Kocam çocuk istemiyor

Ne kadar bencilsiniz. Çocuk dediğin oyuncak değil duyguları var, sorunlu sevgisiz evliliğinize kurban mı arıyorsunuz? Milletin ağzı kapansın banada meşgale olsun diye doğurma derdindesiniz Allah akıl fikir versin.
Bir kere her şeyi geçtim sizin çocuk üzerinde babanın önemi ve etkisinden haberiniz yok. Sizi hastayken umursamayan adam hamile ve lohusayken büsbütün soğur. Belliki sevgi sorunu var boşanda çöpsüz üzüm olmak istiyor.
Yazdığı şeye bak ya bende oyuncak sanıyordum olunca ben değil sen bakacaksın sanki duyguları varmış hadi ya ben bilmiyordum git öfkeni başka yerde kus düşmanın ben değilim

Yoo her erkek sevdiği kadindan çocuk istemez her kadinda sevdiği adamdan çocuk istemez mesela ben, çocuk öyle birşey değil istiyorsundur istemiyorsundur zaten kocanızda sizi sevmiyormuş yazdığinız arabesk cümlenin bi anlamida kalmiyor kısaca :KK66:
Yaa kocam beni sevmiyormuş tamam sen daha iyi biliyorsundur 😅 neden bu kadar kötüsün acaba bende bunu düşündüm kısaca

Yazdığı şeye bak ya bende oyuncak sanıyordum olunca ben değil sen bakacaksın sanki duyguları varmış hadi ya ben bilmiyordum git öfkeni başka yerde kus düşmanın ben değilim
Yav adamın yakasından düşmemek için imkanlarından faydalanmak için çocuk yapmak istiyorsun burda artis artis konuşma hiç adam baya akıllıymıs yememiş

Adam bu evliliğe çocuk istemiyorum zaten eninde sonunda bitecek diyemediği için özgürlük zart zurt diyor.

Siz de çocuğu sadece birilerinin ağzı kapansın diye istiyorsunuz zaten, öyle çok çocuk aşkıyla yandığınızdan değil.

Eşiniz haklı, birkaç sene daha bekleyin.
En azından tanımadığınız insana düşmanınız gibi cevap yazmamışsınız objektif yorum sağolun

Yav adamın yakasından düşmemek için imkanlarından faydalanmak için çocuk yapmak istiyorsun burda artis artis konuşma hiç adam baya akıllıymıs yememiş
Kime sinirlendin de tanımadığın insanlara öfke kusuyosun yazık sana 😅

Valla hiç kimseye sinirlenmedim sadece senin gibi çikarcı insanlardan hoşlanmiyorum şu anda spora gidiyorum ne siniri pambuk gibiyim sende git iyi gelir boş boş oturunca saçma sapan şeyler düsünüyorsun :KK66:
Bol bol yap sporunu hayata karşı öfken azalır biraz kadın düşmanlıgını da aşmanı dilerim ❤️

Kadın kadının düşmanı ühüüüü 😭 sen kimsin sana öfkem olacak anonim bir karaktercik :)
Profile baktım da yaşlılık psikolojisi heralde genç görünmeye çalışıyorsun ama yaşın belli oluyo genç değilsin öyle görünmeye çalışma teyzecik hadi öptüm

Yasiniz kucuk , esiniz cok mantikli dusunuyor bu konuda.
Bizim erken cocugumuz oldu. Yasimda kucuk oldugu icin ilk basta oyucak bebek edasiyla baksakta😀 cocuk hem sorumluluk hem seni kisitliyor
Yani simdiki aklimla sanirim acele etmezdim. Evliligin tadini cikartamadik . O yuzden hala sevgili gibi birbirimizi ozluyoruz😬 Avantaj mi bilemedim.

Eski konunu ben de okudum. Maalesef tarihi de pek oyle gecmis gitmis zaman degil. Bir sene olmamis konuyu acali. "Yanina yaklasmayan, hasta olsan umursamayacak, kavga bile etmeyen" o kadar sen yokmussun gibi davranan kocan sence su an neden cocuk istesin ki? Sen de bence her seyi farkindasin. Cevren de bu durumlarinizi bildiginden seni cocuk sahibi olmaya yonlendiriyor. Malum cogu akla gore cocuk evliligi pekistirir ya guya... sen de etkilenip bir cocugun olsa kocan sana baglanir diye dusunuyorsun veya adamin bosanacagini hissettiginden bari bir cocuk sahibi olayim belki bir daha firsatim olmaz diye dusunuyorsun bence. Cocuk, mutlu bir evlilikte kari koca tarafindan birlikte buyutuluyorsa guzel bir sey, obur turlu seni kisitlayan, yer yer sinirlendiren, mutsuz eden, kendinden surekli odun vermeni gerektiren bir cile haline geliyor.

Eski konunu ben de okudum. Maalesef tarihi de pek oyle gecmis gitmis zaman degil. Bir sene olmamis konuyu acali. "Yanina yaklasmayan, hasta olsan umursamayacak, kavga bile etmeyen" o kadar sen yokmussun gibi davranan kocan sence su an neden cocuk istesin ki? Sen de bence her seyi farkindasin. Cevren de bu durumlarinizi bildiginden seni cocuk sahibi olmaya yonlendiriyor. Malum cogu akla gore cocuk evliligi pekistirir ya guya... sen de etkilenip bir cocugun olsa kocan sana baglanir diye dusunuyorsun veya adamin bosanacagini hissettiginden bari bir cocuk sahibi olayim belki bir daha firsatim olmaz diye dusunuyorsun bence. Cocuk, mutlu bir evlilikte kari koca tarafindan birlikte buyutuluyorsa guzel bir sey, obur turlu seni kisitlayan, yer yer sinirlendiren, mutsuz eden, kendinden surekli odun vermeni gerektiren bir cile haline geliyor.
Tamma da ben 25 yaşındayım nasıl çocuk yapıp birine kapak atmak gibi derdim olabilir 🤔 boşansam başka birini bulamaz mıyım veya muhtaç mıyım ona. çevrem kavgalarımızı vs bilmiyor dönem dönem herkesin eşiyle sorun yaşadığını düşünüyorum zatem herkesin evliliği mükemmel değil

Yasiniz kucuk , esiniz cok mantikli dusunuyor bu konuda.
Bizim erken cocugumuz oldu. Yasimda kucuk oldugu icin ilk basta oyucak bebek edasiyla baksakta😀 cocuk hem sorumluluk hem seni kisitliyor
Yani simdiki aklimla sanirim acele etmezdim. Evliligin tadini cikartamadik . O yuzden hala sevgili gibi birbirimizi ozluyoruz😬 Avantaj mi bilemedim.
Siz kaç yaşında anne oldunuz

X