bak o zaman bu abi hayranlığı olabilir , abiye hayran olduğu çok sevdiği için yengeyedir ilgisi yani abisinden ötürü seviyordur yengesini başka birşey yoktur belki tatlım. hani ilgisi olsa abisini kötülemez mi? senin yenge sana diyormus ya kocanın iyisini aldın diye çirkin şansı felan. eşininde ilgisi olsa öyle demezmi abimde şöyle böyle felan diye ?
umarım hepsi salak olduğu için bu kadar şaibeli laflar edip can sıkıcı davranmışlardır. en azından salaklık derecesinde bir iyi niyeti var diye kocamı affedebilirim. eltimide salaklığından ne dediğini lafın nereye gittiğini bilmiyor der geçer giderim. k.v zaten salak bir anlatsam şaşar kalırsınız. ama kaynım salak değil sorumluluklarını yıllarca eşimin üzerine atmış kendisi keyfine bakmış tüm birikimimizi yemiş ama hiç umrunda olmayan rahat sorumsuz bir adam, 1 sene işsiz kaldıda kalkıp iş aramadı çalışsamda geçiniyorum çalışmasanda dedi. borcunu ödemek için arabayı satan kocama kızdı. neymiş efendim şimdi ne güzel binermiş, çok yakıyordu masrafını nasıl karşılayacaktık dediğimdede tüp taktırırdı az yakardı o zaman dedi. düğünümde bana taktıkları takıları kuyumcudan borç aldılar ertesi gün benden alıp iade ettiler
eşin evi ayırmaz gibi görünüyor,işleride mi ortak? zor heran heryerden bağlısınız.
baya ezılıyorsunuz anladıgım kadarıyla eşinin ailesi ve eabısı tarafından ...ne demek 1 yıl iş aramamısss
ohh gel keyfım gell
...
Sen biraz birseyleri gozunde buyutuyor olmatasin??belkide esin yengesini yenge oldugu icin seviyordur...sonucta bu kadinda 14 yil boyunca o evin bireyi oldu iyi kotu emegi oldu...benim esimde buyuk yengesine cok saygi duyar nedeni ise ustumuzde cok hakki emegi var der...ben trye ilk defa yanlarina gittim diger kayinlariminda buyuk eltime cok hayranliklari vardi ona sarilip hakkini odeyemeyiz dunya bir yana yengemiz bir yana derlerdi 3 eltiyiz kaynanam haric hepsi o eltimi cok sever saygida kusur etmezler belkide esin yillarin verdigi saygidan dolayi sevgisini bu sekil gosteriyordur..sonucta oyle aciklarini yakalamamissin su bir gercektirki eltiler arasinda bir cekememezlik rekabet oluyor nekadarda iyi amlassalarda bos yere kendini uzupte evliligini yipratma derim ben....
o duygularda zararlı
benim kocam benden başkasına hayranlık ve yoğun bir sevgi duyuyorsa da porblemdir
insan böyle birşeyi bir tek annesine hissedebilir hissetmelidir
yada kendi öz kız kardeşine
elti dediğimiz erkek kardeşin karısı
erkek kardeş candır
karısıda kardeş sayılır hem sever hem sayarsın
kardeşini mutlu ettiği için!!!!
gerisi fasa fiso
konu sahibinin evinde yaşanan saygısızlık dan başka bişey değil
benim fikrim bu elti olsaydımda aynı yorumu yapardım.
Tabiki Sizde Haklısınız Ben Durum Ne Vaziyette Anlatmak istedim Sadece,Kötü Bişiydir İllaki Hayranlık Duymak Aslında Bir Başka Bayana Da Konu Sahibi Yanlış Yapmış Çok Bekarken Anlamış Bişeyler Ama Bu Durumu Göre Göre Evlenmiş
şunu cevaplarmısın .evlenmeden önce de eşinin başkasına aşık olduğunu düşünüyorsan neden evlendin ki. yani bırak başkasına aşık olmasını sana aşık olmaması bile evlenmemen için geçerli bir neden bence. o sana aşık değildiyse seninle neden evlendi peki ? yani aileler mi evlendirdi sizi baştan nasıl sevgili oldunuz. sevgili iken de sana soğuk muydu
şunu cevaplarmısın .
bir de çocuğu 2.5 yaşında 3 yıllık evli olması mümkün kabaca rakamlar vermiştir. 3 yıl +bir kaç ay evli. çocuğu da 2 yıl 3 aylık falan olabilir
Bir de Bana Şöyle Bi Durum Geldi;Eltin Aslında Eşini Sevmiyor Ona Olan ilgisini Kullanıyor Gibi,Bi Destek Olarak Görüyor Eşinizi Hem Maddi Hem Manevi.
Insan sikinti yasadimi herseye supeyle bakiyor evlilik sorumluluk gerektiren birsey suanda kendini yorgun mutsuz belkide caresiz hissediyorsun boyle yaparak kendini cikmaza surukluyorsun supe insani yiyip biteren mahfetme noktasina getiren seydir kuruntu yaparak kendine zarar veriyorsun...benim esimde ailesine cok duskundur onlara karsi kendini hep sorumlu hisseder herkesin yapisi farkli...senin yapacagin tek sey bu supeyi bir kenara birakarak esinle mutlu olmaktir...eltinle gerekiyorsa arana mesafe koy gorusme ama bu gibi seylerle esini suclarsan saswe esini kendinden sogutarak tiksindirirsin cunku hicbir koca bu yakistirmayi hazmedemez yengesiyle olmasa bile gider baskasini bulur cunku sen onun kafasina sokmus durumdasin esine guven mutlu olmaya calis bir hatasi yanlisi olursa kendiliginden acik verir zaten sende sikintiya sorumluluk altina girmissin birdwn belkude bu sorumluluklar sana agir geldiginden ofkeni icindeki birikimleri boyle disa atiyorsun cik gez tatil yap bu sikintidan uzaklasmaya bu dusunxeleri kafansan atmaya calis bol bol dua et zamani geldigindw bos yere kendini esini uzdugunu farkedeceksin....