Kocam eski sevgilisini unutmadı

İkisi de istese birlikte olmayı siz sadece kendinizi çoluğunuzu çocuğunuzu rezil edersiniz başka kimseyi değil.

Sizin bu kocaya bu kadar yapışmaktaki tek olayınız mesleğiniz, maaşınız, gururunuz olmaması.. adamı böyle kabul edip yeterki bana baksın modundasınız. herkesi kendiniz gibi sanıp kadına çocuklarımın rızkını yedirecek, gelen paraya gelir, mal da mal.. her mesajınız bunlarla dolu. Bir arabanız varmış ne malından bahsediyosunuz ev bile alamamışsınız kayınbabadan?

Ee sizde sizi sevmediğini başkasını sevdiğini bile bile rahat etmeye parasına mı gittiniz kocanızın? Kandırmamış, etmemiş doğruyu söylemiş, başka bir ihtimal kalmıyor çünkü. Sizde kocanızın parasına geldiniz demek ki, yine aynı sebepten ayrılmadığınız gibi.

Kocana napcan? Ben diyeyim, 4.bebe.

Ne kadar parası var bu adamın çok merak ettim

Kocana napcan? Ben diyeyim, 4.bebe.
Adamı da anlamadım ben, madem sevmiyorsun neden 3 çocuk yapıyorsun? Nerede mutsuz çift görsem çevrelerinde 3 5 tane çocuk. Hayır bedduanın hakaretin vazoların uçuştuğu evde nasıl büyütüyorlar o çocuklara nasıl yaralar açıyorlar farkında değiller.

Neyi içselleştirip yaşıyor ki insanımız ? Ne için kapandığını bilmeden kapanan bir kadın ve ne için kapalı gelin istediğini bilmeyen bir ailenin yaptırdığı zoraki evlilik.
Şekilcilikten ibaret içi boş

Adam kadına mesaj atmış, kadın adama değil. Ne artığı hanımefendi boşanan insanlar artık mı oluyor ya?
Artiklik şuradan oluyor adam mesaj atıyor o kadın da cevap veriyor iste burda o kadin "artik" oluyor cunku cevap verdigi adam eskisi sevgilisi olabilir ama çocuklu ve evli bir adam bunun ahlaki olduğunu savunmamı beklemeyin benden ve bosanmis bir kadin olabilirsin normal bi durum ama ahlak yoksunu isen ahlaksizsindir benim gozumde.
Konu sahibininde bunu demek istediğini düşünüyorum açıkçası ne kadar hakaret etse yüreği soğumayacak, üslubu ters olabilir ama aldatılmış bir kadın benim nazarımda.

O adamı hayatında tutup acaba kendine mi ceza veriyorsun eşine mi?Adam eski sevgilisinden ışık görse gidecek gibi

Akıllı kadın baştan kokusu çıkmış bayat balığı almaz . Hala hatalısın . Açıklık kapalılık mevzusu da çok çirkin .
Saçın gözükmüyor evet ama içindeki kir pis ağzından kötü kelimeler olarak dışarı dökülüyor, onu napacaz peki ??
Bakın sakin olun , sakin olun , sakin olun .
Öfkeyle kalkıp zararla oturuyorsunuz .
Amacın ne ???? Eşini ve ailesini yıldırıp , aman gelin bağırıp çağırıp kafa ağrıtmasın seviyesine getirip seni pohpohlasınlar mı ???

Hayır arkadaşım kimse artık olmuyor, bizim insanlara hakaret etme lüksümüz yok. Kimse kadının cevap vermesini haklı bulmuyor ancak kimseninde kimseye artık, bi bok deme hakkı bulunmuyor. İnsanımız şunu bir kavrasa çağ atlarız çağ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…