Kocam eski sevgilisini unutmadı

Okudukca gerildim, israrla rezil edecem yazıyorsun beddua ediyorsun. Gelen malına gelir zaten diyorsun. Gözünü kocanda açsan ne yazar dilinden beddua eksik değil. Ben çok güzelim yazmışsın. Bak tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler, güzel yüz çıkarmaz. Böyle sağa sola saldırınca ancak kendine zarar vereceksin. Kimseye değil. Şuan senin tek derdin mal mülk kocana baştan beri sahip değilsin zaten gitmiş ya kalmış umrunda olmaz. Mal mülk de kanunla nasılsa öyle bölünür. Ama tabi sizin niyetiniz boşanmak değil. Kendi bildiğinizi okuyorsunuz zaten ne diye konu açıyorsunuz ki?

Ay rüzgar yapmış sadece, adamın saçı havalanmış. Bu mu diş geçirmek?
Adamin tepesinde sandalye kirmis, öldürtcen mi adami? 😂 ben acidim adama, ömru boyle gecmis, dirdir, kavga, sevdigiyle de olamamis, konu sahibi beyin gucuyle sinire kesip beni pancik pincik etmeden ben kacayim, iyi geceler ossun

Diyorsan ki ben rahatıma bakarım,paramı yer çocuklarımla gezerim,o zaman o çocukların psikolojisini bozmayın evde kavga çıkartarak..Eşini umursama ne yapıyorsa yapsın sende düzenini bozma..
Ama bunu başarmak çok zor.Sen bunu kabullenemeyeceksin.Evde sürekli kavga çıkaracaksin, yazık olacak o çocuklara..
Bence gururlu ve dik dur bırak o adamı.Yoksa yavaş yavaş ruh hali bozuk, evlatlarına hayrı olmayan,hasta bir kadına dönüşeceksin..Değer mi hırs uğruna...

Konu sahibine yüklenme nedenleri bir hemcinsine boşandığı için artık, bi bok demeleri. Diğer sayfaları okursanız kaıdn kimseyi dinlemeyip hala kadını yerme, gömme peşinde. Benim kocam bana dürüst oldu, ben başkasını sevdiğini bile bile evlendim, üstüne bi de 3 çocuk yaptın diye sorgulamıyor bile. Ayrıca konu sahibi de adamdan parası için boşanmıyor çok belli yani.
Konu sahibi çok dolu anlatacak kimsesi yok buraya kusuyor gibi geldi bana .

Benneden felaketım hanfendi soledıklerımde yanlıs olan ne kadın neden cevap verıyor ona gorustuklerını bılıyorım emınım gec gelıyor aksam telefonları acmıuor benı ınstagrmdan bıle engelldi
Belki adam senden kaçıyordur. Eve gelip sürekli şikayet dinlemek istemiyordur. İnstagramda yaptıkları için sürekli sorgulanmak istemiyordur engellemiştir seni.

İnsan eve huzur bulmak için gelir, ama sizin evde huzur yoksa ondan gelmiyordur. Belki gidiyor annesi babası ile oturuyordur. Neden illa kadınla olsun.

7. sayfaya kadar dayanabildim. Yorumumu yazıp devam edeceğim okumaya.
Rezil edeceğim de rezil edeceğim diye geziniyorsunuz ya, sizin bu rezilliğinizi ne yapacağız? Rezil olan ve olacak olan sizsiniz. Diliniz o kadar leş ki sizin gibi biriyle karşılaşsam iki dakika sohbet etmem koşarak uzaklaşırım. Mallara ayrı, kadına ayrı takmışsınız. Bir de hakaretler yağdırmışsınız. Ki eşiniz size açık açık söylemiş zaten bilerek girmişsiniz bu yola.
Gerçekten çok iticisiniz, özür dileyerek söylüyorum bunu. Baya itici hem de. Bir kadın olarak(kadını geçtim insan olarak); fikirlerinizin neredeyse hepsi çok kötü. İthamlarınız da keza aynı şekilde. Eşinizin yerinde olsam ben de geçmişime gıpta ile bakardım kuvvetle muhtemel. Üzgünüm.

Adamin tepesinde sandalye kirmis, öldürtcen mi adami? 😂 ben acidim adama, ömru boyle gecmis, dirdir, kavga, sevdigiyle de olamamis, konu sahibi beyin gucuyle sinire kesip beni pancik pincik etmeden ben kacayim, iyi geceler ossun
Beter olsun o adam.😀 Birini unutamadın mı, kır dizini otur yerinde, çürü. Tabi donları kim yıkayacak?

