- 28 Mart 2012
- 1.005
- 4
beni değersiz hissettireni kıyaslama yapmaya itende bu beğeni işte, eksik aramaya, kendimi küçük görmeye ve en sonunda patlamama sebeb oldu, onun aslında bana dürüst davranmasını çok isterdim senin şu tarafın ondan eksik yada ben onu kardeş gibi gördüm bak güzelim yıllarımız birlikte geçtii abimde çok eziyordu bizlerde hoş tutup gönlünü almak istedik ama biraz abartmış olabiliriz gibi.... ama nasıl dersin bizi nasıl suçlarsın, sen kafayı üşütmüşün ,biz normaliz falan demesi hiç inandırıcı gelmemişti, tipik kendini savunma karşıdakini sindirme konuşmasıydı. hatta daha sonraki kavgalarda sesiz kalması en kötüsüydü. kaynımı ben çözemedim. bence kimse karısını(karısı kardeşinden küçük) ve bekar kardeşini yıllarca bir arada tutucak karısının sancısı tutunca doğuma bile kendiisi film bitmedi diye kardeşiyle yollayacak kadar odun olacak, ben kimseye bukadar güvenemem. olmaz dediğin olurwalla baştan olurmu canım öyle şey falan dedim ama karşında sürekli başka kadının övülmesi de hayli sinir bozucu...bu ne hayranlık böyle der insan tabi.aşkmı bilemeyiz ama aşk değilde hayranlıksa o da sinir bişey.yengesi sever sayar insan tabiykide ama abartıpta hayran olmasına ne gerek var.bu kadar övülecek ne kadınmış bu...eşini sinir edecek kadar.bu samimiyetten kaynınızın da rahatsız olması gerekir bence.o rahatsız olupta karısına daha resmi ol.dese belki işler düzelir
ensest ilişkiler bile varken, baba kız bile vardı hatta çocukları olmuştu tv de çıkmıştı. tabi kızın annesinden boşandı adam kızı ile dost hayatı yaşıyor. elti daha olabilir duruyor bunlar arasında çünkü aile içi 1 . dereceden akraba
Bence bu kafanızdaki düşüncelerinizden kurtulmanızın ve tekrar özgüveninizi kazanmanzın yolu çalışma hayatına geri dönmenizden
gececek.Bebeğiniz biraz büyüdükten sonra bunu ciddid ciddi düşünmelisiniz.Yoksa geç olabilir.Bir an önce iş hayatına geri dönün kendi paranızı tekrar kazanmaya başlayın.Hayatınızın odak noktasına eşinizi ve onun ailesini koymuşsunuz mecburen.Emin olun herşey değişecek.Nasıl aparım falan demeyin,bir yerden tekrar başlayın.Ama öyle ticaret falan değil.Maaşlı bir işe girin tavsiyem.
çocuğuma bakacak birini bulsam hemen işe girerim, öyle özledimki çalışmayı
konu basligini gordum dikkatimi cekti bu devirde cok oluyor boyle seyler olmaz degil..yazdiklarindan anladimki kocan kendisini ailenin kurtaricisi gibi zannediyor o olmasa ailesi dagilacakmis gibi hissediyor .. sana davranislarini hic dogru bulmadim ve tuhaf bi ailesi varmis..aralarindaki iliskiye gelince kocan eltine karsi bisey hissetse bence bunu hic belli etmez onu bu kadar acik bi sekilde ovup ustte tutmaz yani akilli olan bi insan boyle yapar safsa orasini bilemem .eltin eskiden kaynanla oturuyormus e kocanda bekarken onun ne kadar ezildigini gorup simdi koruyor bence ..eltine gelince seni kiskaniyor orasi belli senin esin daha sorumlu biri onunki sorumsuz en cok bunu kiskaniyor bide sana cirkin muameelesi yapiyor galiba seni guzelligiyle kiskandirmaya calisiyor zaten elindeki tek koz da o.. kocanla arasinda hic bisey yok bence ama eltin sana varmis gibi hissettirebilir sirf sen kiskanasin diye bence bu kadin senin yuvanin dagilmasini istiyor senin yuvan dagilirsa kocani daha cok kullanabilir boylelikle..benim gorusum buydu ...bide eltini ilkokul mezunu diye hor gormussun bende ilkokul mezunuyum insanlar ilkokul mezunu diye cahil sayilmazlar bunu hos bulmuyorum
Bir kadının boyle bir ilgiyi yanlıs anlaması diye bir sey olabilir mi ya? Yorumları okudum da hayret ettim insan kocasını bilmez mi? Anlamaz mı? Kesin eltin de bunun farkındadır. Birinin asırı ilgisini hele ki bir erkegin bu derece korumasını anlamamak mumkun mu? Dedikleri gibi sadece iyi niyet ve koruma olsa insan once kendi ailesine duskun olur kendi ailesinin uzerine titrer sonra onları da dusunur ama herkesin yeri bellidir. Acaba kocanızın kardesiyle bir sorunu mu var? Ya da buyurken filan hani hep kıskanır ya insan kardesini onun olan seyler daha cok hosuna gider. Oyle bir psikolojik sorundur belki. Bosverin erkekler icin uzulmeye degmez. Umarım Allah size bol bol para ve guc verir de ne kocanıza ne sevgisine ihtiyac duyarsınız.
