. Adamın hatası son olayda eşine haber vermeden borsada batırması
Çevremde evli çocuklu olup iş bilmez insanlar olduğu için bu tarz durumda kalanlar var maalesef. Birbirlerini dolandirmadıgina emin olduğum insanlar. Zaten dolandırıcıya bulaştığına göre konu sahibinin kocasi çok zeki biri de değilSizin dediğiniz birkaç yıllık evlilikte çocuksuzlar falan olur. 8 yıl evlilik 2 çocuk olmuş daha beklenecek yeri kalmamış. Zaten kadının dediği zaman kredisiz bile ev alacak paraları varmış.
Ben de 7 sene sonra aydım 3 yıl da direttim ev diye ve batırdım dedi en sonunda da
Evet çok fena olmuş. Bundan 2 yıl önce çok rahat ev alabilirdiniz.kocam mühendis ben öğretmen çok firsat geçti özellikle son 3 sene çok kolay ev alabilirdik almıyordu büyük ihtimall parasına kıyamıyordu ve uzun süre kredi odemek istemiyordu o giden parada başta eşim ve ailesi ve bir-çok kişi göz koymuştu Allah kimseye nasıp etmedi
Ev bakıp gösterip almamak niye peki benim mi kredi çekmemi istedi acaba.
Evimiz kira ve çıktığımızda çok yüksek olacak bir maaş kadar çok üzgünüm
Kiraya çıkarsak evin ihtiyacı derken onun maaşını elinden almama gerek yok sadece kendi parami koruyabilirimMaaşını bir yere değil kendinize bağlatın. Güvenimi kaybettin böyle devam edemem evin tüm ekonomik yönetimi bende olacak artık diyip maaş kartını isteyin.
Bakın o süklüm püklüm kocanız ne hale geliyor.. Gerçekten pişman ve kendini affettirmek düzeltmek isteyen bir adamsa bu dediğinizi kabul eder. Değilse-ki bence değil sadece eli güçlenene kadar numara yapıyor-nasıl çirkefleşecek kendi gözlerinizle görün.