kocam çocuk istemiyor...

istemiyorsa sakın kazara bile olsa hamile kalmayın.
Eş desteksiz bir hamilelik sizi bebeginizden bile sogutabilir.
Sakın!!!
Bu durumda ya bebek isteyen birini bulmak adına bosanacaksınız ya da bence yapmayacaksınız bebek.
Elbette sizin kararınız ama gercekten çok mutsuz olursunuz.
yooookkk o kadar istemiyor değil hatta aşılama ile ikiz yapalım ikisi bi arada olsun bitsin diyo ama sadece diyo daha yeni yeni işte doktora gitmeme falan destek oluyor, sadece şimdilik önemsemiyor, olunca ben istemem falan demez. öyle çocuk için de boşanmam canııımm....

napcez bu adamları böyle bilmem :KK43: çocuk olunca ne olacak zannediyorlarsa artık. kendilerinde sorun yok tabi. yarın uğraşacak olduğumuzda kadına yapılıyor her şey psikolojisi bozulan da kadın, acıyı çeken de....
allaha havale ediyorum benimkini erkeklerin tuzu kuru tabi

yooookkk o kadar istemiyor değil hatta aşılama ile ikiz yapalım ikisi bi arada olsun bitsin diyo ama sadece diyo daha yeni yeni işte doktora gitmeme falan destek oluyor, sadece şimdilik önemsemiyor, olunca ben istemem falan demez. öyle çocuk için de boşanmam canııımm....

hah tamam o zaman..
Bebek fikrine alışma aşamasında demek ki o şuan :)

hah tamam o zaman..
Bebek fikrine alışma aşamasında demek ki o şuan :)
tabi canımm artık farkında, hastaneye falan ben tek giderim diyorum, yok ben de gelirim beraber gideriz diyo. en yakın arkadaşlarının çocukları var çevremizde bi biziz çocuksuz olan, birinin daha yeni oldu. etkileniyordur galiba o da

merhaba kızlar,
doktora gittik, dr ilk olarak aşılama tedavisi verdi, yaşımdan dolayı ilaç tedavisi ile zaman kaybetmeyelim dedi. ilk ay bayrama denk geldiği için beklemek zorunda kaldık. bu ay 2. adet günü gittim. iğne verdi göbekten vuruluyorum. evde eşim vuruyor. bugün yumurtalara bakıldı. bugün ve yarın iğne vurmaya devam, yarın akşam bu iğnenin haricinde çatlatma iğnesi vurulacak ve cuma günü aşılama işlemi yapılacak. heyecanlı değilim, korkmuyorum da yani bişey hissetmiyorum. kimseye anlatmadık ne onun ailesi ne benim ailem biliyor. bilmedikleri için de soru soran yok, yani bi baskı yok üzerimizde ondan galiba....buna niyetlenen varsa siz de öyle yapın :) neyse hayırlısı olsun bakalım. aşılamada sorun olmazsa bu ay sonunda belli olur inşallah :) sizlere tavsiyem çocuk sahibi olmak isteyen varsa ilerde olur nasıl olsa deyip beklemeyin, mutlaka dr a gidin :KK66:

Merhabalar, aynı sorun bende de var. 38 yaşımda evlendim. Eşimle her gün kavga halindeyiz. Psikologa gittim ama seansı 180 tl olnca devam edemedik. Eşim çocuk istemiyor. 2 sene oldu her çocuk konusu açıldığında kahroldum kavga ettik. Bir ara adet olmadım doktora gittim rahimde septum perde olduğu için zaten hamile kalmamın zor olduğunu söyledi. Beyefendi için gün doğdu. Korunma derdi yok çocuk derdi yok oh mis. Eski eşinden 11 yaşında bir oğlu var zaten.
Bekarken böyle konuşmıyordu. Hiç bir konuda böyle değildi. Evlendikten sonra saltanat hayatı yaşamaya başladık. O padişah ben ona ailesine oğluna köleymişim gibi davranmaya başladı.
Eve girer girmez kadın gbi ev işlerine yemeğe bilgisayarın kablosuna ona buna laf ede ede yedi bitirdi beni.
Kayınvalide zaten beni istemiyor. Zoraki gülümsüyoruz çoğunlukla laf sokarak vakit geçiriyoruz. Ana oğul böyle nefes alıyorlar.
Üniversite mezunuyum özel kurumlada öğretmenlik yapıyorum. kulturlu biriyim feminist değilim ama öyle ezildim ki artık yeter dediğimde kavgalar başladı. İlk 3 ayım işkence gibi geçti. Devamı da aynen oyle geldi.
Sevgililer günü doüum günü senelik izin hafta sonu çocuk sürekli bizimle. cicim ayı tatil başbaşa kalmak gibi bir durumumuz olmadı. Düşünceli davranır dedim olmadı, söyledim kavga çıktı basbas bağırdı kavga ettik. Bir dahakine yine devam etti. kışın evlendiğimiz için beraber yazın tadını çıkaramadık. bari bu yaz gideriz dedim olmadı. Para yok dedi. Eh olsun derken para ayarlamış tataile çıktık ben eşim ve 12 yaşında oğlu ile beraber aynı odada kaldık.
Bende moral sıfır. Ona sarılıyor öpüyor ben yataktan çıktıktan sonra oğluyla sarmaş dolaş oluyor dönüp bana bir günaydın demiyor.
Sakin ol dedim kendime tatili zehir etme. Gizli gizli ağladım sesimi çıkarmadım. Günüm geçtiği için doktora gitmek istediğimi söyledim. Çünkü stres mideme vuruyor ilaç almam gerekiyoırdu. Beraber çıktık o işlerin halledene kadar doktora tek girdim. Doktor 7 aylık hamile olduğumu söyledi. Kalp atışlarını duyduk. Kan testini yapıp emin olana kadar eşine söyleme dedi. Kan testi sonucunu almaya gittik tabi üçümüz. sıra beklerken yanımdaki insanlarla daha çok kelime konuşmuşumdur.Yüzü asık. İçeri girdik doktor hamile olduğumu söyledi, ilişki sakıncalı dedi. Sadece elimi tuttu ve yürüdük. Çocuğun büyürken sorululuğundan masraflarından bahsetti. İlk oğlu özel okulda masrafı çok.
2 hafta oldu daha elimi tutmadı. Sevgi göstermedi. Doktora gtmem gerektiğini söyledim devlet hastanesini gösterdi. Orada sıra beklerken ölür insan benim dururmum tehlikeli dedim diye kavga çıkardı.
Bass bas bağırdı. Yüzümün 1 karış ötesine gelip bağırarak konuştu. 2 hafyadır üzüntünden mahvoldum.
Progestan folik asit içiyorum uyku sersemlik yapıyor. Bu halimle yemek bulaşık ütü her şeyi yapıyorum. 2 sene oğluna kendine tertemiz baktım. kendi çocuğum gibi ilgilendim derslerini yaptırdım. İzlediği filmleri oyunları denetledim zararlı olan şeylerden uzak tuttum. Bütün yaz bende kaldı bir kere sesimi yükseltmedim. Mükafatım buymuş.
Aileme bir şey diyemiyorum zaten yaşlılar hastalar. İçimi dökmek istedim.

Merhabalar, aynı sorun bende de var. 38 yaşımda evlendim. Eşimle her gün kavga halindeyiz. Psikologa gittim ama seansı 180 tl olnca devam edemedik. Eşim çocuk istemiyor. 2 sene oldu her çocuk konusu açıldığında kahroldum kavga ettik. Bir ara adet olmadım doktora gittim rahimde septum perde olduğu için zaten hamile kalmamın zor olduğunu söyledi. Beyefendi için gün doğdu. Korunma derdi yok çocuk derdi yok oh mis. Eski eşinden 11 yaşında bir oğlu var zaten.
Bekarken böyle konuşmıyordu. Hiç bir konuda böyle değildi. Evlendikten sonra saltanat hayatı yaşamaya başladık. O padişah ben ona ailesine oğluna köleymişim gibi davranmaya başladı.
Eve girer girmez kadın gbi ev işlerine yemeğe bilgisayarın kablosuna ona buna laf ede ede yedi bitirdi beni.
Kayınvalide zaten beni istemiyor. Zoraki gülümsüyoruz çoğunlukla laf sokarak vakit geçiriyoruz. Ana oğul böyle nefes alıyorlar.
Üniversite mezunuyum özel kurumlada öğretmenlik yapıyorum. kulturlu biriyim feminist değilim ama öyle ezildim ki artık yeter dediğimde kavgalar başladı. İlk 3 ayım işkence gibi geçti. Devamı da aynen oyle geldi.
Sevgililer günü doüum günü senelik izin hafta sonu çocuk sürekli bizimle. cicim ayı tatil başbaşa kalmak gibi bir durumumuz olmadı. Düşünceli davranır dedim olmadı, söyledim kavga çıktı basbas bağırdı kavga ettik. Bir dahakine yine devam etti. kışın evlendiğimiz için beraber yazın tadını çıkaramadık. bari bu yaz gideriz dedim olmadı. Para yok dedi. Eh olsun derken para ayarlamış tataile çıktık ben eşim ve 12 yaşında oğlu ile beraber aynı odada kaldık.
Bende moral sıfır. Ona sarılıyor öpüyor ben yataktan çıktıktan sonra oğluyla sarmaş dolaş oluyor dönüp bana bir günaydın demiyor.
Sakin ol dedim kendime tatili zehir etme. Gizli gizli ağladım sesimi çıkarmadım. Günüm geçtiği için doktora gitmek istediğimi söyledim. Çünkü stres mideme vuruyor ilaç almam gerekiyoırdu. Beraber çıktık o işlerin halledene kadar doktora tek girdim. Doktor 7 aylık hamile olduğumu söyledi. Kalp atışlarını duyduk. Kan testini yapıp emin olana kadar eşine söyleme dedi. Kan testi sonucunu almaya gittik tabi üçümüz. sıra beklerken yanımdaki insanlarla daha çok kelime konuşmuşumdur.Yüzü asık. İçeri girdik doktor hamile olduğumu söyledi, ilişki sakıncalı dedi. Sadece elimi tuttu ve yürüdük. Çocuğun büyürken sorululuğundan masraflarından bahsetti. İlk oğlu özel okulda masrafı çok.
2 hafta oldu daha elimi tutmadı. Sevgi göstermedi. Doktora gtmem gerektiğini söyledim devlet hastanesini gösterdi. Orada sıra beklerken ölür insan benim dururmum tehlikeli dedim diye kavga çıkardı.
Bass bas bağırdı. Yüzümün 1 karış ötesine gelip bağırarak konuştu. 2 hafyadır üzüntünden mahvoldum.
Progestan folik asit içiyorum uyku sersemlik yapıyor. Bu halimle yemek bulaşık ütü her şeyi yapıyorum. 2 sene oğluna kendine tertemiz baktım. kendi çocuğum gibi ilgilendim derslerini yaptırdım. İzlediği filmleri oyunları denetledim zararlı olan şeylerden uzak tuttum. Bütün yaz bende kaldı bir kere sesimi yükseltmedim. Mükafatım buymuş.