Ailenizden destek almaya çalışın derim.Yıllar o kadar hızlı geçiyor ki.Tekrar iş hayatına dönmek size de eşinize de iyi gelecektir.Şu anda tek düşündüğünüz ev,kayınvalide,elti,eş..Ama biraz değişiklik,kendi paranızı kazanmak sizi de farklı biri yapabilir.O aman daha az kuruntulu olacaksınız.Siz artık eşim öyle mi yaptı,eltime mi baktı,niye geç kaldı falan diye düşüneceğinize eşiniz sizi düşünecek.Bebeğinize bakması için kendi ailenizle oturup konuşun.Geç kalmayın.Evlilik yıkmakla çözülecek sorun değil bence.
ilk bir kaç sayfayı okuudm sadece ... eşiniz kardeşini kıskanıyor olabilir mi ? :S
derdim var köşesini okurum ama çok yorum yazmam konu başlığını okuyunca çok mu dizi izliyorsunuz diye düşündüm böyle bişey nasıl olur diye düşündüm ama insanlar okadar değişik ki insan en çok güvendiği annesi babası ve sonra da kocası olmuyor mu en güvendiği yer kocasının omuzu olmaz mı? Çok kötü ya çok üzüldüm ne desek boş açıkçası belki de yoktur öyle bişey konuyuda tam okumadım ben bile kötü hissettim kendimi Allah yardımcın olsun arkadaşım umarım umduğun birley yoktur
hayal kırıklığına uğramamak için kimseye çok güvenmemek gerekiyor, evlat varlığa koca sağlığa derler doğruluk payı var.yalnız geldik yalnız gidiceğiz nihayetinde.
Yahu elifbi sen yazdıkça ben şok geçiriyorum buradabeni değersiz hissettireni kıyaslama yapmaya itende bu beğeni işte, eksik aramaya, kendimi küçük görmeye ve en sonunda patlamama sebeb oldu, onun aslında bana dürüst davranmasını çok isterdim senin şu tarafın ondan eksik yada ben onu kardeş gibi gördüm bak güzelim yıllarımız birlikte geçtii abimde çok eziyordu bizlerde hoş tutup gönlünü almak istedik ama biraz abartmış olabiliriz gibi.... ama nasıl dersin bizi nasıl suçlarsın, sen kafayı üşütmüşün ,biz normaliz falan demesi hiç inandırıcı gelmemişti, tipik kendini savunma karşıdakini sindirme konuşmasıydı. hatta daha sonraki kavgalarda sesiz kalması en kötüsüydü. kaynımı ben çözemedim. bence kimse karısını(karısı kardeşinden küçük) ve bekar kardeşini yıllarca bir arada tutucak karısının sancısı tutunca doğuma bile kendiisi film bitmedi diye kardeşiyle yollayacak kadar odun olacak, ben kimseye bukadar güvenemem. olmaz dediğin olur