tlf uygulamasından takip ediyorum adetimi, arkadaşım da 25. gün falan hamile kalmış o umutla yaptığım her günü kâr sayıyorum ama bi türlü tutmadı. her ay moralim bozuluyordu, sonra olmuyo nasıl olsa dedim ben de bıraktım. Allahtan doktora gitmeme bişi demedi artık para veriyoruz ya belki bu sefer o da daha özenli olur :))Ben adetime 5 gün kala yaptığım testte net hamileydim. Bu duruma göre hemen adet sonrası hamile kalmışım. Yani düşük gebelik şansı denen zamana geliyor. İlla yumurtlama dönemi oluyor diye düşünme. Ablam 40 yaşında spiral le korunyrken hamile kalmisti. Yasin geç diil bende 35 yaşımda ilk gebeliğim. 36 da doğuracağım. Sakın ol rahat bırak kendini. Esin de çocuk doğunca kabullenecektir
:)) artık kaçamaz :) dün özel doktora gittim, hatta onu da çağırdı tamam gideriz falan dedi, inşallah bu sefer olması için takip eder adet döneminihile yap o zaman. adet geciktirici kullan birkaç gün. adet döngün değişsin. sonra hesaplayamaz ne zaman yumurtlayacaksın. hamile kalıncada hay allah dersin zaten korunmuyormuşsunuz :)
aynen.... en son emrivaki yaptım, bu ay ben doktora gideceğim dedim, sorun var mı yok mu belli olsun dedim tamam dedi :) şaşırdım :)) doktorla da görüştüm. kan tahlili verdim sıradan başladı işte bakalım bu ay ne olacak ??
evet olabilir ama hiç bir zaman çok zengin olmıcaz, bundan da kötü olmadan yapmak lazım. çünkü bi çocuğum olmayacağından korkuyorum, tedavi için de geç olacak. al işte doktora gittim 2 ay daha beklemek zorunda kaldık yok bu tahlil olcak yok bu film çekilecek. şimdiye kadar gitmediğime pişman oldum.çünkü her geçen zaman benim zararıma. Allah çocuk isteyenlere çocuk arattırmasın inşallah.Yeni evli iseniz ya da maddi anlamda kendini yetersiz Görüyor olabilir
Yarın öbür gün çocuk olmadığında o da pişman olacak gibi geliyor bana, sonuçta yaşlandığınızda kapınızı çalacak birine ihtiyacınız olacak. bence sen vazgeçme, belki yanlış olacak ama gizlice doktora git, adet tarihinin düzensizleştiğini yumurtlama günün değiştiğini filan söyle, sağ gösterip sol vur... kayınvalidenler bilmiyor mu yaş geçince ne kadar zor olacağını. tüp bebek tedavilerinde bile 35 yaş üstü çok umutlu olmayabiliyor bazı kişilerde. umarım kısa zamanda hamile kalırsın ve eşin bu duyguyla çok iyi bir boyuta gelir, mutlu olur. kendi aile yapısında bi sıkıntı mı var? külfet gibi mi görüyor. ya da en azından doğumdan sonra çalışırım filan de, şartlar el vermezse çalışmazsın, durumunuz iyi değilse çalışmaya bakarsın. bence kv ve eşin bebek haberi alınca sevinir, o kadar merhametsiz olamazlar... hakkında gönlünden geçen olsun, herşey yoluna girsin, beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. benim de eşim prim alarak çalışan biri, bana çocuk istiyorum dediğimde evliliğimin 2. yılı, temmuz primi alalım o zaman denemeye başlarız dediğinde cinnet geçirmiştim. ve allah tarafından sonra tüp bebek yapmak zorunda kaldık 9 ay denemeden sonra anca tüp bebekle oldu...sadece kan testi yapıldı, normal çıktı ama daha ayrıntılı baktırmak için özel doktora gitmek istiyorum. o da gönülsüz olunca vazgeçiyorum. ama bu ay o istese de istemese de gideceğim bu ay inşallah bişi çıkmazsa
