Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aceleci davranmayın. Neticede kadınlar gibi erkeklerde çocuğa kendilerini hazırlamak durumundalar. Eşinizi anlayabiliyorum çünkü benim mantigimda aynı. Maddi probleminiz olmayabilir ama bir çocuğun psikolojik olarak sorumluluğunu almak gerçekten zor. Eşiniz ilgili bir baba olmak istiyor belli ki.Merhaba ben nerdeyse 2 yıllık evliyim. Eşimin maddi durumu oldukça iyi yani sebep bu değil eşim çocuk istemiyor normalde erkek ister kadın istemez bizde tam tersi yani bu maddiyat yüzünden değil özgürlüğünün kısıtlanacağını düşünüyormuş ama görüyoruz ki kadının özgürlüğü kısıtlanıyor erkeğe çok fazla bir şey olmuyor yani kaynanam dahil olmak üzere tüm akrabalarımız da kendine bu konuyu açıyor hep geçiştirmeyi seçiyor bende çok kez istediğimi söyledim ama oralı olmuyor. Özgürlük desede bize yardımcı olucak çok kişi var başta kaynanam ben bakarım diyor zaten. bana 2-3 yıl sonra olur diyo ama evleneli zaten 2 yıl oldu istememe olayı karşılıklı olsa okey ama o istemedikçe ben altında sebep aramaya başladım insan bi hayal kurar ne bileyim hayal de kuruyor aslında ama istememe sebebi sadece özgürlük olabilir mi bence her erkek sevdiği kadından bi çocuk ister
Gerçeği yazıyorlar ama siz inkar modundasınız. Yorumların üyelerin yaşıyla ve alakası var? Bu adam birine gönlünü kaptırınca anında toplanır gider. Çok seven ilgili değer veren bir çift değilsiniz. Eski konularınızdan belli. Seni sevmiyorum diyen hastayken dönüp bakmayan adamın nesine güveniyorsunuz? Çocuk istemiyor değil, çocuğu bu evlilikten istemiyor. Kırıcı farkındayım ama zararın neresinden dönsen kar. O çok iyi olan maddi durum sizin değil de eşinizinse musluğu kapatıverir bir gün. Çocuğu bunun için mi istiyorsunuz? Mesajlarınız hiç de annelik hasreti çeken biri gibi değil. Daha çok konfor koşulları değişmesin istiyorsunuz sanki.Profile baktım da yaşlılık psikolojisi heralde genç görünmeye çalışıyorsun ama yaşın belli oluyo genç değilsin öyle görünmeye çalışma teyzecik hadi öptüm
Herkesin kocası seni sevmiyorum hastaysan hasta ol bana ne deyip arkasını dönmüyor. Hepimiz kocamızın ilgisini çekmek için kavga çıkarmıyoruz. Beni sevmeyen adamla ne işim olur ki? 25 yaş daha hayatın başı. Çocuk da yokken ne diye direniyorsunuz?dönem dönem herkesin eşiyle sorun yaşadığını düşünüyorum zatem herkesin evliliği mükemmel değil
Bu ne saçma bi düşünceher erkek sevdiği kadından bi çocuk ister
Ben bakmayacağım için zaten böyle diyorum biraz mantık. Seni sevmeyen ilgilenmeyen adamdan doğurma derdindesin. Doğacak çocuk hem anneden hem babadan yana şanssızYazdığı şeye bak ya bende oyuncak sanıyordum olunca ben değil sen bakacaksın sanki duyguları varmış hadi ya ben bilmiyordum git öfkeni başka yerde kus düşmanın ben değilim
Çevreyi bosver 30dan önce yapma . Gerçekten zor ve özgürlüğü kısıtlıyor. Hasta olmasın diye 2 yaşına gelene kadar gezmeye bile çıkamadık. Gençliğini yaşa önce annelik çok zor ve yıpratıcı.Çevreden de çok yorum geliyo evliliğin belli zamanından sonra zor olur neden çocuk yapmıyorsunuz vs diye beni daha çok geriyor
İnsanlara sınır çizecek duruşun yokken, bi çizgi oturtmamışken bir de anne olmak gibi büyük sorumluluğa mı kalkışıyorsun?Çevreden de çok yorum geliyo evliliğin belli zamanından sonra zor olur neden çocuk yapmıyorsunuz vs diye beni daha çok geriyor
25 yani gezmek eglenmek ,basbasa vakit gecirmek varken. Sabahlara kadar 2 sene uyuma, tuvalet egitimi ,hastaligi vs derken kendini cocuga adiyorsun. Ve sprumluluk hic bitmiyor. Surekli artiyor. Egitim hayatiyla birlikte.Siz kaç yaşında anne oldunuz
Insanlari yaşından vurabileceginizi düşünmeniz karakterinizin ne kadar ucuz olduğunu nasılda belli ediyor. Insanlara saçma sapan saldirana kadar kendi zavallı hayatına çözüm mü bulsan? Kocan seni sevmiyor, senden çocuk istemiyor anlamadığın kisim tam olarak neresi?Profile baktım da yaşlılık psikolojisi heralde genç görünmeye çalışıyorsun ama yaşın belli oluyo genç değilsin öyle görünmeye çalışma teyzecik hadi öptüm
