Kocam eski sevgilisini unutmadı

Artiklik şuradan oluyor adam mesaj atıyor o kadın da cevap veriyor iste burda o kadin "artik" oluyor cunku cevap verdigi adam eskisi sevgilisi olabilir ama çocuklu ve evli bir adam bunun ahlaki olduğunu savunmamı beklemeyin benden ve bosanmis bir kadin olabilirsin normal bi durum ama ahlak yoksunu isen ahlaksizsindir benim gozumde.
Konu sahibininde bunu demek istediğini düşünüyorum açıkçası ne kadar hakaret etse yüreği soğumayacak, üslubu ters olabilir ama aldatılmış bir kadın benim nazarımda.
Siz tanıyormusunuz konu sahibini😏

Artiklik şuradan oluyor adam mesaj atıyor o kadın da cevap veriyor iste burda o kadin "artik" oluyor cunku cevap verdigi adam eskisi sevgilisi olabilir ama çocuklu ve evli bir adam bunun ahlaki olduğunu savunmamı beklemeyin benden ve bosanmis bir kadin olabilirsin normal bi durum ama ahlak yoksunu isen ahlaksizsindir benim gozumde.
Konu sahibininde bunu demek istediğini düşünüyorum açıkçası ne kadar hakaret etse yüreği soğumayacak, üslubu ters olabilir ama aldatılmış bir kadın benim nazarımda.
Kadın neden suçlu ben anlayamadım .
Kadın bekar.
Adam evli . Evli olan adam . Eşine sadakat yükümlülüğü olan adam. Kadının mesaja cevap verip vermemesi sorun değil ki , sorun adamın kadına mesaj atması.

Yahu diliniz ne kadar kötü gerçekten. Adam keşke boşansa da sonra eskilere gidiyor mu napıyor? Kayınpedere arayıp neden beddua ettiniz anlamadım o hengamede. Kocaya kızmak yok ama eski sevgiliye iyice sallamışsınız kayınpeder de nasibini almış. Bile bile evlenmediniz mi ablacım siz bu adam eskisini unutamıyorum demiş??? Kayınpeder ne sakladı da beddua yedi zaten tanışır tanışmaz eski sevgili muhabbeti olmuş.
Onun yuzunden evlenmemısler babası ıstememıs kız acık dıye oyle dedı kavga eederken

Nasil bir kafadasin ben anlamadim ki.
Zorla adami elinde tutmaya calisiyorsun. Rezil edecegim onlari falan diyorsun ya kendini rezil edersin daha cok, onlari degil ki. Adam hic yalan soylemis ki. Bunu bile bile neden evlendin ki? Sende hic mi kabahat yok?
Bazen birakmak gerekir, ah bir anlasan. Tutmaya calistikca elindekini daha cok kaybedersin. Cocuklarimin rizkini vermem diyorsun da, derdin para ise bir anlasma hazirla, sartlarini yaz imzala daha fazla kendini zorlama, ortada cocuklar var guzellikle ayril. Zorla guzellik olmaz. Eger bu adama tavirlarin hep boyle idiyse adami yine iyi dayanmis, bu tavirlar insani evinden de sogutur. Ben olsam eve bile gelmezdim. Gercekten tavrin cok itici. Sevmek de suc degil. Adam da hic yalan soylememis sana. Sen bile bile evlenmissin. Ne saniyordun esine eski sevgilisini unutturacagini mi?
Keskin sirke kupunu zarar. Bosan guzellikle. Cocuklar babalarindan bosanmiyor merak etme. Bosaninca da babalik bitmiyor. Kendinize zulum etmeye ne kadar meraklisiniz. Mutsuz mutsuz o evde yasamaya ne kadar meraklisin, sirf inat ve egon ugruna.

Ben gözumu onda actım o anca artıklara kalır benım gibilere layık degil o
Cok sevmıs onu kavusamadı ya ondan oyle geliyor kadın ınstagram sayfasını acıyor arada bu gorsun dıye emınım bunlar gorusuyorlar mesajda bende cok sevdım demis neden yazıyon dememıs rezıledicem onları zaten bır cozeyım konuyu tam
Yanlış anlamadıysam kadına yazan kocanız. Kadının bir şey yaptığını göremedim ben. Böyle tanımadığınız birisine artık demek çok ayıp. Neye göre kime göre artık? Artık nedir ya. Çok itici buldum bazı söylemlerinizi. Gidin sorununuzu kocanızla halledin. Sırf açık diye ve babası istemedi diye kadından ayrılan da kocanız. Genel olarak kocanız vasıfsız. Ayrıca madem size layık değil boşayın.

