Kocam eltime aşık

umarım hepsi salak olduğu için bu kadar şaibeli laflar edip can sıkıcı davranmışlardır. en azından salaklık derecesinde bir iyi niyeti var diye kocamı affedebilirim. eltimide salaklığından ne dediğini lafın nereye gittiğini bilmiyor der geçer giderim. k.v zaten salak bir anlatsam şaşar kalırsınız. ama kaynım salak değil sorumluluklarını yıllarca eşimin üzerine atmış kendisi keyfine bakmış tüm birikimimizi yemiş ama hiç umrunda olmayan rahat sorumsuz bir adam, 1 sene işsiz kaldıda kalkıp iş aramadı çalışsamda geçiniyorum çalışmasanda dedi. borcunu ödemek için arabayı satan kocama kızdı. neymiş efendim şimdi ne güzel binermiş, çok yakıyordu masrafını nasıl karşılayacaktık dediğimdede tüp taktırırdı az yakardı o zaman dedi. düğünümde bana taktıkları takıları kuyumcudan borç aldılar ertesi gün benden alıp iade ettiler

o ne yaaa!!! takı borca alıp iade mi??? seni annenler nasıl verdi bunlara araştırmadılar mı? neyse olan olmuş evlisin şuan ve sen evini kurtar kocanı kurtar belli işte eşin ailesine inanılmaz bağlı ve adamcağıza öyle bi sorumluluk yüklemişlerki sen olmazsan biz mahfoluruz gibi, hem eltin şiddet görmüş zamanında belki eşin o yüzden de acıyordur

baya ezılıyorsunuz anladıgım kadarıyla eşinin ailesi ve eabısı tarafından ...ne demek 1 yıl iş aramamısss

ohh gel keyfım gell

...

eşin evi ayırmaz gibi görünüyor,işleride mi ortak? zor heran heryerden bağlısınız.

yok allaha şükür o ortak değil 2 side şuan farklı yerlerde çalışıyor. birlikte iş kurmuşlardı kaynım başına geçmişti eşim başka yerde çalışırken ona destek sağlıyordu işler yolunda gitse işi bırakıp abisinin yanına gidicekti ama kaynım battı. allahtan battı benim salak eşim işler yoluna girince beni şirkete muhasebeci yapacaktı(mesleğim), eltimide satınalma müdürü. o zaman çok gülmüştüm bu kadın hiç çalışmamış nasıl emanet edebilirsin diye yok olsun başka görev ayıp olurmuş

baya ezılıyorsunuz anladıgım kadarıyla eşinin ailesi ve eabısı tarafından ...ne demek 1 yıl iş aramamısss

ohh gel keyfım gell

...

yok allaha şükür o ortak değil 2 side şuan farklı yerlerde çalışıyor. birlikte iş kurmuşlardı kaynım başına geçmişti eşim başka yerde çalışırken ona destek sağlıyordu işler yolunda gitse işi bırakıp abisinin yanına gidicekti ama kaynım battı. allahtan battı benim salak eşim işler yoluna girince beni şirkete muhasebeci yapacaktı(mesleğim), eltimide satınalma müdürü. o zaman çok gülmüştüm bu kadın hiç çalışmamış nasıl emanet edebilirsin diye yok olsun başka görev ayıp olurmuş

Sen biraz birseyleri gozunde buyutuyor olmatasin??belkide esin yengesini yenge oldugu icin seviyordur...sonucta bu kadinda 14 yil boyunca o evin bireyi oldu iyi kotu emegi oldu...benim esimde buyuk yengesine cok saygi duyar nedeni ise ustumuzde cok hakki emegi var der...ben trye ilk defa yanlarina gittim diger kayinlariminda buyuk eltime cok hayranliklari vardi ona sarilip hakkini odeyemeyiz dunya bir yana yengemiz bir yana derlerdi 3 eltiyiz kaynanam haric hepsi o eltimi cok sever saygida kusur etmezler belkide esin yillarin verdigi saygidan dolayi sevgisini bu sekil gosteriyordur..sonucta oyle aciklarini yakalamamissin su bir gercektirki eltiler arasinda bir cekememezlik rekabet oluyor nekadarda iyi amlassalarda bos yere kendini uzupte evliligini yipratma derim ben....

evet elti gemisi yürümüyormuş o kadını sevebilmesine inanamıyorum belkide anlam yüklüyorumdur, o kadının bana söyledikleri yaptıkları zaman içerisinde kafamdan çıkmaz oldu, içimde gittikçe büyüdüler ,fazla önemseyip geçiştiremedim, evliliğimde iyi gitmediği için kocamında konuşmalarınıda fazla manidar bulmuşumdur belki.hamilelik doğum loğusalık evlilik herbiri boşuk bırakmadan birbirini takip etti. evliliğe alışmam işi bırakmam çocuk büyütmem en önemlisi eşimin ailesine alışmam hayatımı alt üst etti. nefessiz kaldım, kaçıp gitmek istedim, olaylar hep kafamın içinde büyüdüler