Onun yuzunden evlenmemısler babası ıstememıs kız acık dıye oyle dedı kavga eederken

Ne ilgisi var kac sene gecmıa ustunden dedi bende dedım hala onun adı gecıyo evde dedim bagırdım o da bana bagırdı gorusmuyorjm onlarla zaten kocamda onlarfan kurtulamadı bız aıleyız once dıyorum yok anası babası kıymetli anca

Bu huyla sizin evliliğiniz daha fazla sürmez.
Iyi yaptım sanıyorsunuz ama cidden yaniliyorsunuz. Evlilikler karşılıklı sevgi ve anlayışla yürür siz karsinizdakini eleştirip sürekli ağzınız dolu dolu beddua eden bir profil yarattınız bende. Müge Anlı kuşağına çıkan terlik fırlatan ablalar gibisiniz.

Evet artıklara layık o zaten gelen bunun malına gelir anca
Bende bu fırsatı vermem onlara
Neyse cok takilmayin kocaniz sizi bosarsa bir gün siz de onun artigi olursunuz artik. Sizin kafa boyle calisiyor. Yazik. Az daha cirkinlesseniz esinize hak verecegim ramak kaldi.

Aile zaten baştan out a çıkmış acik gelin kapalı gelin,sizi aldılar çok mu mesutlar yani anlattığınız göre hayir pirana gibi anlatmışsınız çünkü.
Insanin eğer ilk aşkı uzun dönem aski unutulmaz ama bitmiştir ki bitmesi lazımdır ama siz daha adamcağız bitirmeden zaten evlilik yoluna girmişsiniz eminim ki o da kendini nerede bulduğunu şaşırmıştır.
Peki ya siz ?
Sizde biliyordunuz bunu,kadin milletiyiz biz anlayabiliriz anlarız sezinlemem su ki sizin o eski takintiniz hic bitmemiş sürekli kamcilamassiniz evde ki huzursuzlukta erkeklerin gayet kolay sarılıp başka yönlere kendilerini atabileceği bir olay.
Bir unutmak var bir unutmak var siz unutturmamayi secmissiniz aslında.
Teraziyi iki yönlü tartmak lazım ki
İkinizde bile göre lades demişsiniz fakat dünyaya gelmek için sizi secen evlatlariniza neden bunları yasatiyorsunuz?
Vuruyorsunuz,
Kırıyorsunuz,
Bosanmaya gönlünüz yok
Peki ya cocuklar?
Babalarının unutamadığı ilk aşkını annelerinin sinir krizlerine mi sahit olacaklar. Görmediler etmediler demeyin ki çocuklar herseyi sezinler hisseder duyar görür yapmayın.
Sevmem su slogani ama
Ya tamam ya devam
O mesaji sokun esinizin gözüne gecmisinizle yüzleşin yuzlestirin kararınızı verin .
Kimse aynı yatağa aklında bir başkası varken tabi ki de girmek istemez fakat nereye kadar eziyeti yaşayacaksınız?

Ne ilgisi var kac sene gecmıa ustunden dedi bende dedım hala onun adı gecıyo evde dedim bagırdım o da bana bagırdı gorusmuyorjm onlarla zaten kocamda onlarfan kurtulamadı bız aıleyız once dıyorum yok anası babası kıymetli anca
insanin anasi babasi tabi ki kiymetli olacak ne bicim bi kafa yapiniz var ya cok cirkin soylemleriniz. Bu pis agzinizla degil kocaniz hic kimse sevmez sevemez sizi

Bende ona dedım aynısını cocuklar olmasa bıgun durmam senle dedim o da durma ben cocuklarıma bakarım dıyo evde sende kalsın dıyo ama ben ona bu rahatı vermek ıstemıyorm böyle sessizce gitsem onun ısime gelecek zaten

Babası parasıyla ıstedıgını yapar. İster cok verir ister az.
Kızla sevgili olmus adam zamanında, karsılıklı. Ayartma falan yok yani. Normal ve dogal olan bı durum.
sevgisizligi hissedip sen donseydın yoldan. Bes yil ılıskım oldu, cok sevdim demis sonucta sana en basında.
Kadına yazan kocan ama kadına artık diyorsun?
Kadina artik diyor ama baskasinin artigini bu almis aslinda.

Ama ailesinin kıymetli olduğu sevdiği kızı bırakmasından belli değil miydi . Ana baba sözünden çıkamamış .

X