Ya onun için çocuk olsa da olur olmasa da olur gibi davranıyor ilk 1 yılda olmaması normalmis o yüzden önemsemedi bizde normal değil yaşım geçiyor sonra önemsesen de olmayacak belki dedim.ailesinde torun var zaten bi tane daha 2 yaşında ailesi onunla ilgilendikleri için aman hemen yapmayın erken daha evliliginizi yaşayın diyo. Biz de bi evlilik yaşıyoruz ki sormayin evden işe işten eve :) kv 42 yaşında menopoz olmuş biz de 5 yıl evliligimizi yaşarız ondan sonra da emekli gibi otururuz artık. Arkadaşım var 5 yıldır tüp bebek için uğrasiyor olmadı kızın her ay hüsranYarın öbür gün çocuk olmadığında o da pişman olacak gibi geliyor bana, sonuçta yaşlandığınızda kapınızı çalacak birine ihtiyacınız olacak. bence sen vazgeçme, belki yanlış olacak ama gizlice doktora git, adet tarihinin düzensizleştiğini yumurtlama günün değiştiğini filan söyle, sağ gösterip sol vur... kayınvalidenler bilmiyor mu yaş geçince ne kadar zor olacağını. tüp bebek tedavilerinde bile 35 yaş üstü çok umutlu olmayabiliyor bazı kişilerde. umarım kısa zamanda hamile kalırsın ve eşin bu duyguyla çok iyi bir boyuta gelir, mutlu olur. kendi aile yapısında bi sıkıntı mı var? külfet gibi mi görüyor. ya da en azından doğumdan sonra çalışırım filan de, şartlar el vermezse çalışmazsın, durumunuz iyi değilse çalışmaya bakarsın. bence kv ve eşin bebek haberi alınca sevinir, o kadar merhametsiz olamazlar... hakkında gönlünden geçen olsun, herşey yoluna girsin, beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. benim de eşim prim alarak çalışan biri, bana çocuk istiyorum dediğimde evliliğimin 2. yılı, temmuz primi alalım o zaman denemeye başlarız dediğinde cinnet geçirmiştim. ve allah tarafından sonra tüp bebek yapmak zorunda kaldık 9 ay denemeden sonra anca tüp bebekle oldu...
Bana da rahim filmi çekildi, olsun herşey evlat için, kv sinir bozucu konuşmuş. eşimin de yeğeni var, sanki ondan sonra hiç torun olmayacak dünyadaki tek çocuk o ve en muhteşem çocuk o gibi davranıyorlardı deli oluyordum.. seni anlıyorum.Ya onun için çocuk olsa da olur olmasa da olur gibi davranıyor ilk 1 yılda olmaması normalmis o yüzden önemsemedi bizde normal değil yaşım geçiyor sonra önemsesen de olmayacak belki dedim.ailesinde torun var zaten bi tane daha 2 yaşında ailesi onunla ilgilendikleri için aman hemen yapmayın erken daha evliliginizi yaşayın diyo. Biz de bi evlilik yaşıyoruz ki sormayin evden işe işten eve :) kv 42 yaşında menopoz olmuş biz de 5 yıl evliligimizi yaşarız ondan sonra da emekli gibi otururuz artık. Arkadaşım var 5 yıldır tüp bebek için uğrasiyor olmadı kızın her ay hüsranben bile bisi yapmamama ragmen her ay regl olunca üzülüyorum. olmuyo deyip bırakılmıyor da belki olur diye ne varsa yapıyorsun. Yarın rahim filmi çekilecek o kadar zor bişi ki bakalım sonuç ne olacak ondan sonra ilaç tedavisi diyor. Iyi dileklerin için teşekkür ederim
:) aynen öyle yaa bizim burdaki de muhteşem :) dinlemekten bıktım, çocuğu görünce sevesim gelmiyo :))Bana da rahim filmi çekildi, olsun herşey evlat için, kv sinir bozucu konuşmuş. eşimin de yeğeni var, sanki ondan sonra hiç torun olmayacak dünyadaki tek çocuk o ve en muhteşem çocuk o gibi davranıyorlardı deli oluyordum.. seni anlıyorum.
