bak o zaman bu abi hayranlığı olabilir , abiye hayran olduğu çok sevdiği için yengeyedir ilgisi yani abisinden ötürü seviyordur yengesini başka birşey yoktur belki tatlım. hani ilgisi olsa abisini kötülemez mi? senin yenge sana diyormus ya kocanın iyisini aldın diye çirkin şansı felan. eşininde ilgisi olsa öyle demezmi abimde şöyle böyle felan diye ?
umarım hepsi salak olduğu için bu kadar şaibeli laflar edip can sıkıcı davranmışlardır. en azından salaklık derecesinde bir iyi niyeti var diye kocamı affedebilirim. eltimide salaklığından ne dediğini lafın nereye gittiğini bilmiyor der geçer giderim. k.v zaten salak bir anlatsam şaşar kalırsınız. ama kaynım salak değil sorumluluklarını yıllarca eşimin üzerine atmış kendisi keyfine bakmış tüm birikimimizi yemiş ama hiç umrunda olmayan rahat sorumsuz bir adam, 1 sene işsiz kaldıda kalkıp iş aramadı çalışsamda geçiniyorum çalışmasanda dedi. borcunu ödemek için arabayı satan kocama kızdı. neymiş efendim şimdi ne güzel binermiş, çok yakıyordu masrafını nasıl karşılayacaktık dediğimdede tüp taktırırdı az yakardı o zaman dedi. düğünümde bana taktıkları takıları kuyumcudan borç aldılar ertesi gün benden alıp iade ettiler