işin çok zor gerçekten böyle bir ömür geçermi bilemedim cahil değilsiniz ki ne deyim size bile bile herşeye boyun eğmişsiniz bu psikolojiyle nasıl geçecek gebeliğiniz?birde riskli diyorsunuz

37 yaşındayım evleneli 7 ay oldu severek evlendik ya da ben öyle sanıyorum. eşim ve ben çalışıyoruz. Maddi olarak çok iyi değiliz ama kötü de değiliz. kocam çocuk istemiyor :KK43: ve benim yaşım geçiyor. O ileride istese çocuk sahibi olur ama ben anne olamam bunu da biliyor. korunmuyoruz da, ama olmadı. Sorun var mı diye doktora gidecektim ama olması için özel bir çalışmamız olmuyor çünkü adet dönemimi takip ediyor ona göre yaklaşıyor, yumurtlama dönemi dışında... ben yaklaştığım zaman da geri çeviriyor. Ben çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ama vazgeçmek üzereyim çünkü bunu tek başıma yapamam. Onunla nasıl konuşacağımı, nasıl ikna edeceğimi, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :KK43:
Cocuk istemiyorsa.Siz yaklastiginizda istemiyorsa kesin bildigi bisi var. Belki de esinizin cocugu olmuyordur. Bunu sizden sakliyordur.

Cocuk istemiyorsa.Siz yaklastiginizda istemiyorsa kesin bildigi bisi var. Belki de esinizin cocugu olmuyordur. Bunu sizden sakliyordur.
bu hiç aklıma gelmedi. benim için bi sürü şey yapıldı hepsi nolmal çıktı. o sadece sperm verdi o normalin altında çıktı. dr hap verdi onu kullanıyor. başka bişi demedi. aslında ürolojiye gitse bi iyi olur belki ama onu tabi dr un söylemesi gerekiyor. aşılama falan yaptırdık masraflar hep cepten gitti. olmasa söyler heralde bak böyle bi durum var olmuyor, boşuna masraf yapmayalım diye ya da belki de o da bi umut belki olur mu diyor acaba ????

Allah yardımcın olsun, sen çok daha zor durumdasın. ama çocuğun olunca hepsi geçer bence. sen çocuğuna odaklanırsın onun yaptıklarını görmezsin. ailesi ile de mecbur olmadıkça görüşme. benim bi sorunum yok ama 2 sokak ötemdeler 2 haftada bi gidiyorum. bana değer vermediklerini düşünüyorum. o yüzden içim almıyor. evlendim bana yılbaşı hediyesi 2 liralık çay tepsisi aldı geldi plastik, bi de kesin düğünde gelen hediyelerden cam tabak. nişanlıyken bana gecelik alacaktı ben alamadım dedi parasını bana verdi noldu aldınız mı dedi. bakıyorum daha dedim parayı geri istedi o da 50 lira... çeyizim serildi kasaptan yarım kilo kıyma almış onu da benim dolaba koyup unutmuş. evlendik ilk hafta... sizin dolapta et unutmuşum onu getirin diye istedi. mahsus vermedik götürene kadar istedi kalsın da onlar yesin demedi, susması için götürdük. kaç kere yemeğe çağırdım çalıştığım halde, eline bi tatlı takılsın, bi meyve al gel... yok.... ve bunun gibi bi sürü şey. ha bi de gelin mevlüdüm olsun istedim. havalar biraz serinlesin öyle yaparız.... havalar serinledi. havalar düzelsin öyle yaparız... havalar düzeldi nisanda yaparız dedi. yapmadı.... bak şöyle oldu yapamadık falan yok çocuk gibi kandırdılar beni.

