aldım o testlerden yaptım, hiç biri pozitif çıkmadıYaşın geçmiş değil. korunmuyorsunuzda. Yumurtlamani takip edemez ki o. Testler oluyo onlardan günlerini öğrenebilirsiniz. Hem madem.kocan henüz pek gönüllü değil 1 yıl müsade et bence. Yenisiniz doğru ve maddi durum da pek iyi değilmiş. Işten cikmanida istemiyormuş.
ışte herkeste o 14. Gün değil. madem bu kaar gönülsüz 1 yılıniz dolsun bir daha görüşün. siz kontrol için doktora gittiniz mi ?aldım o testlerden yaptım, hiç biri pozitif çıkmadıadet dönemini takip ediyor, 14. gün yumurtlama olduğunu falan biliyor canım. o hafta görüşmüyoruz :)
sadece kan testi yapıldı, normal çıktı ama daha ayrıntılı baktırmak için özel doktora gitmek istiyorum. o da gönülsüz olunca vazgeçiyorum. ama bu ay o istese de istemese de gideceğim bu ay inşallah bişi çıkmazsaışte herkeste o 14. Gün değil. madem bu kaar gönülsüz 1 yılıniz dolsun bir daha görüşün. siz kontrol için doktora gittiniz mi ?
yok yok yapmaz o kadar .... yapamaz yani Allah korkusu var. bana da yaptıramaz...hem istemiyo hem korunmuyo, olursada aldırmaya kalkar istemiyodum diye. yazık
işte ondan korkuyorum, kasıtlı yapıyor diye. konuştuğumda istediğini söylüyor, ama icraatta yok. doktora gitmek istediğimi söyledim. tamam dedi. bu ay doktor ile takip yapacağız bakalım bu sefer ne yapacak. ama evliliğin zarar göreceği noktaya getirmeyiz inşallah.Benim anlamadığım yumurtlama döneminde kasıtlı olarak sizinle beraber olmadığına göre eşiniz kesinlikle bebek istemiyor.
Neden zorladığınızı anlayamadım.
Bu şekilde evliliğiniz zarar görmez mi?
işte benim biraz bekleyecek vaktim yokbence çocuk konusu eşlerin ortak kararı olmalı
ben hiç düşünmemiştim ama eşim deliler gibi istiyordu
ben düşünmeye başlayınca onda bir korku oldu
ama ben aylarca onunda buna hazır olmasını bekledim
yani belki biraz beklemede fayda vardır
Not: 2 yıl 6 aylık evliyim
halen kendimizi alıştırmaya çalışıyoruz
Hamile değilim
aynen.... en son emrivaki yaptım, bu ay ben doktora gideceğim dedim, sorun var mı yok mu belli olsun dedim tamam dedi :) şaşırdım :)) doktorla da görüştüm. kan tahlili verdim sıradan başladı işte bakalım bu ay ne olacak ??sakın eşinden izinsiz hamile kalmaya kalkma sonra sıkıntılar sorunlar büyür
neden istemediğini söylesin söylemiyorsa sıkıntı çözmek istemiyorsa
sende kararını ver ona göre insan bencil olmamalı
konuşmama gibi lüksü yok açıklama yapılır ona göre davranılır
en sinir olduğum konu konuşulmaması
en son emrivaki yaptım doktora gideceğimi söyledim tamam dedi. sorun var mı yok mu onu anlamış oluruz dedim. tamam dedi benim de gelmem gerekiyorsa ben de gideyim dedi, şaşırttı... ben tartışma falan bekliyordum, daha erken istemiyorum falan diyecek sandım ama tamam dedi ben de tamam dedim kısa bir konuşma oldu :)) dün doktora gittim, bu ay takipte olcaz bakalım ne olacak, yine kaçacak mı ? beni susturmak için mi tamam dedi anlayamadımbu konuyu daha önce konusmadiniz mi?
yaşınız ve konumunuz itibariyle çocuk istemek en doğal hakkınız.
ama istememekte onu hakkı..
ortada ters düşen beklentiler var.
ve bence cocuk konusu ciddi bir mevzu.
kimse karşıdaki istemiyor diye anne olma hakkından da vazgeçmemeli,
karşıdaki çocuk istiyor diye istemediği halde babada olmamalı..
umarım orta yolu bulursunuz.esinizle konuşun ve ne kadar zaman istediğini sorun.3 ay 5 ay neyse..
o zaman zarfında konunun açılmayacağını ama o zaman geldiğinde fikrinin değişip değişmeyeceğini sorun..hakkınızda hayirli olsun.
ona göre karar verin.
hile yap o zaman. adet geciktirici kullan birkaç gün. adet döngün değişsin. sonra hesaplayamaz ne zaman yumurtlayacaksın. hamile kalıncada hay allah dersin zaten korunmuyormuşsunuz :)kirmizibasliklipandela önce çocuk istemesem korunurum diyordu, şimdi ise açıkça istemiyorum diyor. aslında bi nevi kendine göre korunuyor, hamile kalabileceğim yumurtlama döneminde birlikte olmuyor. ayrıca ailesi erken daha evliliğinizi yaşayın diyor, onlardan da etkileniyor galiba. evliliğimizde erken olabilir ama biyolojik yaşım geçiyor. çocuk olunca çalışmayacağım, sanırım işten çıkmamı istemiyor. ciddi olarak konuşmak istediğimde konu değiştiriyor, konuşmaktan kaçıyor.