- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Merkurunu bilmiyorum canım da burcu akrep tabii böyle bı dili yok ama çenesi kv de yok o dereceAyy yazdım da düzenledim geri . Konu dışı diye Tepki gelirMerkür akrepler biraz sivridilli olur , çat çat söyler sonra da pişmanlık duyar
Adam kadının yanında değildir sadece sizsiz bi hava sahası istiyordurBenneden felaketım hanfendi soledıklerımde yanlıs olan ne kadın neden cevap verıyor ona gorustuklerını bılıyorım emınım gec gelıyor aksam telefonları acmıuor benı ınstagrmdan bıle engelldi
Basına gelmeden anlamaz ınsan napacagımı soruyorum destek ıcınAblacım doğru söyle fake misin.yalan mi bunlar.dalga geçelim diye yaptisan söyle hep beraber gırgır yaparız güleriz.
Konu sahibi o kadına hakaret ediyor burdakiler konu sahibine yükleniyor ve yüklenme biçimleri cok sert yapıcı değil yargılayıcı sen kim oluyorsun tarzında ve ağzının payını verme havasında yapılıyor bu da hoş değil ben soru soruyorum konu sahibine diyor mesela ama sorusuna baksan iğne çuvaldız dersiniz kibarca bakın hanfendi bu tarz kelimeler kullanmayın deyip açıklamasını aydınlatmasını yapıp öyle öne sürme yokHayır arkadaşım kimse artık olmuyor, bizim insanlara hakaret etme lüksümüz yok. Kimse kadının cevap vermesini haklı bulmuyor ancak kimseninde kimseye artık, bi bok deme hakkı bulunmuyor. İnsanımız şunu bir kavrasa çağ atlarız çağ.
Kadına ettiğiniz hakaretler?Benneden felaketım hanfendi soledıklerımde yanlıs olan ne kadın neden cevap verıyor ona gorustuklerını bılıyorım emınım gec gelıyor aksam telefonları acmıuor benı ınstagrmdan bıle engelldi
Ben bu burçlardan pek anlamam , bana da söyler misin ben neyim ? 14 Kasımda gün batarken doğmuşum .Ayy yazdım da düzenledim geri . Konu dışı diye Tepki gelirMerkür akrepler biraz sivridilli olur , çat çat söyler sonra da pişmanlık duyar
Arkadasıyla oturup belkı de aglıyor adam mutsuzum diye ondan gec gelip telefon acmıyor?Benneden felaketım hanfendi soledıklerımde yanlıs olan ne kadın neden cevap verıyor ona gorustuklerını bılıyorım emınım gec gelıyor aksam telefonları acmıuor benı ınstagrmdan bıle engelldi
Resmen başım döndü.Konu sahibi bu çeneyle biz değil aihm toplansa sizi aklayamaz.
Bi durun allah aşkına bu ne cazgırlık bu ne çirkeflik offff
Öyleler derken neyi kastettin açık olması onu öyleleştiriyor mu? Sevdik ama nasip olmadı demiş. Kusura bakmayın başkasını sevdiğini bildiğiniz adamdan üç çocuk yapmışsınız. Ne bekliyordunuz en başta evlenmeyecektiniz. Boşanmayarakta en büyük kötülüğü kendine yaparsın gönlü başkasında olanın yanında işi ne? Seni kale alsa kızına o kadının adıyla seslenmezdi. Onun yanında kendine saygını yitirirsinO da bende cok sevdım yazmıs mesajda ama benım kocam zaten oylelerime layık
Sadakat sorumluluğu olmasa her ahlaksızlığı yapabiliriz yani güzelmiş.Kadın neden suçlu ben anlayamadım .
Kadın bekar.
Adam evli . Evli olan adam . Eşine sadakat yükümlülüğü olan adam. Kadının mesaja cevap verip vermemesi sorun değil ki , sorun adamın kadına mesaj atması.
Valla kusura bakmayin da esiniz kapali degil diye elin kizini yari yolda birakiyor sonra kiz gidip biriyle evlenince bu mutaassip arkadas kendini ickiye veriyorsa ona hiiiiic acimam. Kadin da taaa 2011de evlenmis siz de bunun uzerine hala 2. Ve 3. Cocugu yapmissiniz. Ikiniz de hatalisiniz. Ex sevgiliye de helal olsun boyle basiretsizle ugrasmayip basmis tekmeyi.O kızım dugun gunu esım eve sabaha kadar gelmedi bende sosyalmedyadan kurcaladıgım ıcın bılıyodum o gun dugun oldugunu sabah karsı geldı eve ıcmıs bıde normalde ıcmez o gun ıcmıs
Dinledigi sarkılar bıtmez hep böyle kavussa anlardı ne oldugunu kavusamadı ya ondan kıymetli
Yani? Kocanız eski sevgilisine kavuşamadı diye mi kayınpederinize hep senin yüzünden deyip beddua ettiniz?Onun yuzunden evlenmemısler babası ıstememıs kız acık dıye oyle dedı kavga eederken
Konu sahibine yüklenme nedenleri bir hemcinsine boşandığı için artık, bi bok demeleri. Diğer sayfaları okursanız kaıdn kimseyi dinlemeyip hala kadını yerme, gömme peşinde. Benim kocam bana dürüst oldu, ben başkasını sevdiğini bile bile evlendim, üstüne bi de 3 çocuk yaptım diye sorgulamıyor bile. Ayrıca konu sahibi de adamdan parası için boşanmıyor çok belli yani.Konu sahibi o kadına hakaret ediyor burdakiler konu sahibine yükleniyor ve yüklenme biçimleri cok sert yapıcı değil yargılayıcı sen kim oluyorsun tarzında ve ağzının payını verme havasında yapılıyor bu da hoş değil ben soru soruyorum konu sahibine diyor mesela ama sorusuna baksan iğne çuvaldız dersiniz kibarca bakın hanfendi bu tarz kelimeler kullanmayın deyip açıklamasını aydınlatmasını yapıp öyle öne sürme yok
"gercek bir kadin haklari savunucusu karsisina aldigi kisiyi kazanmak ister "
Topu taca çıkarmaz.
Kadına artık demesi yanlış ama diğer kadının adamın buna ilgisi olduğunu bile bile ben de seni sevmiştim demesi çookkk yanlış benceSen kocaya diş geçir evvel, ne kadar ayıp elin kadınına hakaret ediyorsun durduk yere. Kadın bişey de yapmamış, yüz de vermemiş senin koca yalanıyor ciğerci kedisi gibi. Cesaret buyurup kötü evliliğini bitirmiş, onu artık diye aşağılayacak topluma rağmen. İnşallah kocan seni boşamaz da kimse sana artık diyemez..
Koçluk da baskın olabilirMerkurunu bilmiyorum canım da burcu akrep tabii böyle bı dili yok ama çenesi kv de yok o derece
Ya ben senin başına gelene üzüldüm.destek olmak da ister herkes ama sen çok sinirlisin.bosanman en iyisi.hatta o eşinin herseyini al ona da laf yok.ama rezil etme işlerine girme kendin ve çocukların için.surekli kavga etme ablacım.sakin ol biraz.Basına gelmeden anlamaz ınsan napacagımı soruyorum destek ıcın
Bosarım ama delil toplayıp rezıl edıp bosarım anca dıyorm