Merhaba ben nerdeyse 2 yıllık evliyim. Eşimin maddi durumu oldukça iyi yani sebep bu değil eşim çocuk istemiyor normalde erkek ister kadın istemez bizde tam tersi yani bu maddiyat yüzünden değil özgürlüğünün kısıtlanacağını düşünüyormuş ama görüyoruz ki kadının özgürlüğü kısıtlanıyor erkeğe çok fazla bir şey olmuyor yani kaynanam dahil olmak üzere tüm akrabalarımız da kendine bu konuyu açıyor hep geçiştirmeyi seçiyor bende çok kez istediğimi söyledim ama oralı olmuyor. Özgürlük desede bize yardımcı olucak çok kişi var başta kaynanam ben bakarım diyor zaten. bana 2-3 yıl sonra olur diyo ama evleneli zaten 2 yıl oldu istememe olayı karşılıklı olsa okey ama o istemedikçe ben altında sebep aramaya başladım insan bi hayal kurar ne bileyim hayal de kuruyor aslında ama istememe sebebi sadece özgürlük olabilir mi bence her erkek sevdiği kadından bi çocuk ister
Herkes çocuk istemek zorunda değil ki.Merhaba ben nerdeyse 2 yıllık evliyim. Eşimin maddi durumu oldukça iyi yani sebep bu değil eşim çocuk istemiyor normalde erkek ister kadın istemez bizde tam tersi yani bu maddiyat yüzünden değil özgürlüğünün kısıtlanacağını düşünüyormuş ama görüyoruz ki kadının özgürlüğü kısıtlanıyor erkeğe çok fazla bir şey olmuyor yani kaynanam dahil olmak üzere tüm akrabalarımız da kendine bu konuyu açıyor hep geçiştirmeyi seçiyor bende çok kez istediğimi söyledim ama oralı olmuyor. Özgürlük desede bize yardımcı olucak çok kişi var başta kaynanam ben bakarım diyor zaten. bana 2-3 yıl sonra olur diyo ama evleneli zaten 2 yıl oldu istememe olayı karşılıklı olsa okey ama o istemedikçe ben altında sebep aramaya başladım insan bi hayal kurar ne bileyim hayal de kuruyor aslında ama istememe sebebi sadece özgürlük olabilir mi bence her erkek sevdiği kadından bi çocuk ister
İnsanlarmı bakacak çocuğunuza sanki onları dinlemeniz hata.Ve evlenmeden önce mutlaka bu konular konuşulmalı belki eşin hiç çocuk istemiyodur herkes çocuk isteyecek diye birşeyde yok ki.Biz eşimle en baştan konuşmuştuk ikimizde istiyorduk.Çevreden de çok yorum geliyo evliliğin belli zamanından sonra zor olur neden çocuk yapmıyorsunuz vs diye beni daha çok geriyor
İnsanları "kendi aklınca" acıtacağını zannederek yapılmış, ne kadar avam bi yorum.Profile baktım da yaşlılık psikolojisi heralde genç görünmeye çalışıyorsun ama yaşın belli oluyo genç değilsin öyle görünmeye çalışma teyzecik hadi öptüm
Profile baktım da yaşlılık psikolojisi heralde genç görünmeye çalışıyorsun ama yaşın belli oluyo genç değilsin öyle görünmeye çalışma teyzecik hadi öptüm
Ben de özgürlük sebebiyle çocuk istemem, gayet normal. Çocuk ömür boyu bağ demek. Hayır, her insan sevdiği kişiden çocuk istemez. Ama evlilik olmadan önce bunların konuşulması lazım.Merhaba ben nerdeyse 2 yıllık evliyim. Eşimin maddi durumu oldukça iyi yani sebep bu değil eşim çocuk istemiyor normalde erkek ister kadın istemez bizde tam tersi yani bu maddiyat yüzünden değil özgürlüğünün kısıtlanacağını düşünüyormuş ama görüyoruz ki kadının özgürlüğü kısıtlanıyor erkeğe çok fazla bir şey olmuyor yani kaynanam dahil olmak üzere tüm akrabalarımız da kendine bu konuyu açıyor hep geçiştirmeyi seçiyor bende çok kez istediğimi söyledim ama oralı olmuyor. Özgürlük desede bize yardımcı olucak çok kişi var başta kaynanam ben bakarım diyor zaten. bana 2-3 yıl sonra olur diyo ama evleneli zaten 2 yıl oldu istememe olayı karşılıklı olsa okey ama o istemedikçe ben altında sebep aramaya başladım insan bi hayal kurar ne bileyim hayal de kuruyor aslında ama istememe sebebi sadece özgürlük olabilir mi bence her erkek sevdiği kadından bi çocuk ister
Çocuk senin için bu kadar önemliyse keşke evlenmeden önce şu anki eşinle bu konuyu detaylı konuşsaydın, çocuk doğurma zamanına karar verseydiniz .Yaa kocam beni sevmiyormuş tamam sen daha iyi biliyorsundur neden bu kadar kötüsün acaba bende bunu düşündüm kısaca