Kocam bizi evde bırakıp annesinin yanına gidiyor

Değerimi anlaması için illa evi terk etmem gerekiyo ama yaptım bunuda aynı malesef bı iki gün iyi sonra yine aynı
Eşinizin değişeceğini düşünmüyorum ders vermek istiyorum demişsiniz ama aslında evi terk ederek zaten ders vermiş olmuşsunuz bir nevi ama hiç işe yaramamış.

O yüzden ne yaparsanız eşiniz değişmez ya ayrılacaksınız ya olduğu gibi kabul edip ne hali varsa görsün diyeceksiniz ama bu süreçte yine yıpranan siz olursunuz.

kızlarını damatları öyle yalnız bıraksa ortalığı ayağa kaldırırlar
Sen de birilerinin kızısın, keşke ezip geçmeseydin de ortalığı ayağa kaldırsalardı. İletişim kur ailenle. Sana bunlardan anne baba olmaz. Kocana değinme gereği duymuyorum, sperm saçıyor diye görünür olmuyor, yok hükmünde benim için.

Güven kırıcı ne var ki anlatamadigini

Amin inşaallah bunu bende deneyeyim aslında eşim bana ve çocuklarına düşkün biri hatta bazen büyü mü var acaba diye düşünüyorum

Benim kendi ailem kacmama rağmen arkamdalar çok şükür geçmişten çok yaram var açmak istemiyorum pek

Kapıyı kilitleyip eve almayın kesin çözüm. Anasına bu kadar düşkünse gitsin anasının eteğinin dibine girsin birdaha çıkmasın hem yakın olur getir götürünü daha iyi yapar .

Şşş Düşünme, uyu
Kapıyı kilitleyip eve almayın kesin çözüm. Anasına bu kadar düşkünse gitsin anasının eteğinin dibine girsin birdaha çıkmasın hem yakın olur getir götürünü daha iyi yapar .
Yarın hiç bir şekilde iletişim kurmicam eve gelmez oradan işe geçer . Akşam ararsa açmicam büyük ihtimal ya ailesini getirir ya bizi götürmek isticek kabul etmicem bakalım sabah ola hayrola

Bu durumun geçebileceğini sanmıyorum. Eşin tek çocuk mu.

Çocuklar kaç yaşında? Al çocuklarını gez dolaş. Maddi durumlar uygun değilse akran çocukları olan arkadaşlarını davet et. Evde analı-çocuklu parti yapın. Kocan da annesinin bıçağa takıp uzattığı elmayı yesin o arada.

Büyüden degil de,erkekleri genellemeyeyim ama çoğu annesine düşkündür.
Düşkün olmayan da ne hikmetse evlendikten sonra düşkün oluyor.
Eş kişisi kadar baskın olursa olsun, anne babaya aşırı düşkünlük varsa olmaz o iş. Hele de baskıyla,triplerle falan daha zor.
Yukarda bir arkadaş yazmış.Eşime ailesine giderken tavır yapmadım,çocuklarımla vakit geçirdim,kendiliğinden gitmeyi bıraktı diye. Bence en iyi taktik bu.
Ya evliliğinizi riske atıp ailesini karşınıza alacaksınız ki bu durumlar genelde boşanma ile sonuçlanıyor.
Ya da bir şekilde ikisinin arasını bulmaya çalışacaksınız.
(Anne babasıyla daha çok vakit geçirmek isteyenler evlenmesiiiiiinnnn!)

Valla konu dışı olacak ama o dizide Doğa başına gelen her şeyi hak ediyor bence. Sizin durumunuz öyle değildir umarım.
Bende hak ediyorum ailesini tanımadan kaçtım sırf seviyorum diye gözüm kör oldu aileme sırtımı döndügum adam ailesi için bana sırtını döndü en çok ben hakediyorum

Evlendikten sonra değerli oluyo erkek çocukları biz sevgiliyken ailesine bu kadar düşkün olduğunu hiç belli etmedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…