Kocam eltime aşık

ben derim ki eşinle güzel güzel onu kırmadan konuş,
normal ailelerin böyle olmadığını islama görede erkeğin eşine çocuklarına ve anne babasına bakmakla yükümlü olduğunu ,aciz durumda kalmadıkları sürece diğerlerinin geçiminin onu ilgilendirmediğini anlat
ayrıca bir kez kötü gelin pozisyonuna düşmüşsün
bırak da öyle kalsın yeterki evine olur olmaz gelip gitmesinler bu konuda hiiiç üzülme

eminim eşin de bu durmdan hiç memnun değildir(kendi aşilesine maddi olarak bakmaktan)ama (tabularını yıkamıyor beli)başka çaresi yokmuş gibi yada minnettar olduğunu hissediyor öyle lanse edilmiş küçüklukten itibaren, o da naapsın ne gördüyse ne duyduysa o nu yapıyor ,sosyal çevresi varmı yok mu bilmem ama akıl vermedikleri kesin,

yahu kimse dememişmi oğlum sen ne yapıyorsum abinin eli ayağı tutuyor çalışsın baksın ailesine sen o nun borçlarını ödemeye mahkum musun hadi bir kez olmuş batırmış işleri cehalet diyelim ,eee ne diye devam ettiriyorsun faturaalrını borçlarını ne diye ödüyorsun
saolsun benim eşimde biraz böyledir salak demeye dilim varmıyor ama öyle naapim
aman annem üzülmesin aman eller ne der sabret bu günlerde geçer bu arada da tedbiri elden bırakma

bir tanıdığımın eltisi tanıdığımın kocasına baya bi ilgi gösteriyormuş ,eltisi tanıdığımdan yaşlı çirkin ama giyimi kuşamıyla ilgi çeken bir kadınmış (çocuğu olmadığı içinde genç ve diri duruyormuş)
tanıdığımın kocasıda yengesine yani abisinin karısına çok fazla ilgi gösteriyormuş, öyleki gece karı koca banyo yapacak oluyormuş adam bizim şohpende sıcak su yok diye kardeşinin evine gidiyormuş(kardeşi ya gece, yada şehir dışında çalışıyormuş şimdi tam bilemedim) bizim saf ta ne var ki bunda diyormuş,bir keresinde tanıdığım eltisinnin evine gidiyorki kocası eltisinin karnını ovuyor nooluyor demiş adam da yengemin karnı ağırıyor doktora götürelim diyor bizimkinin jeton düşüyor sonunda şüpheleniyor,

yıllar yılı bu böyle devam etmiş birgün de adamın kardeşi memleketten gelirken trafik kazasında ölmüş arabada, kadının erkek kardeşi, kocası,ve kadın, varmış nasıl olmuşsa kadın ve kardeşinin burnu kanamamış ama adam arabayla birlikte uçurumdan yuvarlanmış
daha sonraki zamanlarda da ilişkilerini günyüzü ne çıkarmış kadın, ve şimdi iki elti ayrı evlerde kuma hayatı yaşıyorlar bizimki değil konuşmak aynı ortamlara dahi girip çıkmıyor,
yani olmayacak bişi değil bu devirde herkesten herşey beklemek lazım ayyy evlerden ırak...

Sayfalardaki gelişmeleri okumadım ya uzun geldi,aşık mıymış son durum nedir ?

elifbi şey yapsan. kpss ye falan hazırlansan. başka bir memlekete tercih yapsan. hem maaşın kreşi falan rahatça karşılar hem de zorunlu olarak başka yere taşınmış olursunuz?

sinirlerim iyice bozuldu , eşime neden beni ailene karşı korumadın ,evin çocukları bile bana saygısızlık yaptıda sesin çıkmadı diye sordum, cevap kmse sana bişey yapmadı, hem napsaydım onlarla kavgamı etseydim. tabi canım benim için niye kavga etsin, asıl onları benden koruması gerekiyordu hem belki ısırır falanım,aşımıda olmadım, ama zaten kudurmuş gibiydiler, ya iyice sinir oluyorum, evlilik neki hata bende neden güvenirsinki elin adamına, harika insanlar diye anlattığı ailesi tımarhane kaçkınları , acilen bir deliğe kapatılıp anahtarıda denize atılmalı, ama aynı delik olsunda yesinler birbirlerini,yengeciğinin bana söylediği lafları söylüyorum o laflarda kötü niyetli insanlar art niyet ararmış. ben iyi niyetimin kurbanı oldum da zekadan eser olmayan iğnelemelere cevap veremedim, yeni evliyim e bide çocukla naparım diye korktumda iyice sustum. allah vermiş vermiş herşeyden biraz ama zekaya gelince bide bunları böyle deneyim demiş. ben akıllı olsam bu durumda olmazdım oda gerçek, gece yarısı sanki alıcağım cevapları bilmezmiş gibi tartışmaya girersen alırsın boyunun ölçüsünü. afferin bana. kendimle bir kez daha gurur duydum . bir mucize bekliyorum, yarın güzel bir iş bulsam yada sayısal bana çıksa, güzel bir pazr gününün kepenklerini hırlaşarak ama anlaşamayarak ayrı odalarda kapatıyoruz.

