canım konunu takip ettim kızlar sana herşeyi sormuşlar ve söylemişler bende fikrimi paylaşmak istiyorum
diyelimki eşin hoşlanıyor eltinde bunu hissediyor havaya giriyor (başka tabir bulamadım) sende bunu hissediyorsun kesin emin olmasanda bu tarz anlatılamayan birşey yaşıyorsundur
keşke eşinin aklına düşürmeseydin bazen insan bu tarz söylemlerden etkileniyor bide boşluktaysa kapılabiliyor bunu gençken ben bile yaşamıştım
lisedeydim tüm kız arkadaşlarım aşıktı o zaman bende yalnız kalınca kendi kendime bende aşık olayım bari demiştim bir arkadaşımda bana bak şu çocuk çok yakışıklı deyip beni ona yönlerdirmişti yemin ederim ben o çocuğa 2 sene paltonik aşıktım ama öyle böyle değil deli divane aşıktım zaman geçince insan anlıyor
ben senin yerinde olsam bu konuda eşimin üstüne gitmeyi bırakır sanki birşey yokmuş gibi davranıp ,eşimin eltimden soğumasını sağlardım mesela şey diyebilirsin eltim çok ter kokuyordu , dişlerini hiç fırçalamıyormu acaba ağzı kokuyordu ,( iğrenç olucak afedilsin )ama kadın doğuma gittik ama ben değil o muayene oldu mantar koku varmış gibi şeyler söyleyebilirsin ama doğal bir şekilde yapmalısın