Eşinizdir sözlerim ağır gelebilir ama ben erkek milletine karşı biraz önyargılıyım biraz da acımasızım galiba çünkü sitede nicelerinin hikayesini okuduk, para gittikten sonra vicdana oynamak denir eşinizin yaptığına, kötü niyeti yokmuş kim inanır? Ev almaya niyeti varsa niye sizin elinizdekilerle kendi birikimini birleştirip almadı şimdiye kadar?Bana diyorki niyetim kötü değildi size daha iyi ev almak icin
Ven saray değil normal bi ev istemiştim oysa
O kibir yapıyordu oysa
Bazıları elinde sıcak para sever ben kendi para mi koymaya hazırken o kıyamıyordu başkası kıydı işteEşinizdir sözlerim ağır gelebilir ama ben erkek milletine karşı biraz önyargılıyım biraz da acımasızım galiba çünkü sitede nicelerinin hikayesini okuduk, para gittikten sonra vicdana oynamak denir eşinizin yaptığına, kötü niyeti yokmuş kim inanır? Ev almaya niyeti varsa niye sizin elinizdekilerle kendi birikimini birleştirip almadı şimdiye kadar?
Kendiniz yazdınız kaptırdığı para 5-10 bin lira değil anladığım kadarıyla, Anadolu‘da ev alabilecek kadar bir tutardan bahsediyorsunuz, ev almaya niyeti vardı alsaydı o zaman, istediğiniz şehirden ev almaya yetmese de hatırı sayılır bir peşinat olurdu sizde evim oldu diye seve seve kredi borcuna dayanırdınız, eşiniz parayı kaptırınca hikaye yazıyor, size vicdanınıza oynuyor.
Bugün 1 milyon lira ederi vardı dediğiniz arabayı da satmış, eee amaç nedir? İnsan araba parasını bile peşinat yapar yine ev alırdı, caktım cektimleri başkasına inandırabilir ancak.
Başkası kıyar tabii, adamlar eşiniz gibi para hırsı olanları dolandırmak için profesyonel siteler kuruyorlar ağ atıp bekliyorlar.Bazıları elinde sıcak para sever ben kendi para mi koymaya hazırken o kıyamıyordu başkası kıydı işte
Eskisi gibi yemeği ütüyü bahane edip kavga çıkarmıyor bende yüz vermiyorum gelecekte değişeceğine dair söz verdi görecegizKoca hiç iyi niyetli gelmedi. Şimdiye evini arabasını koymuş olması lazımdı. Şimdi istediği kadar süt dökmüş kedi olsun su bulandı bir kere. Güvenelim yoldaş olalım mutlu olalım diye evleniyoruz. Siz evlilik boyunca tedbirli, ihtiyatlı davranmak zorunda kalmışsınız. Hesap kitapla geçmiş evliliğiniz. Eşiniz eş gibi değil de kuma gibi davranmış size. Her şeyi başınıza kakmış kaba davranmış. Ev, çocuklar, kendi kahrı ana babası tonla şeyle uğraşmışsınız belli. Süklüm püklüm oturması sizi yanıltmasın yakında amma da surat astın ha ne olmuş gittiyse benim param gitti diye çemkirmeye başlar. Şu an bir dönüm noktasındasınız. Hayat çizginizi şu an bu duruma karşı tepkiniz ve eşinizin tutumu etkileyecek. Sus pus olmanın dışında hatasını affetirmek için elle tutulur bir şey yapıyor mu? Yeni vaatler durumu düzeltmek için çabalar var mı? Sevgi dolu hayatı kolaylaştıran bir eş olsa böyle şeylerin tolere edilebileceğini düşünürüm düşmez kalkmaz bir Allah. Ama huyu suyu berbat adamlar bir de para pulu batırınca elle tutulacak bir şey de kalmıyor geriye. Hele çalışan bir kadınsanız bence zorlamayın ya.
Kendini çok akilli zannedip ben bilmiyormusum diye alay ederdi kibir onu böyle yaptıBaşkası kıyar tabii, adamlar eşiniz gibi para hırsı olanları dolandırmak için profesyonel siteler kuruyorlar ağ atıp bekliyorlar.
Ben de evim de olsun kenarda da param olsun isterim ama eşiniz gibi değil, elindeki paranın bir kısmını ev peşinatı yapsa, madem derdi borsadan kazanmaktı küçük bir kısmını da kendisi hisseye yatırsa bugün bunları konuşuyor olmazdık, en fazla aldığı hisse biraz düşer geri toplardı, kendi yatırım yapmayı bilemiyorsa tüm birikimi sizin elinize bıraksaydı yine bunları konuşmazdık, sen eşine güvenme elin dolandırıcısına güvenip para gönder, çok zeki adammış maşallah
Ben paramı sakinmadim sadece kredi çekmedim her şeyin benim üstüme kalması stres demekEvlilikte sen ben çok garip geliyor bana.
Ev beğenip bunu alıyoruz deseydiniz keşka ama siz eşinizden paranızı sakındığiniz icin o da sanırım almak istememiş. Parayı kaptirdigina emin misiniz? Sizden para saklıyor olabilir mi?