eltin hala eve rahatça girip çıkıyor mu?

yok artık ben evdeyken giremiyor ama öyle balkon sevdalısı bir kadınki ben ailemin yanına kalmaya gittiğimde giriyormuş,bana görenler söyledi, çok açık evime girmesinden rahatsız olduğumu belli ettim, duyuracak kişilere rahatsız olduğumu söyledim. ama beni takacak gibi görünmüyor

evin kilidini değiştirsen. hiç hoş değil ya sen yokken gelmesi

sakin sakin hallet yapacaklarını bence. boşa kavga etme ve şöle böle deme. sen konuştukça eşin sana hak verse bile ters teper. bişi deme ama yapacaklarınıda yap. eltin girmedin eve. istemiorum evime girmesini de kes at. sonuçta zaten bunun tartışmasını yapıyorsun. tartışmasını yapacağıına direkt bir eylemde bulun.

Allah yardımcın olsun

Sayfalardaki gelişmeleri okumadım ya uzun geldi,aşık mıymış son durum nedir ?

yok karar veremedik daha ya yengesiyle ikisi ağızlarından çıkanı duyamıyorlar yada ikisininde dillerine vurmuş eylemsizlikten,artı sinirden gülüyorum valla

yok karar veremedik daha ya yengesiyle ikisi ağızlarından çıkanı duyamıyorlar yada ikisininde dillerine vurmuş eylemsizlikten,artı sinirden gülüyorum valla

Senin işin baya zor, Allah yardımcın olsun.
Edepsiz, kendini bilmez insanlarla uğraşmak cok zor.

eltim forum açarsa başlığı güzellerin şansı olmuyor kocanın iyisini çirkinler(eltim) alıyor, eltimden güzelim ama benim balkonlu evim yok, eltimin kısa bacakları var ama kaynanamla oturmadı, eltim benden yaşlı ama üst katta oturuyor, eltimden temizim ama kocam beni tatile götürmüyor, eltimden daha uzunum ama halı silkmeye balkonum yok, eltimden zayıfım ama onun kocası kardeşlerin iyi olanı. eltimin beni aşağılamak için kullandığı cümlelerin ve haksızlığa uğradığını belirtmek için vurguladığı ona yapılmamışda bana yapılmışların yan yana gelmiş değişik versiyonu başlık olabilir.

canim kacdir konunnu okuyorum..

gercektende zor hissettiklerin..ve herkes sen abartiyomussun gibi de davranabilir...

ama insanoglu bu,benim okula giderken bi arkadasim ablasini nisanlisini ayartti neymis ablasina layik olmadigini ispat edecekmis o ayartabilirse herkes yapabilirmis..

yapma etme dedim sonucta ablan duyarsa senin icin ne düsünür ya ailen hem bu islerin sonu asktir dinlemedi..

oglanla cinselde beraberlik yasiyolardi ve sonunda asik oldu bundan yaklasik 1 sene sonra hic bisey olmamis gibi oglan bunu birakip ablasiyla evlendi..

kiz yikildi ama 1kimseye bisey söylenmedi ama bana ne oluyosa dimi insanlara daha temkinli yaklasmayi ögrendim...

ben kimseye kolay güvenenmem ama bu olaydan sonra böyle insanlardanda uzak durmayi bildim..

nedir o cat kapi gelmeler cahillerle ugrasmak zor ya kim ne derse desin...

ne yapcan simdi?? ya gercekten kocan cok rahat ben olsam sinir hastasi olmustum sen iyi dayanmisin..

Allah yardimcin olsun canim

ya olay şu sanırım başkasına ait olan değerli oluyor bu yoksa nasıl bir akıl,

ama senin kendini bu kadar kücük görmeye hakkin yok!!!
herseyi üzerine alma senin canini yakiyosa cevabini ver onunki yansin..
gün ola harman ola..
baska seylere odaklan..senin kiskanilacak bi evliligin var belki ona göre..
evin güzel yasantin aile ortamin güzel belkide bu onun zoruna gidiyo..

bnce de baskaseylere odaklanman işe yarayacaktır...

eltinin sözleri neden bu kadar etkiliyor seni,neden komplekse sokuyor,sen kendini,kendi değerini bilmiyormusun
değer mi söylenenlere bu nkadar takılıp hayatınızı zindan etmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…