iyi haberlerini almak isterim... :)
Galiba öyle, yani bu yaştan sonra düşüncen çocuk oluyor. Yeterince çalışmışsın, istediğin gibi yaşamışsın, evlenmişsin ne olacak şimdi ??? Çocuk! Kocamla 2 yıl görüştüm bunun 1 yılı nişanlıydık. 36 yaşında 1 yıl nişanlı kalmak pek de hoş olmuyor ergenler gibi, evlenmişsin yaş olmuş 37 etrafında herkesin çocuğu var, senin yanında annelerine sarılan çocuklar. Çocuklarına sarılıp iyi ki yapmışım diye gözüne sokan anne ve babalar... senin bebekligini gördüğün insanların bile çocukları var. Devamlı sana yöneltilen sorular var ''e artık çocuk yapın da sevelim... '' olmuyor.... olmayınca daha çok istiyorsun, özeniyorsun, kıskanıyorsun. Yalnız kalmamak için evlendim ve yine yalnız kalmamak için, annelik duygusunu tatmak için, yarın kapımı çalacak birisi olsun diye çocuk yapmak istiyorum. Çok merak ettim senin çocugun var mı? ?çocuk yapmak için evlenmiş gibisin
Ben hatta sevmiyorum senin yeğenini istemiyorum dedim kaç defa :) düşünebiliyor musun ? Eşim de ufacık çocuk ne istiyorsun diyordu. Napim sürekli ay şunu yedi bunu içti kaka yaptığını bile biliyorduk:) aynen öyle yaa bizim burdaki de muhteşem :) dinlemekten bıktım, çocuğu görünce sevesim gelmiyo :))
Galiba öyle, yani bu yaştan sonra düşüncen çocuk oluyor. Yeterince çalışmışsın, istediğin gibi yaşamışsın, evlenmişsin ne olacak şimdi ??? Çocuk! Kocamla 2 yıl görüştüm bunun 1 yılı nişanlıydık. 36 yaşında 1 yıl nişanlı kalmak pek de hoş olmuyor ergenler gibi, evlenmişsin yaş olmuş 37 etrafında herkesin çocuğu var, senin yanında annelerine sarılan çocuklar. Çocuklarına sarılıp iyi ki yapmışım diye gözüne sokan anne ve babalar... senin bebekligini gördüğün insanların bile çocukları var. Devamlı sana yöneltilen sorular var ''e artık çocuk yapın da sevelim... '' olmuyor.... olmayınca daha çok istiyorsun, özeniyorsun, kıskanıyorsun. Yalnız kalmamak için evlendim ve yine yalnız kalmamak için, annelik duygusunu tatmak için, yarın kapımı çalacak birisi olsun diye çocuk yapmak istiyorum. Çok merak ettim senin çocugun var mı? ?
işte fark burda :) senin yaşında ben de çocuk düşünmüyordum :))bende 1.5 yıllık evliyim öncesinde de 5 yıl beraberdik ve çocuğum yok. Şuan düşünmüyorum da. gerçi aramızda 10 yaş var .öncelikler farklı olabiliyor .
napcez bu adamları böyle bilmembende çocuk istiyorum benim adamda sorumsuzluk ve tembellikten yapmaya yanaşmıyor normal yolla da zor gibi hala mıymıntılık yapıyor bana ben 32 o 28. arkadaşları 2. çocukta hayret ediyor ama akıllanmamakta ısrar ediyor zaten ne biçim sülaleye düştüysem hepsi birbirinden tuhaf.
tabi ne zannediyon sen :) bakıyom 1 ay 2 ay hep aynı zamanlarda isteksiz. sen bu yüzden mi böyle yapıyon dedim. güldü yok ya falan diyoben yumurtlama günlerimi takip edemiyorum eşiniz nasıl ediyor ,valla şoktayım millette ne marifetli erkekler var