- 1 Haziran 2018
- 5.246
- 14.658
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Konu sahibi ne saygı kalmış evliliğiniz de ne de sevgi...Bende ona dedım aynısını cocuklar olmasa bıgun durmam senle dedim o da durma ben cocuklarıma bakarım dıyo evde sende kalsın dıyo ama ben ona bu rahatı vermek ıstemıyorm böyle sessizce gitsem onun ısime gelecek zaten
Bi dur zaten ortalık karışıkEeee Merkürüm , Venüsüm , Uranüsüm yok mu benim
Gurur ?Bende ona dedım aynısını cocuklar olmasa bıgun durmam senle dedim o da durma ben cocuklarıma bakarım dıyo evde sende kalsın dıyo ama ben ona bu rahatı vermek ıstemıyorm böyle sessizce gitsem onun ısime gelecek zaten
Aynen ya. Adam en basta evlenmeden sevdıgımle evlenemedık aileler yuzunden demis. Aileler yuzunden? Yanı anlasamadık bıttı degıl, baya severek ayrılmak.Kadina artik diyor ama baskasinin artigini bu almis aslinda.
Kp olmasa evlenmeyecektiler para kimlere gidecekti kim bilir! konu sahibi bide böyle düşün sakinleşirsin belkiinsanin anasi babasi tabi ki kiymetli olacak ne bicim bi kafa yapiniz var ya cok cirkin soylemleriniz. Bu pis agzinizla degil kocaniz hic kimse sevmez sevemez sizi
Artık mı?? Boşandığı icin mi artık? Siz de bısanabilirsiniz mesela o zaman siz de mi artık olacaksınız? cunku kocanız sizin gibi birine daha fazla dayanamayıp sizi terk edebilir sizden boşanabilir. Nasıl dayanmış zaten inanamadım o insan senin dilinden beddua düşmüyor demekte haklı adamcagızBen gözumu onda actım o anca artıklara kalır benım gibilere layık degil o
Cok sevmıs onu kavusamadı ya ondan oyle geliyor kadın ınstagram sayfasını acıyor arada bu gorsun dıye emınım bunlar gorusuyorlar mesajda bende cok sevdım demis neden yazıyon dememıs rezıledicem onları zaten bır cozeyım konuyu tam
Karıştırma orayı.Gurur ?
Canım sen hiç sessiz değilsin . Bak eşin yine insaflı . Evi sana bırakıyor , bence iyi bir baba da ayrıca , muhtemelen nafakanızı da karşılar . Hayatından seni sevmeyen bir adam çıkıyor işte huzur dolu bir yuva kurar , çocuklarınla yaşarsın .Bende ona dedım aynısını cocuklar olmasa bıgun durmam senle dedim o da durma ben cocuklarıma bakarım dıyo evde sende kalsın dıyo ama ben ona bu rahatı vermek ıstemıyorm böyle sessizce gitsem onun ısime gelecek zaten
Peki ne olsun istersiniz ? Gelip ayağınıza kapanmayacak. Adam sizi sevmiyor besbelli.Bende ona dedım aynısını cocuklar olmasa bıgun durmam senle dedim o da durma ben cocuklarıma bakarım dıyo evde sende kalsın dıyo ama ben ona bu rahatı vermek ıstemıyorm böyle sessizce gitsem onun ısime gelecek zaten
Biz aileyiz diyip sövdüğün adamın mallarına yorum yapmayı nasıl beceriyorsun? Hem sevmiyorsun hem sövüyorsun hem mallarının peşindesin. Bence adam senden bıkmış keşke en başta boşansaymış. Böyle biriyle hayat geçmez. Tek haklı olduğun mesaj yazması ama nedense bu bana sallamasyon geldi. Zira kadını stalklıyorsun sürekli boşandığını görünce iyice çıldırdın ve böyle bir şey ekledin. Eğer doğruysa bir burda haklısın zira onun dışında adamın böyle bir kadından ilk senede boşanmalıydıNe ilgisi var kac sene gecmıa ustunden dedi bende dedım hala onun adı gecıyo evde dedim bagırdım o da bana bagırdı gorusmuyorjm onlarla zaten kocamda onlarfan kurtulamadı bız aıleyız once dıyorum yok anası babası kıymetli anca
Çok ayıpKadina artik diyor ama baskasinin artigini bu almis aslinda.
Kız bırakmıs bunu o cok ugrasmıs donsın dıye telefon numarasını bıle degıstırmıs kız bide o donemde baska sehırde unuversıtedeymsAma ailesinin kıymetli olduğu sevdiği kızı bırakmasından belli değil miydi . Ana baba sözünden çıkamamış .
Yalnız artık diyorsunuz da siz o kadının artığıyla evlenmişsiniz farkında degil misinizEvet artıklara layık o zaten gelen bunun malına gelir anca
Bende bu fırsatı vermem onlara
Kp e de kufretmis bagirmis senin yuzunden diye aslinda tesekkur etmesi lazim kp olmasa mallar o kadina gidecekmisKp olmasa evlenmeyecektiler para kimlere gidecekti kim bilir! konu sahibi bide böyle düşün sakinleşirsin belki
Sizde rahat değilsiniz ki böyle.Bende ona dedım aynısını cocuklar olmasa bıgun durmam senle dedim o da durma ben cocuklarıma bakarım dıyo evde sende kalsın dıyo ama ben ona bu rahatı vermek ıstemıyorm böyle sessizce gitsem onun ısime gelecek zaten
Senin isine ne gelir? Bu adamla evli kalmakli? Baskasini sevdigini, onla olmayi tercih ettigini bile bile ayni yataga girmek mi? Bence sen bunu bi dusun, kendine saygin var mi,kendini seviyo musun? Cocuklarinin iyiligini istiyo musun? Nasil bi gelecek istiyosun kendin icin?Bende ona dedım aynısını cocuklar olmasa bıgun durmam senle dedim o da durma ben cocuklarıma bakarım dıyo evde sende kalsın dıyo ama ben ona bu rahatı vermek ıstemıyorm böyle sessizce gitsem onun ısime gelecek zaten
Abla insan anne babasından neden kurtulsun ya?Ne ilgisi var kac sene gecmıa ustunden dedi bende dedım hala onun adı gecıyo evde dedim bagırdım o da bana bagırdı gorusmuyorjm onlarla zaten kocamda onlarfan kurtulamadı bız aıleyız once dıyorum yok anası babası kıymetli anca