- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.803
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
İkisi de istese birlikte olmayı siz sadece kendinizi çoluğunuzu çocuğunuzu rezil edersiniz başka kimseyi değil.Neden onu benden kurtarıyo mesaj atmıs kadın cevap yzmıs unutmadıgını soylemıa neden terslemıyo kadın bende cok sevdım dıyo gorusuyolar cunku evlı adaml gorusuyo o kadın onuda rezıl edıcem yıne dıyorum gelen rahat etmeye parasına gelır zaten
Edecem neden etmeyeyım benım sütüm kesıldı memede bebegım vardı bu kocamın bunalımları yuzunden yanlarıma neden bırakayımKocanızı boşamaya cesaret etmiyorsunuz, ama kadını rezil edecekmişsiniz
Sizin bu kocaya bu kadar yapışmaktaki tek olayınız mesleğiniz, maaşınız, gururunuz olmaması.. adamı böyle kabul edip yeterki bana baksın modundasınız. herkesi kendiniz gibi sanıp kadına çocuklarımın rızkını yedirecek, gelen paraya gelir, mal da mal.. her mesajınız bunlarla dolu. Bir arabanız varmış ne malından bahsediyosunuz ev bile alamamışsınız kayınbabadan?Neden onu benden kurtarıyo mesaj atmıs kadın cevap yzmıs unutmadıgını soylemıa neden terslemıyo kadın bende cok sevdım dıyo gorusuyolar cunku evlı adaml gorusuyo o kadın onuda rezıl edıcem yıne dıyorum gelen rahat etmeye parasına gelır zaten
Ee sizde sizi sevmediğini başkasını sevdiğini bile bile rahat etmeye parasına mı gittiniz kocanızın? Kandırmamış, etmemiş doğruyu söylemiş, başka bir ihtimal kalmıyor çünkü. Sizde kocanızın parasına geldiniz demek ki, yine aynı sebepten ayrılmadığınız gibi.Neden onu benden kurtarıyo mesaj atmıs kadın cevap yzmıs unutmadıgını soylemıa neden terslemıyo kadın bende cok sevdım dıyo gorusuyolar cunku evlı adaml gorusuyo o kadın onuda rezıl edıcem yıne dıyorum gelen rahat etmeye parasına gelır zaten
Kocana napcan? Ben diyeyim, 4.bebe.Neden onu benden kurtarıyo mesaj atmıs kadın cevap yzmıs unutmadıgını soylemıa neden terslemıyo kadın bende cok sevdım dıyo gorusuyolar cunku evlı adaml gorusuyo o kadın onuda rezıl edıcem yıne dıyorum gelen rahat etmeye parasına gelır zaten
Başkasını seven biriyle evlenmek de çok akıl kârı değil benceEvli adama mesaj atan kadından ne hayır beklersin haksız da değil bence
Ne kadar parası var bu adamın çok merak ettimNeden onu benden kurtarıyo mesaj atmıs kadın cevap yzmıs unutmadıgını soylemıa neden terslemıyo kadın bende cok sevdım dıyo gorusuyolar cunku evlı adaml gorusuyo o kadın onuda rezıl edıcem yıne dıyorum gelen rahat etmeye parasına gelır zaten
Para para para varlığı bir dert yokluğu yaraaaKadını rezil edeceğinize kocanızı boşasanız?
Yaa kesin fakesn ama ben eğlendm bayaa. Konunu inşallah kapamazlarEdecem neden etmeyeyım benım sütüm kesıldı memede bebegım vardı bu kocamın bunalımları yuzunden yanlarıma neden bırakayım
Adamı da anlamadım ben, madem sevmiyorsun neden 3 çocuk yapıyorsun? Nerede mutsuz çift görsem çevrelerinde 3 5 tane çocuk. Hayır bedduanın hakaretin vazoların uçuştuğu evde nasıl büyütüyorlar o çocuklara nasıl yaralar açıyorlar farkında değiller.Kocana napcan? Ben diyeyim, 4.bebe.
