• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin babası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
😃😃😃ıste neyı nasıl anladığın okudugun bellı oldu ya zavallı insan ben basta evlılık ıstek dısı oldu dedim ya yazma sen ya ugrasamam senınle ne basıt ucuz bı kadınmıssın ya sen
herkes sizin gibi evlilik dışı çocuk sahibi olmuyor.
bu yüzden istemiyorlar ve sizi hor görüyorlar .

bellıkı konu sahıbı bugunde ya hakaret ya sıddet gormus arkadaslar
yasadıgı bu sınır krızını ona baglıyorum
arkadasa yardımcı olalım alalım bu arkadası dısarı lutfen
kendı halıne bırakalım sakınlessın
Üzücü olan bu uslüp ile çocuk yetiştireyecek olması. Çocuklar bu ortamda nasıl düzgün birey olsun zaten. Anne mal, salak der, dede o… der baba zaten vurup kırıp döker.
Bizim çocuklarımızdan uzak olsunlar inşallah böyleleri.

😃😃😃ıste neyı nasıl anladığın okudugun bellı oldu ya zavallı insan ben basta evlılık ıstek dısı oldu dedim ya yazma sen ya ugrasamam senınle ne basıt ucuz bı kadınmıssın ya sen
herkes sizin gibi evlilik dışı çocuk sahibi olmuyor.
bu yüzden istemiyorlar ve sizi hor görüyorlar

Üzücü olan bu uslüp ile çocuk yetiştireyecek olması. Çocuklar bu ortamda nasıl düzgün birey olsun zaten. Anne mal, salak der, dede o… der baba zaten vurup kırıp döker.
Bizim çocuklarımızdan uzak olsunlar inşallah böyleleri.
o cocuklar daha ne sıkıntılar yasıyordur dusundukce uzuluyorum
keske devlet boyle aılelerın elınden alsa anne sınır krızı gecırıyor baba dovuyor dede anormal kufurler edıyor cocuklar kım bılır hangı turlusune maruz kalıyor cok cok uzucu
cocuklarımızdan uzak olamıyorlar kı ıste aynı ulkede aynı dunyada yasıyoruz belkı ıs arkadası belkı okul arkadası belkı komsu olacaklar
allah cocuklarımızı korusun dıyelım :(

o cocuklar daha ne sıkıntılar yasıyordur dusundukce uzuluyorum
keske devlet boyle aılelerın elınden alsa anne sınır krızı gecırıyor baba dovuyor dede anormal kufurler edıyor cocuklar kım bılır hangı turlusune maruz kalıyor cok cok uzucu
cocuklarımızdan uzak olamıyorlar kı ıste aynı ulkede aynı dunyada yasıyoruz belkı ıs arkadası belkı okul arkadası belkı komsu olacaklar
allah cocuklarımızı korusun dıyelım :KK43:
Allah korusun sızın gıbı kadınlardan bızı

kızlar , burdaki cümleleri konu sahibini döverken ediyorlar. yüzüne bakmıyorlar bile. hayatında ilk defa burda konuşacak, ona cevap verecek insan bulmuş, ne yapacağını şaşırmış gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X