Maddi özgürlüğünüz varsa, bir tüp bebek merkezine gidin yumurtalarınızı dondurtun.
o da yeni aklıma geldi. baktım biraz araştırdım. baktım olmuyo denerim onu da. yıllık 400 lira saklama parası varmış. alma da 1,500 falan galiba tabi güncellere bakmak lazım. bizim ki ne der o da şüpheli. gerçi bu yaştan sonra nasıl olur bilmem.

37 yaşındayım evleneli 7 ay oldu severek evlendik ya da ben öyle sanıyorum. eşim ve ben çalışıyoruz. Maddi olarak çok iyi değiliz ama kötü de değiliz. kocam çocuk istemiyor :KK43: ve benim yaşım geçiyor. O ileride istese çocuk sahibi olur ama ben anne olamam bunu da biliyor. korunmuyoruz da, ama olmadı. Sorun var mı diye doktora gidecektim ama olması için özel bir çalışmamız olmuyor çünkü adet dönemimi takip ediyor ona göre yaklaşıyor, yumurtlama dönemi dışında... ben yaklaştığım zaman da geri çeviriyor. Ben çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ama vazgeçmek üzereyim çünkü bunu tek başıma yapamam. Onunla nasıl konuşacağımı, nasıl ikna edeceğimi, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :KK43:

eşinde gizlediği bir sorun yok değil mi? neden istemiyor? konuşmaktan neden kaçarlar anlamıyorum konuşmadan sorun çözüldüğü nerede görülmüş_?

eşinde gizlediği bir sorun yok değil mi? neden istemiyor? konuşmaktan neden kaçarlar anlamıyorum konuşmadan sorun çözüldüğü nerede görülmüş_?
bilemedim ki ne var. en son gittik artık hastaneye, aşılama falan da oldu tutmadı. beklemedeyiz yine. dr da iş yok. devamlı izinde napcez bilmiyom.

bilemedim ki ne var. en son gittik artık hastaneye, aşılama falan da oldu tutmadı. beklemedeyiz yine. dr da iş yok. devamlı izinde napcez bilmiyom.

hani ne bileyim bir sıkıntısı vardır da kendinde o yüzden erkekliğe leke sürmemek için gizler istemiyorum der gibi geldi bana ondan sordum annesi de bu kadar rahatsa bu konuda bişi olabilir, yeni bir doktor arasan? doktora güvenmeden olmaz canım

benimki istemiyor bir de üstüne cinsel ilişkiden kaçınıyor. Kendi korunuyor yani korunmamamdan korktugundan da degil. Anlamıyorum. Maddi olarak biraz daha rahata çıkmalıyız diyo. Söylenmez ama 7000 maaş alıyo. Dertliyim o yüzden ayrıntıya giriyorum sakın yanlış anlamayın. 25bin borç var. Geçinemeyiz diyip duruyo. Hiç mantıklı degil hiçç. İlk bebegimizi kaybettik. Ondan korkuyo desem 1 sene geçti. Hani sebep olarak da bunu göstermiyo ki maddiyatı gösteriyo. İşten ayrıldım bebegimi kaybedince şimdi işe girmen lazım sonra bebek diyo. E ne güzel işte rahat hamilelik geçiririm dimi. Bebek 1 yaşını geçer sonra yine çalışırım. Mesleğim var çok şükür. Offf. O istemeden de bebek falan yapmam. Zorlamamda. Saygı gösteriyorum sıkıştırmıyorum bebek bebek diye ama artık cok üzülüyorum.

Aaah canimm benmde en buyuk derdim di. Konumda var zaten .

Ikna etmek zor. Bir erkegi istemedigi hicbiseye ikna edemiyorsun. Benimki sorumluluktan kaciyor . ama artik okdr konustum ki hala istemiyor da korunmayi birakti kismettte ne varsa olsundiye. 6 aydir da benm olmuyor zaten .

Otur yasinin gectigini cocuk istedigini , o istemediginde cok mutsuz oldugunu , duruma biraz daha sicak bakmadi gerektigini ... Konus . sen esini daha iyitaniyirsun nasil konusman gerektigini iyi bilirsin . ama sabirli ol zor bi surec seni bekliyor.. Allah yardimcin olsun..

X