Ben peşinatı vermeye hazırdım ama sanki benim kredi cekmemi kendi kafası rahat olsun diye istiyordu bunu da yapmak istemedim parasına dokünmak istemeyen oyduevlilikte senin paran benim param varsa, birbirine güven yoksa, o evlilik iki adım ileriye gitmiyor malesef,
Bu yıllardır düzelmeyen leş adamla sonunda stresten üzüntüden kanser olacagınıza köye annenizin yanına tayin alıp mis gibi çocuğunuzla organik ve huzurlu yaşarsınız.Zamanında araba aldırdım burnumdan getirdi gitti sattı şimdi o araba 1 milyona yakın ahımi aldi olan hepimize oldu hayallerim yıkıldı
Sizin gibi evine evliliğine dört elle sarılmış kıymet bilen insanlarla yapılan evlilikler için yazıyorum, böyle kıymet bilen insanlarla evlenen kişiler büyük yatırımlarda büyük kararlarda eşini yok sayıyorsa, kendi parasını kaçırıyorsa benim gözümde hiç değerleri yok, böyleleriyle evlilik eziyet.Kendini çok akilli zannedip ben bilmiyormusum diye alay ederdi kibir onu böyle yaptı
Ben onu mal sahibi yapmaya çalıştım kıymet bilmedi
Bilmeden konuşmayın lütfen durumlar müsait olsa meselâ bekarken aldığım bi evim olsa giderdim anneme gitsem tayin çıkmaz köye gitsem 2 küçük çocuğun eğitimi ve bu adamın biraz parasını yiyip kötü davranmak istiyorumBu yıllardır düzelmeyen leş adamla sonunda stresten üzüntüden kanser olacagınıza köye annenizin yanına tayin alıp mis gibi çocuğunuzla organik ve huzurlu yaşarsınız.
Bir de memursunuz, ev hanımları yapıyor sizin yapamadığınızı.
Kendinize nasıl bunu yapıyorsunuz ya aklım almıyor vallahi. Kusura bakmayın da sizin zihniyetinizdekilerin okuyup memur olmasına bile şaşırıyorum.
Öyleydi de böyleydi ee ne yapalım yani?Ben böyle bi aptallık yapacağını bilsem oturduğumuz evi zorla da olsa aldırırdim ama kötü bi huyu da varki bişey çıkınca sen istediin sen yaptın senin yüzünden derdi bıktırirdi
Bu evliliğin sonu ne olur bilmem ama şimdiki kararım bu bakalim ne olacakSizin gibi evine evliliğine dört elle sarılmış kıymet bilen insanlarla yapılan evlilikler için yazıyorum, böyle kıymet bilen insanlarla evlenen kişiler büyük yatırımlarda büyük kararlarda eşini yok sayıyorsa, kendi parasını kaçırıyorsa benim gözümde hiç değerleri yok, böyleleriyle evlilik eziyet.
Sağlıklı karşılıklı güvene dayalı evliliklerde eşler birlikte karar vermeli, bir adım atılacaksa bir yatırım yapılacaksa karşılıklı fikir alışverişi yapılmalı, anladığım kadarıyla eşiniz bugüne kadar sizin fikrinizi önemsememiş, her şeyi ben bilirim demiş, kibrinden burnunun ucunu göremez hale gelmiş, parayı kaptırınca sus pus.
Umarım söylediği gibi değişir ama ben pek ihtimal vermiyorum, eline yine para geçsin kaybettiklerimi kazanacağım deyip size de kükreyerek yine aynısını yapacak, 20’lik cahil çocuk değil ki hata yapmış düzelir diyelim, 40 yaşına yakın bir adam eşiniz, bugüne kadar kafası oturmadıysa daha da oturmaz, eşinizin 70’lik versiyonu vardı eşimin akrabaları arasında, adam eşinden çocuğundan sakındığını elin nitelikli dolandırıcılarına kaptırdı hem de defalarca, yine de akıllanmadı.
Büyük şehirde koleje mi gönderiyorsunuz sanki çocukları? Ne olacakmış köyde devlet okuluna gider.Bilmeden konuşmayın lütfen durumlar müsait olsa meselâ bekarken aldığım bi evim olsa giderdim anneme gitsem tayin çıkmaz köye gitsem 2 küçük çocuğun eğitimi ve bu adamın biraz parasını yiyip kötü davranmak istiyorum
Evet 1 aydır geçmiyor öfkem üzüntüm sabırlı olmaya çalışıyorum ama unutamiyorum bu yaptıgı hata onu adam edecek mi bilmemÖyleydi de böyleydi ee ne yapalım yani?
Adam ortada karakteri ortada yaptıkları ortada. Kafanızda kurduklarınızı cümlesi cümlesine buraya yazacagınıza bir aksiyon alın.
Yoksa ne kadar konuşssanız düşünseniz boş. Böyleleri düzelmez iyileşmez ama sizin saglıgınız gittikce kotuleşir ki bence kötüleşmiş de. Yazdıklarınız bana hiç saglıklıymışsınız gibi gelmiyor.