Neyi içselleştirip yaşıyor ki insanımız ? Ne için kapandığını bilmeden kapanan bir kadın ve ne için kapalı gelin istediğini bilmeyen bir ailenin yaptırdığı zoraki evlilik.Kocanızın da kafası bir garip ha. Kızla evlenememiş, kapalı değil diye kendisi sabahlara kadar içiyor. Ne istediğini, ne yaptığını bilmeyen birisi. O kadını da zamanında sevmemiştir, şimdi bile sevmiyordur.
Para avcısıymışYaa kesin fakesn ama ben eğlendm bayaa. Konunu inşallah kapamazlarşimdi bu yelloz hem çirkin hem fakir mi diosun
Artiklik şuradan oluyor adam mesaj atıyor o kadın da cevap veriyor iste burda o kadin "artik" oluyor cunku cevap verdigi adam eskisi sevgilisi olabilir ama çocuklu ve evli bir adam bunun ahlaki olduğunu savunmamı beklemeyin benden ve bosanmis bir kadin olabilirsin normal bi durum ama ahlak yoksunu isen ahlaksizsindir benim gozumde.Adam kadına mesaj atmış, kadın adama değil. Ne artığı hanımefendi boşanan insanlar artık mı oluyor ya?
O adamı hayatında tutup acaba kendine mi ceza veriyorsun eşine mi?Adam eski sevgilisinden ışık görse gidecek gibi10yıllık evlıyım 3 cocugum var 2kız 1 oglan buyuk kızım 10 yasında ortanca 6 yasında bebegım 7 aylık .kocamla gorucu usulu evlendık tanıstıgımızda bana dedi 5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı babasını aradım size hakkım haram olsun dedım bagırdım gorusmuyorum onlarla seytan gıbıler aynı zaten.Allahından bulsun hepsi
Bızımkı kadına ınstagramdan bir gun bile unutmadım senı ben senı cok sevdım demıs kadında buna hakkını helal et bende senı cok sevdım ama kısmet olmadı bızım demıs
Bana dıyokı o ınsandı dıyo senın gibi değil insandı dıyo senın dılınden beddua dusmuyor dıyo bana bunun babası malları bolusturdu kardesıne daha cok verdıler sesı cıkmadı ev al cocuklara dıyorm almıyo bana araba aldı bir annelerının ust katından baska eve zor tasındık benım kavgalarımla kurtuldum onlarla aynı aprtmanda oturmaktan
Ben bunu bosasam gidecek ona cocuklarımın rızkınıda ona yedırecek onun kzıına babalık yapacak bosamam ama ben napcam rezıl edıcem herkese bunları ben
Ben erkek nasıl ayartılır bılmem onlar gibi degilim ben gozumu kocamda actım biz duzgun buyuduk allahından bulsun hepsi
Ama benım kocamada zaten böyleleri yakısır. 10 yılda sadece ıkı kere kutladı dogum gunumu bırkere askım bıle demedi benıde yaktı
Akıllı kadın baştan kokusu çıkmış bayat balığı almaz . Hala hatalısın . Açıklık kapalılık mevzusu da çok çirkin .Bana söylemis zamanında durust oldum ben sana dıyo acıkca söyledim dıyo severek evlenmedıgımı biliyosun dıyo ama ınsan olsan severdım belki dıyo bana ben ınsan degılmısım pislikmisim cocuklar buyusun gorceksın dıyo sen bana beddualarımdan bıkmıs konjsmamdan bkmıs hangı kadın konjsmaz
Hayır arkadaşım kimse artık olmuyor, bizim insanlara hakaret etme lüksümüz yok. Kimse kadının cevap vermesini haklı bulmuyor ancak kimseninde kimseye artık, bi bok deme hakkı bulunmuyor. İnsanımız şunu bir kavrasa çağ atlarız çağ.Artiklik şuradan oluyor adam mesaj atıyor o kadın da cevap veriyor iste burda o kadin "artik" oluyor cunku cevap verdigi adam eskisi sevgilisi olabilir ama çocuklu ve evli bir adam bunun ahlaki olduğunu savunmamı beklemeyin benden ve bosanmis bir kadin olabilirsin normal bi durum ama ahlak yoksunu isen ahlaksizsindir benim gozumde.
Konu sahibininde bunu demek istediğini düşünüyorum açıkçası ne kadar hakaret etse yüreği soğumayacak, üslubu ters olabilir ama aldatılmış bir kadın benim nazarımda.