Tabiki Sizde Haklısınız Ben Durum Ne Vaziyette Anlatmak istedim Sadece,Kötü Bişiydir İllaki Hayranlık Duymak Aslında Bir Başka Bayana Da Konu Sahibi Yanlış Yapmış Çok Bekarken Anlamış Bişeyler Ama Bu Durumu Göre Göre Evlenmiş

tabiki arada bir problem sezerek evlendim ama ben ayrı bir evde oturucaktım, hayatımın içerisinde olacaklarını bana karşı bu kadar önyargı taşıdıklarını bilmiyordum eşiminde fazla sorumluluk sahibi bir adam olduğunu bildiğimden beni ezdirmeyecegini düşünüyordum, ama hiç objektif olmadı onları benden korumaya çalıştı ben yalnız kaldım. tek başımada kalınca başka sorunlarımda vardı maddi manevi şaşkına döndüm. sizlerle konuştukca içim biraz rahatladı aslında , farklı gözle bakmaya çalışıyorum şimdi

şunu cevaplarmısın .

bir de çocuğu 2.5 yaşında 3 yıllık evli olması mümkün kabaca rakamlar vermiştir. 3 yıl +bir kaç ay evli. çocuğu da 2 yıl 3 aylık falan olabilir

Insan sikinti yasadimi herseye supeyle bakiyor evlilik sorumluluk gerektiren birsey suanda kendini yorgun mutsuz belkide caresiz hissediyorsun boyle yaparak kendini cikmaza surukluyorsun supe insani yiyip biteren mahfetme noktasina getiren seydir kuruntu yaparak kendine zarar veriyorsun...benim esimde ailesine cok duskundur onlara karsi kendini hep sorumlu hisseder herkesin yapisi farkli...senin yapacagin tek sey bu supeyi bir kenara birakarak esinle mutlu olmaktir...eltinle gerekiyorsa arana mesafe koy gorusme ama bu gibi seylerle esini suclarsan saswe esini kendinden sogutarak tiksindirirsin cunku hicbir koca bu yakistirmayi hazmedemez yengesiyle olmasa bile gider baskasini bulur cunku sen onun kafasina sokmus durumdasin esine guven mutlu olmaya calis bir hatasi yanlisi olursa kendiliginden acik verir zaten sende sikintiya sorumluluk altina girmissin birdwn belkude bu sorumluluklar sana agir geldiginden ofkeni icindeki birikimleri boyle disa atiyorsun cik gez tatil yap bu sikintidan uzaklasmaya bu dusunxeleri kafansan atmaya calis bol bol dua et zamani geldigindw bos yere kendini esini uzdugunu farkedeceksin....

Bir de Bana Şöyle Bi Durum Geldi;Eltin Aslında Eşini Sevmiyor Ona Olan ilgisini Kullanıyor Gibi,Bi Destek Olarak Görüyor Eşinizi Hem Maddi Hem Manevi.

şunu cevaplarmısın .

bir de çocuğu 2.5 yaşında 3 yıllık evli olması mümkün kabaca rakamlar vermiştir. 3 yıl +bir kaç ay evli. çocuğu da 2 yıl 3 aylık falan olabilir

tabi cevaplarım, rakamlar yaklaşıktır evlenir evlenmez hamile kaldım ocakta evliliğimizin 3 .yılını doldurdum. diğerine gelince ben çok aşıktım kocama 3 yıl flört ettik ailenin içerisine girmeden birşeyleri yaşamadan bu kadar farkındalık geliştiremiyorsun, sevgili olmak zaten başka bişey , konuştuğunuz konular bile farklı oluyor, eşim karakter olarak çok konuşkan sıcakkanlı bir adam değil ama bekarken bu halleri karizmatik gelebiliyor, evlenince sinir bozuyor sorduğun soruya 1 saat sonra cevap veren adam , aile ilişkilerini sadece eşimden dinlediğim kadarıyla biliyordum, mükemmel anlayışlı saygıdeğer insanlar olarak anlattı bana, onlara düşkünlüğünüde sorumluluk sahibi adam diye yorumladım, tabi bazen yengesi ve çocuklara şöförlük yapmasına kızıyor, abin niye ggötürmüyor seninde bir hayatın var, beni gel al diye aramasına kızıyordum. onu çok güzel genç aman bakarlar diye korumasıda kafamı bugünkü kadar karıştırmıyordu. kendimi daha değerlide buluyordum ozamanlar, bir işim vardı arkadaşlarım sevgilim param vardı. sonra tepetaklak... hayat tersine döndü kocam vardı, kucağımda bir bebek vardı ama param işim yoktu arkadaşlarımla eskisi kadar görüşemez olmuştum. ailemi bile çok kısıtlı görebiliyordum, ve ciddi bir nefretle , kavga kıyametin içerisine düştüm, evime evim diyemedim, kocama kocam diyemedim, eski düzeni devam ettirmek istediler onların oğlu amcası kardeşi olarak kalmazsa diye panikle bizim eve saldırdılar. o arada benim kafamın içerisindeki seslerde yükselmeye başladı