Neden onu benden kurtarıyo mesaj atmıs kadın cevap yzmıs unutmadıgını soylemıa neden terslemıyo kadın bende cok sevdım dıyo gorusuyolar cunku evlı adaml gorusuyo o kadın onuda rezıl edıcem yıne dıyorum gelen rahat etmeye parasına gelır zaten
Senin sucun bile bile evlenmis olmak, evlenirken bu kadar umursamadin mi bu adam beni degil baskasini seviyo diye dusunmedin mi? Evlenirken ne olucak sandin?

Bu sivri dilin ile devam edersen, bu işin sonunda kendi kendini rezil edeceksin.

Yani adam evlenirken ben başkasını çok sevdim demiş. Sen de zamanla, seni sever sanmışsın ama olmamış. Burda kimseyi suçlayamayız.

Eski kadına yazması yersiz olmuş, ama senin davranış tarzın adamın, eski kadına olan özlemini artırmış gibi . Sürekli konuşmak(beddua!), ailede herkesle kavga etmek (kv, kp,elti) , sürekli taleplerde bulunmak (araba, ev, babadan kalan mallar) adamı bunaltmıştır. Ben bile okurken bunaldım.

Eski kadının da “sevdim” yazması bana çok absürt gelmedi. Senin kocan bir gün bile unutmadım derken, kadın sadece “(zamanında) sevdim” demiş. “Hala Seviyorum” dememiş. Yani niye cevap verdi diye ben kadını eleştirmem açıkçası. İkisi arasındaki ilişkinin derinliğini bilmiyoruz. Tüm anlatılanlar senin o derinliğe ulaşamadığın.

Ben erkek nasıl ayartılır bılmem onlar gibi degilim ben gozumu kocamda actım biz duzgun buyuduk allahından bulsun hepsi
🤮🤮🤮 Kadinin sizin eşinizi ayartmak gibi bir çabası yok anladığım kadarıyla - ki istese eşiniz koşa koşa gidecek bir duygu halinde -

Ayrıca keşke siz de evlenmeden önce bir flört falan yasaymissiniz da eşinizin neyi neden hissettiğini anlasaymissiniz.
Ilaveten eşinizin şu sözünde de mana arayın derim : " o insandi senin gibi değil,senin dilinde sürekli beddua var"

Mal mülk mevzusuna yaptığınız yorum da zaten hayata bakışınızı özetliyor.
Kim böyle bir kadınla bir ömrü paylaşırken mutlu olur ki...

10yıllık evlıyım 3 cocugum var 2kız 1 oglan buyuk kızım 10 yasında ortanca 6 yasında bebegım 7 aylık .kocamla gorucu usulu evlendık tanıstıgımızda bana dedi 5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı babasını aradım size hakkım haram olsun dedım bagırdım gorusmuyorum onlarla seytan gıbıler aynı zaten.Allahından bulsun hepsi
Bızımkı kadına ınstagramdan bir gun bile unutmadım senı ben senı cok sevdım demıs kadında buna hakkını helal et bende senı cok sevdım ama kısmet olmadı bızım demıs
Bana dıyokı o ınsandı dıyo senın gibi değil insandı dıyo senın dılınden beddua dusmuyor dıyo bana bunun babası malları bolusturdu kardesıne daha cok verdıler sesı cıkmadı ev al cocuklara dıyorm almıyo bana araba aldı bir annelerının ust katından baska eve zor tasındık benım kavgalarımla kurtuldum onlarla aynı aprtmanda oturmaktan
Ben bunu bosasam gidecek ona cocuklarımın rızkınıda ona yedırecek onun kzıına babalık yapacak bosamam ama ben napcam rezıl edıcem herkese bunları ben
Ben erkek nasıl ayartılır bılmem onlar gibi degilim ben gozumu kocamda actım biz duzgun buyuduk allahından bulsun hepsi
Ama benım kocamada zaten böyleleri yakısır. 10 yılda sadece ıkı kere kutladı dogum gunumu bırkere askım bıle demedi benıde yaktı
Bu evlilik çoktan bitmiş. İlk başları okurken anca ismini anarsin zaten kızına seslenirken sende o yürek olsaydı zamanında evlenirdin derdim. Ama başta evlenmeden ben birini unutamadım diyen biriyle devam etmek bile bile lades demek. Eşinin yaptığı hiç iyi bişey değil boşan çocukların nafakasini al ama onda bırak baksın bakalım 3 çocuğa birden yada avukat tutabilirsen sağlam bir nafaka iste mesajların görüntüleri delil olarak sakla tazminatta al bak keyfine o sumsukle hayat gecmez

Diliniz zehir saçıyor resmen. Kocanız resmen nefret ettiriyorsunuz kendinizden. Aile sevenleri ayırmış ve başlarına felaket olarak siz gelmişsiniz
Benneden felaketım hanfendi soledıklerımde yanlıs olan ne kadın neden cevap verıyor ona gorustuklerını bılıyorım emınım gec gelıyor aksam telefonları acmıuor benı ınstagrmdan bıle engelldi

X