- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Yanlıs anlamadıysam kayınpederıne de sovmus galiba konu sahıbı?Resmen başım döndü.
Ne ilgisi var kac sene gecmıa ustunden dedi bende dedım hala onun adı gecıyo evde dedim bagırdım o da bana bagırdı gorusmuyorjm onlarla zaten kocamda onlarfan kurtulamadı bız aıleyız once dıyorum yok anası babası kıymetli ancaKp ne cevap verdi ?
Adamin tepesinde sandalye kirmis, öldürtcen mi adami?Ay rüzgar yapmış sadece, adamın saçı havalanmış. Bu mu diş geçirmek?
AkrepBen bu burçlardan pek anlamam , bana da söyler misin ben neyim ? 14 Kasımda gün batarken doğmuşum .
Sevmiştim demiş sadece. Muhabbet ilerlememiş. Kadının birşey yaptığı yok.Kadına artık demesi yanlış ama diğer kadının adamın buna ilgisi olduğunu bile bile ben de seni sevmiştim demesi çookkk yanlış bence
Konu sahibi çok dolu anlatacak kimsesi yok buraya kusuyor gibi geldi bana .Konu sahibine yüklenme nedenleri bir hemcinsine boşandığı için artık, bi bok demeleri. Diğer sayfaları okursanız kaıdn kimseyi dinlemeyip hala kadını yerme, gömme peşinde. Benim kocam bana dürüst oldu, ben başkasını sevdiğini bile bile evlendim, üstüne bi de 3 çocuk yaptın diye sorgulamıyor bile. Ayrıca konu sahibi de adamdan parası için boşanmıyor çok belli yani.
Belki adam senden kaçıyordur. Eve gelip sürekli şikayet dinlemek istemiyordur. İnstagramda yaptıkları için sürekli sorgulanmak istemiyordur engellemiştir seni.Benneden felaketım hanfendi soledıklerımde yanlıs olan ne kadın neden cevap verıyor ona gorustuklerını bılıyorım emınım gec gelıyor aksam telefonları acmıuor benı ınstagrmdan bıle engelldi
Eeee Merkürüm , Venüsüm , Uranüsüm yok mu benim
Beter olsun o adam.Adamin tepesinde sandalye kirmis, öldürtcen mi adami?ben acidim adama, ömru boyle gecmis, dirdir, kavga, sevdigiyle de olamamis, konu sahibi beyin gucuyle sinire kesip beni pancik pincik etmeden ben kacayim, iyi geceler ossun
Onun yuzunden evlenmemısler babası ıstememıs kız acık dıye oyle dedı kavga eederken
Ne ilgisi var kac sene gecmıa ustunden dedi bende dedım hala onun adı gecıyo evde dedim bagırdım o da bana bagırdı gorusmuyorjm onlarla zaten kocamda onlarfan kurtulamadı bız aıleyız once dıyorum yok anası babası kıymetli anca
Neyse cok takilmayin kocaniz sizi bosarsa bir gün siz de onun artigi olursunuz artik. Sizin kafa boyle calisiyor. Yazik. Az daha cirkinlesseniz esinize hak verecegim ramak kaldi.Evet artıklara layık o zaten gelen bunun malına gelir anca
Bende bu fırsatı vermem onlara
insanin anasi babasi tabi ki kiymetli olacak ne bicim bi kafa yapiniz var ya cok cirkin soylemleriniz. Bu pis agzinizla degil kocaniz hic kimse sevmez sevemez siziNe ilgisi var kac sene gecmıa ustunden dedi bende dedım hala onun adı gecıyo evde dedim bagırdım o da bana bagırdı gorusmuyorjm onlarla zaten kocamda onlarfan kurtulamadı bız aıleyız once dıyorum yok anası babası kıymetli anca
Kadina artik diyor ama baskasinin artigini bu almis aslinda.Babası parasıyla ıstedıgını yapar. İster cok verir ister az.
Kızla sevgili olmus adam zamanında, karsılıklı. Ayartma falan yok yani. Normal ve dogal olan bı durum.
sevgisizligi hissedip sen donseydın yoldan. Bes yil ılıskım oldu, cok sevdim demis sonucta sana en basında.
Kadına yazan kocan ama kadına artık diyorsun?
Ama ailesinin kıymetli olduğu sevdiği kızı bırakmasından belli değil miydi . Ana baba sözünden çıkamamış .Ne ilgisi var kac sene gecmıa ustunden dedi bende dedım hala onun adı gecıyo evde dedim bagırdım o da bana bagırdı gorusmuyorjm onlarla zaten kocamda onlarfan kurtulamadı bız aıleyız once dıyorum yok anası babası kıymetli anca