Yarın öbür gün çocuk olmadığında o da pişman olacak gibi geliyor bana, sonuçta yaşlandığınızda kapınızı çalacak birine ihtiyacınız olacak. bence sen vazgeçme, belki yanlış olacak ama gizlice doktora git, adet tarihinin düzensizleştiğini yumurtlama günün değiştiğini filan söyle, sağ gösterip sol vur... kayınvalidenler bilmiyor mu yaş geçince ne kadar zor olacağını. tüp bebek tedavilerinde bile 35 yaş üstü çok umutlu olmayabiliyor bazı kişilerde. umarım kısa zamanda hamile kalırsın ve eşin bu duyguyla çok iyi bir boyuta gelir, mutlu olur. kendi aile yapısında bi sıkıntı mı var? külfet gibi mi görüyor. ya da en azından doğumdan sonra çalışırım filan de, şartlar el vermezse çalışmazsın, durumunuz iyi değilse çalışmaya bakarsın. bence kv ve eşin bebek haberi alınca sevinir, o kadar merhametsiz olamazlar... hakkında gönlünden geçen olsun, herşey yoluna girsin, beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. benim de eşim prim alarak çalışan biri, bana çocuk istiyorum dediğimde evliliğimin 2. yılı, temmuz primi alalım o zaman denemeye başlarız dediğinde cinnet geçirmiştim. ve allah tarafından sonra tüp bebek yapmak zorunda kaldık 9 ay denemeden sonra anca tüp bebekle oldu...