Kocam eski sevgilisini unutmadı

Baştan hatayı yapmışsın sana peşin peşin söylemiş daha ilk an onu sevdim diye hala niye evlendiysen.. rezil biri kocan. Onda da hata çok, çocuguna kadının adıyla sesleniyor demek. Pislik yaaa

Konu sahibi ne saygı kalmış evliliğiniz de ne de sevgi...
Bu şekilde nereye kadar yürür ki?
Adam evden damdan da vazgeçmiş , sizden kurtulmanın yollarını arıyor. Madem boşanmayacaksınız Acilen kendinize ceki düzen verin. Dilinizi bi törpüleyin önce.

Kadina artik diyor ama baskasinin artigini bu almis aslinda.
Aynen ya. Adam en basta evlenmeden sevdıgımle evlenemedık aileler yuzunden demis. Aileler yuzunden? Yanı anlasamadık bıttı degıl, baya severek ayrılmak.
Girme o yola ıste. Dugun gecesi adam sabaha karsı gelmıs eve.
Yok gırıcem sevıcem ve sevecek diyorsan da boyle cumleler kurma. Yıllarca bu muhabbet döndü bence o evde ve adam bıktı.
Telefonu acmaması, instagramdan engellemesi eve gec gelmesi hep buyuzden. Konu sahibini aldattığı falan yok adamın. Sadece bıkmıs adam bu ceneden. Keske uc cocuk yapmasalarmıs.
Boyle durumlarda cocuklara uzuluyorum sadece ben.

insanin anasi babasi tabi ki kiymetli olacak ne bicim bi kafa yapiniz var ya cok cirkin soylemleriniz. Bu pis agzinizla degil kocaniz hic kimse sevmez sevemez sizi
Kp olmasa evlenmeyecektiler para kimlere gidecekti kim bilir! konu sahibi bide böyle düşün sakinleşirsin belki

Artık mı?? Boşandığı icin mi artık? Siz de bısanabilirsiniz mesela o zaman siz de mi artık olacaksınız? cunku kocanız sizin gibi birine daha fazla dayanamayıp sizi terk edebilir sizden boşanabilir. Nasıl dayanmış zaten inanamadım o insan senin dilinden beddua düşmüyor demekte haklı adamcagız

Kafama takılan tek şey neden bu adamdan 3 çocuk yaptınız? On yıllık evlilikte kavga gürültü beddua vs vs herşey oluyorken bu yeni ortaya çıkan bu durum değil sonuçta

Canım sen hiç sessiz değilsin . Bak eşin yine insaflı . Evi sana bırakıyor , bence iyi bir baba da ayrıca , muhtemelen nafakanızı da karşılar . Hayatından seni sevmeyen bir adam çıkıyor işte huzur dolu bir yuva kurar , çocuklarınla yaşarsın .

Peki ne olsun istersiniz ? Gelip ayağınıza kapanmayacak. Adam sizi sevmiyor besbelli.
Bu nefret duygusu sizi hataya sürükler ve açılan davada çekişmeli bile olsa boşar esiniz sizi. Çünkü aile birliğini temelinden sarsiyorsunuz. Saygi yok anlayış yok iki düzgün kelam yok
Ne var beddua hakaret sinir krizleri kavga...

Sizin defter kapanmış bence psikolojiniz daha fazla bozulmadan ve çocuklar da kötü etkilenmeden bitirin bu evliligi

Biz aileyiz diyip sövdüğün adamın mallarına yorum yapmayı nasıl beceriyorsun? Hem sevmiyorsun hem sövüyorsun hem mallarının peşindesin. Bence adam senden bıkmış keşke en başta boşansaymış. Böyle biriyle hayat geçmez. Tek haklı olduğun mesaj yazması ama nedense bu bana sallamasyon geldi. Zira kadını stalklıyorsun sürekli boşandığını görünce iyice çıldırdın ve böyle bir şey ekledin. Eğer doğruysa bir burda haklısın zira onun dışında adamın böyle bir kadından ilk senede boşanmalıydı

Kp olmasa evlenmeyecektiler para kimlere gidecekti kim bilir! konu sahibi bide böyle düşün sakinleşirsin belki
Kp e de kufretmis bagirmis senin yuzunden diye aslinda tesekkur etmesi lazim kp olmasa mallar o kadina gidecekmis

Sizde rahat değilsiniz ki böyle.
Büyük çocuklar herşeyin farkındadir. Onlara da zarar böyle bir ortam.

Eski sevgilisini size böyle anlatan adamı kapı dışarı edeceksiniz hepsi bu.
Kendi de boşanmak istiyormuş, isteklerinizi de kabul eder muhtemelen.

Böyle rezillik içinde yaşanır mı?

Kocanız istemeyerek evlenmiş. Sizin de suçunuz yok belki severim sanmış ama siz de biraz fenasınız. Bu konu dışında adamın başının etini yiyorsunuz gibi geldi..evlenirken aile apartmanında oturmayı kabul ettiğinize eminim belki onlar da kendince bu bize uygun dedi, eşiniz de öyle gördü ama sonra işler çığırından çıkmış. Eski sevgilisini 16 senedir unutmayana da 3 cocuk verileceğini hiç sanmıyorum. 3 cocuk olurken yoktu demek ki bu durum çok ilginç. Kadına yaptığınız ithamlar da çok çirkin eşinizi hiç rahatsız bile etmemiş. Okumuş evlenmiş boşanmış. Bu kadar nefret dili hiç uygun gelmedi. Uygun gelenlere de şaşırıyorum.

Senin isine ne gelir? Bu adamla evli kalmakli? Baskasini sevdigini, onla olmayi tercih ettigini bile bile ayni yataga girmek mi? Bence sen bunu bi dusun, kendine saygin var mi,kendini seviyo musun? Cocuklarinin iyiligini istiyo musun? Nasil bi gelecek istiyosun kendin icin?

Abla insan anne babasından neden kurtulsun ya?
Ban bin tane koca getirseler yine de annemi atmam nasıl hayatlar yaşıyorsunuz aklım almıyor.
İnşallah boşanmamakta, başkasına yedirmem paraları dediğin mar varlığı triplex havuzlu villa, porsche, lüks dadılar falandır aşağısını anlayamam çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…