Bir de Bana Şöyle Bi Durum Geldi;Eltin Aslında Eşini Sevmiyor Ona Olan ilgisini Kullanıyor Gibi,Bi Destek Olarak Görüyor Eşinizi Hem Maddi Hem Manevi.

ben zaten o kacama aşık demiyorum, o kadın kendinden ve oğlundan başkasını sevebilirmi bilemiyorum

2 gündür burda sıkıntılarım dile geldikçe ben deşarj olmaya rahatlamaya başladım. aklımdan geçen unuttuklarım hepsi dökülmeye başladı, omuzlarımdaki yük biraz daha hafifledi. ben konuşmayı anlatmayı tartışmayı seven biriyim, kocamsa sevmez, yakınlarımsa ne zaman konuşsam aman çocuğun var evliliğin bozulmasın diye susturdu beni, birazda suçlandım bu adamla o yaşta gözün kapalı evlendin kendin kaşındın diye, zorla aile terapistine götürdüm eşimi sen başkasına aile sorunlarımızı anlattın diye kıyamet koptu. benim obsesif bir tarafımda vardır, taktıkca taktım kafaya, kocamında kafasını allakbullak ettim, evet çok kötü bir yakıştırma ama en az benim kadar oda suçlu, yanımda olmadı, 14 yaşındaki yeğeni benimle terbiyesizce konuşur ağzımın payını vermeye çalışırken yok yere hiç sesini çıkarmadı, sonradan evet ayıp etti ama o çocuk sen susacaksın demeye getirdi, annesi büyüktü cevap veremedim eltim kıymetliydi cevap veremedim, salağa döndüm bende onun başının etini yedim

Yazdıklarından anladığım kadarıyla, eşin, eltine çok önem, değer veriyor. Sende bu değeri doğal olarak farklı şekilde anladın. Anlattıkların pej normal davranışlar değil, eşin birazda sana inat yapıyor giib. Eltin dersen, eşinin bu ilgisinibir güzel kullanıyor.Taşınma imkanınız yokmu canım, keşke taşınsanız oradan. Allah yardımcın olsun.

Bence bu kafanızdaki düşüncelerinizden kurtulmanızın ve tekrar özgüveninizi kazanmanzın yolu çalışma hayatına geri dönmenizden
gececek.Bebeğiniz biraz büyüdükten sonra bunu ciddid ciddi düşünmelisiniz.Yoksa geç olabilir.Bir an önce iş hayatına geri dönün kendi paranızı tekrar kazanmaya başlayın.Hayatınızın odak noktasına eşinizi ve onun ailesini koymuşsunuz mecburen.Emin olun herşey değişecek.Nasıl aparım falan demeyin,bir yerden tekrar başlayın.Ama öyle ticaret falan değil.Maaşlı bir işe girin tavsiyem.

bu yakıştırma çok nahoş.ben anlattıklarından kocanın eltine aşık olduğu anlamını çıkarmadım ama rahatsız edici boyutta eltine ilgisi varbu kadarı bencede fazla ama aşık diye düşünme kocana bunu söyleme onunla yüz göz olmaşartların uygunsa evini ayır o ortamdan uzaklaş eltinle az görüş ve eşinle aranı düzeltmeye çalış

walla baştan olurmu canım öyle şey falan dedim ama karşında sürekli başka kadının övülmesi de hayli sinir bozucu...bu ne hayranlık böyle der insan tabi.aşkmı bilemeyiz ama aşk değilde hayranlıksa o da sinir bişey.yengesi sever sayar insan tabiykide ama abartıpta hayran olmasına ne gerek var.bu kadar övülecek ne kadınmış bu...eşini sinir edecek kadar.bu samimiyetten kaynınızın da rahatsız olması gerekir bence.o rahatsız olupta karısına daha resmi ol.dese belki işler düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…